דיון...

דיון...../images/Emo13.gif

היי, פעם שאלתי "מה המשפט שהכי ריגש אתכם\שאתם הכי אוהבים", כיום אני שואלת: איזה משפט הכי צרם לכם, הכי לא אהבתם בשירי היהודים? פיצי.

mykie666

New member
אצלי...

המשפט שהוא צורח בפיוטה...זה משגע אותי... עדיף גרסת הופעה "זה לא קל"

אני מקווה שזה לא נשמע יותר מידי

פלצני...אבל ת'אמת אני לא מותאץ משפט כזה...יש משפטים שצורם...עושה קצת עצוב אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת... לא נראה לי שיש משפט שאני לא אוהבת...

Bitca

New member
"בסוף חתכה עם הסכין תזין ואיך שהוא

צרח" צורם לגמריי.

Miamit

New member
מממממ

אצלי זה יותר בית כזה מאשר משפט... בתוך ארון את ילדותה הרחוקה עברה וברור לצאת אסור היה לה לדקה וכמה שהכו אותה בקיצור זה לב שבור

coka

New member
חולה על המשפט הזה ../images/Emo9.gif

גם לי אין משפט שלא אוהבת... יש המון המון משפטים שעושים מאוד עצוב וכל כך כואבים מרוב שהם נכונים... אבל אני עדיין אוהבת..

אם כבר אינטרמת

שאלה די דפוקה, ומצטער על הבורות, אבל.. לעזאזל, איך מאייתים את השיר הזה?! intermat? intarmet? intermet? intarmat? או אף אחד מהם?

S H I L G I

New member
אחלה דיון פיצ!!../images/Emo13.gif

אממ...הכי צרם לי? הממפ... נראה לי באינטרמת "היתה עומדת ככה בתולה מוצצת חן לאנשים" אממ לא זוכרת מה עוד..

Devils Delusion

New member
האמת

זה לא המשפט הכי חכם בעולם וזה גם לא המשפט האהוב עליי מכל המשפטים אבל כשקראתי את השאלה זה ישר קפץ לי לראש כתשובה וזה לא רק המשפט שאני אוהבת זה כל השילוב של הגיטרה באותו הרגע "כדי שילמד מתי לשתוק ומתי לצרוח" אני תמיד משתיקה את כולם כשיש את הקטע הזה על כל הצירוף של המוזיקה והמשפט אבל בכל זאת זה לא המשפט שהכי אהבתי מכל השירים שלהם

Devils Delusion

New member
אני יודעת שאת לא סותמת

יכלת לסתום במקום להגיד לעדי מה שאת חושבת זה היה מיותר הלא כן? את צדקת לגמריייייייייייייייי אבל ממש צדקת אבל עזבי למה להגיד תני לה להתבכיין בשקט

על הזין שלי!!!!../images/Emo58.gif

אני לא מוכנה שיבואו להופעה של היהודים וילכו באמצע (חחחחחחחחחחחחחחח
) אביב, זה פורום היהודים, לא פורום בכייניות כונופות שאוהבות את היהודים בגלל שכולם אוהבים אותם, (דמאטטטטטט) אז סתמי.

Devils Delusion

New member
למה את רומזת?

את רומזת שאני בכיינית כונפה שאוהבת את היהודים בגלל שכולם אוהבים????????????????????????????????????

אוו.. מעורר פה קצת חיים :]

אמ המשפט שהכי צרם לי? האאו.. יש המון השיר "אמן" ו מתוך טיפה בים, "ראשי מוטל הכל מוכן הסוף שלי שקוף.." אם אנלא טועה לאדעת מזמן לא שמעתי את השיר הזה. ומה הכי לא אהבתי? השטחיות המוחלטת, ותהרגו אותי אם אתם מוצאים באמת משמעות בשיר סמי חופשי.. בעע אני מלאה בגזר?!

אז שאני חושבת שוב...

הרבה מאוד משפטים צרמו לי... אבל מתוך לעוף "...למד אותי למות תראה איך שאלמד..."(כולנו מכירים את הבית). ויש עוד הרבה..... ולא אוהבת...כבר אמרתי את דעתי... למרות שיש שירים שהם קצת סתמיים אבל אני עדיין אוהבת אותם...לא יודעת...

למעלה