דיון

funky n

New member
דיון ../images/Emo40.gif ../images/Emo17.gif

לא ידעתי אם זה בסדר אם אני אשרשר לשרשור של יעלי או שאני אפתח חדש ... בכל מקרה... השבוע חשבתי לשנות איזה משהו בבית וגם לעשות שלט חדש לכניסה ואז חשבתי אם זה בסדר לשנות את הבית שאמא לא נמצאת בו ושכאילו אם הבית ישתנה זה יראה בית חדש שלא קשור לאמא או לזכרונות אליה ממנו.. קשה לי להסביר את עצמי קצת.. מבינים מה אני אומרת? מה אתם חושבים?

זה נושא שמאוד מפריע לי

אני כל הזמן היתי נגד לשנות משהו בבית כי רציתי שיהיה לי כמה שיותר זיכרונות ממנה למרות שאבא שלי לא כל כך מבסוט מזה אבל בקטע הזה אני ילחם נו שלא יזיז שום דבר שקשור באמא שלי!!!!! וזה לא כל כך פשוט..

yaeli20

New member
שאלה קשה....

מצד אחד אני מבינה מאוד את הצורך בלשנות, לחדש... מצד שני לי באופן אישי זה מאוד קשה. כשהחלפנו את הסלון שלנו לקח לי שבוע עד שהצלחתי להשלים עם זה... את השלט על הדלת אני לא חושבת שאי פעם נשנה (השם של אמא שלי עדיין מופיע שם) אני הייתי מדברת עם אבא קודם כל לראות אם זה יפריע לו אם תשני ומה שאת יכולה לעשות זה לשלב... אני לא יודעת מה את רוצה לשנות בבית אבל מה שאני עשיתי זה לקחתי את אחת הכריות קישוט שהייתה בספה הישנה ושמתי עם הספה החדשה...

funky n

New member
כלום

סתם חשבתי אולי לעשות משהו חדש לבית ,בינתיים אני חושבת על זה,גם אין לי רעיון מסויים ככה שנראה בהמשך

למעלה