דיון
** +סקר

9Interrupted

New member
דיון../images/Emo132.gif** +סקר

לא כ"כ קשור לחצלולים, אבל בכלזאת..
האם לייחס לעוגנים(אלמנטים חוזרים) חשיבות בפרוש החלום.? הרי מצד אחד, מין הסתם לתת להם חשיבות, הרי הם חלק מהחלום! אבל מצד שני, הם חוזרים בכל חלום............... יש לי דעה, אני אפרט בהמשך...רוצה לקרוא תגובות לפני... וסקר לגבי אותו עיניין: מה האלמנט שלך, העוגן שלך בחלומות? אגב, מישו יודע מה קרה לאתר של אלון ברמן? באתי לראות אם כתוב שם משהו בנושא..ולא מצליחה להכנס לאתר..............=\

pilpelmemule

New member
לא ברור אבל..

כבר כמה ימים חלמתי על בננות.. זה אומר שהן העוגן או שסתם יש לי תקופה בננית?

אני חושבת שעוגנים כל

הזמן משתנים אני אישית לא מצאתי.. זה תלוי מה עבר על ייך ביום והחלום משתנה בהתאם... קרה לכם פעם שממש בכמה חלומות היה לכם עוגנים?

Brusi

New member
אם עוגן לא נמצא בכמה חלומות אז הוא

לא עוגן.. הוא סתם פרט בחלום!

היו לי כל כך הרבה עוגנים שאני

לא זוכרת את הרוב- אבל בזמן האחרון אני חולמת על בחור אחד איזה שאהבתי ואני לא יודעת למה דווקא עכשיו הוא מופיע -(אבל אני לא בטוחה אם עוגן זה אומר רק אלמנטים קטנים או גם אלמנטים משמעותיים) ובקשר לדיון:אני חושבת שצריך לתת חשיבות לעוגנים יש בזה משהו שקשור לאותו האדם שחולם וזה גם תלוי כמה משמעותי האלמנט. ואני גם חושבת שעוגנים שונים מופיעים בתקופות שונות שאותם עובר האדם שחולם

נזכרתי שלפני שלוש שנים או קצת יותר

היה לי עוגן ברור שאפילו לפרש לא צריך- חלמתי על ים, מים ואניות, כמעט כל לילה-רק בחלומות שאני זוכרת, כל חלום אניה אחרת ומקומות ואתרים מופלאים ליד הים. וזה היה קשור לתקופה ההיא שבדיוק חזרתי מחופשה באניה ונורא התגעגעתי להיות שוב על האניה- אבל בחלומות כל פעם זה היה מקום שונה ואניה שונה

9Interrupted

New member
!!!!עעע לא=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\!

עוגנים זה לא משו תקופתי עוגנים זה אלמנט שמופיע ברוב החלומות שלכם! לא בתקופות! אצלי זה למשל מים- מאז שאני קטנה, תמיד הופיעו לי בחלומות מים!

silverhawk

New member
לא מדוייק

עוגנים בהחלט יכולים להשתנות. עוגן יכול להופיע בתקופה כל שהיא, לחזור מספר רב של פעמים ואז להעלם.

silverhawk

New member
בהחלט

דווקא העובדה שהדבר המסויים הזה חוזר מראה שיש לו חשיבות פסיכולוגית כל שהיא.

למעלה