דיון

דיון ../images/Emo140.gif

טוב, חברה שלי קראה את הביוגרפיה של מאיר והיא שאלה אותי שאלה שלא היה לי שמץ של מושג איך לענות עליה
[זה לא קורה הרבה
] בביוגרפיה שלו כתוב שהוא הושפע מהאמנים פיטר גבריאל וג'ואן ארמטריידינג ושאלתי היא למה דווקא הם מה לדעתכם בא לידי ביטוי מההשפעה הזו האם מרגישים אותה בשיריו של מאיר מה גרם לו להמשך דווקא למוסיקה שלהם בקיצור כל דבר שנראה לכם כמו קצה חוט משותף..
בהצלחה..
וחג שמח..

ח ל ו ן

New member
../images/Emo12.gif

אני ממש לא מכיר את האמנים האלה
אני לא יכול לעזור

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו../images/Emo141.gif

לא מכירה אותם אבל תמר לא עצלנית תמר ישבה וקראה ת'ביוגרפיה שלהם (תמר עושה הכל כדי לא ללמוד לספרות) אבל תמר עדיין לא מבינה למה מהם הוא מושפע.....אבל אני אמשיך לחשוב על זה. תמר לחוצה ומלאת מבחנים
תמר עמלה ועבדה חודש שלם להתכונן לאולמיפידת פיזיקה וברוב טיפשותה חשבה שהיא מחר לא הלכה לבית הספר היום כדי ללמוד למבחן בספרות ופספסה היום את האולמפידה תמר הולכת להרוג את עצמה. עדי
את חסרה לי! סליחה שלא הייתי פה המון זמן....

מממ

אלמנטים מג'נסיס קשה לי למצוא, במיוחד כשהמוזיקה היא כלכך קבועה (או פשוטה) אצל מאיר החביב... אבל אולי, הדבר היחיד שאני מוצא דומה הוא בקול ההטפה של שתיהם, מאיר ופיטר.

ramonsegev

New member
דיון מעניין מאוד

"היא זכתה להצלחה שולית בלבד באמריקה, ולא הפכה מעולם לכוכבת-על. ארמטריידינג הייתה אהובה על המבקרים, ומעריציה הנאמנים והרבים שרכשו כל אלבום חדש שיצא, מילאו את האולמות בהופעותיה" זה בידיוק מה שקרה למאיר לדעתי, הוא אומן מדהים אבל הוא לא זכה מעולם לחשיפה כל כך גדולה (בקהל הנרחב, להוציא אותנו) זה מה שהצלחתי לדלות קוים דומים ממנה אבל דיון מעניין ואם אני אמצא עוד משהו אני אכתוב מחר מבחן בספרות
רמון

אנחנו כאן כדי לתקן את זה.. ../images/Emo3.gif

אני מאמינה שאין אדם אחד בעולם הזה שיכול להכיר אותו [מעבר לשירו של שפשף
] ולהשאר אדיש.. ואני חושבת ומקווה שדיונים על שירים ואלבומים שלא זכו לחשיפה תקשורתית גדולה מגבירים את הסקרנות ובהתאם לכך את ההכרה.. ויש כאן כמה בפורום שנותנים לי הוכחות מוצקות..
ובכל אופן, זו מטרתי.. אני גם מכירה מוכר בטאוור שאמר לי שאנשים קונים לאחרונה הרבה אלבומים שלו
ואני נהנת מהאשליה שאולי לקחתי בזה חלקיק קטנטן..
אני בטוחה אבל שבינינו יש היום הרבה מודעות לגבי אלבומים ושירים וזה כבר עושה לי טוב..
בקיצור, בעזרת השם [ובעזרתנו], בקרוב נקודת הדמיון הזו לא תהיה תקפה..

למעלה