דיון ../images/Emo140.gif
בהופעה לפני שבוע בירושלים, אביתר סיפר סיפור, והוסיף שהסיפור קשור לשיר שיבוא אחריו. למי שאין כוח להיכנס לקישור, אני אספר בקצרה שהסיפור מדבר על אדם שבא לפסיכולוג מאוד ידוע, ואמר שהוא מאוד עצוב כל הזמן. הפסיכולוג הבטיח לעזור לו, והציע לו - בינתיים - ללכת להצגה של ליצן מאוד טוב שאמור להגיע לעיר באותו יום, הוא מצחיק את כל האנשים ומשמח אותם. ואז אמר לו האיש - אני הליצן. השיר שבא אחרי הסיפור היה "מיתר". חשבתי הרבה על הקשר בין הסיפור לשיר, והייתי רוצה מאוד לשמוע גם את דעתכם
הנה קישור ל"יש לי סיכוי להבין", בפינה שהוקדשה לשיר "מיתר". הגענו אז למסקנה שהשיר מדבר על פגישה בין הכותב, לבין אחת ממעריציו/מעריכיו (תנסו להתעלם מהעובדה שככל הנראה מדובר על שרלוט, זה לא קשור לעניין). זה גם נורא התחבר לי לשיר של מאיר דווקא, "הליצן", ובמיוחד לשורה: "הוא מצחיק את כולם ובפנים הוא עצוב". (אגב, כשאני חושבת על זה, יכול להיות שבאמת יש קשר בין השניים
, צריך לשאול אחד מהם פעם). אתם חושבים שבסיפור אביתר המשיל את עצמו לאותו ליצן? זה מה שאני חשבתי. אני נורא רוצה לדעת מה דעתכם, ואשמח אם תשתפו פעולה בדיון
ערב טוב!
בהופעה לפני שבוע בירושלים, אביתר סיפר סיפור, והוסיף שהסיפור קשור לשיר שיבוא אחריו. למי שאין כוח להיכנס לקישור, אני אספר בקצרה שהסיפור מדבר על אדם שבא לפסיכולוג מאוד ידוע, ואמר שהוא מאוד עצוב כל הזמן. הפסיכולוג הבטיח לעזור לו, והציע לו - בינתיים - ללכת להצגה של ליצן מאוד טוב שאמור להגיע לעיר באותו יום, הוא מצחיק את כל האנשים ומשמח אותם. ואז אמר לו האיש - אני הליצן. השיר שבא אחרי הסיפור היה "מיתר". חשבתי הרבה על הקשר בין הסיפור לשיר, והייתי רוצה מאוד לשמוע גם את דעתכם