דיון

ואני חושבת שאדי לא קשור!!

למה הוא חייב להיות קשור לאחת הדמיות אולי הוא בא כדי להראות שסמדר משנה קצת את החיים שלה וזה משנה את הדמות ונותן לה יותר אופי ואולי זה לא נכון אבל זה דיון לא???

friga

New member
לעומתכם.....אני חושבת דוקא ש..

יש משהו מאד מעניין בפרשה הזאת כי א. אדי בן 20,וקרה משהו בין סמדר לאיציק לפני 20 שנה ב. ההורים של אדי מתו בתאונה? האומנם? ההורים של סיגי וריטה מתו בתאונה ממ.........NICE קשה לפיצוח.

יוווו גמני חשבתי על זה ברגע../images/Emo28.gif

*שהוא אמר את זה! אבל תחשבי על זה זה לא הגיוני כי אז הם היו יודעים שהם אחים לא?.. ואם הוא אומץ ולא ידע מי ההורים שלו איך הוא ידע שהם מתו?...

friga

New member
אז ככה

א.....מ'סתומרת יודעים שהם אחים? אני אומרת לך שכנראה קרה לו משהו כשהוא היה ממש קטן,מותחים אותנו את זה אנחנו בדיוק לא יודעים-מה קרה. הוא גדל והתפתח ולא בטוח שמזהים אותו את מבינה? מצד שני יש לי הרגשה שהוא חושב שסמדר אמא שלו לכן הוא פנה אליה. לא בטוח שההורים שלו מתו יכול להיות שככה אמרו לו. או שהוא פתח תיק אימוץ וזה מה שקרה.. אין לי מושג יכול להיות חטפו אותו או משו עזבי...תיראי ת'סידרה וזהו,אבל הרגשה שלי יש לו קשר למשפחת זליג באיזושהיא צורה.......כי הוא גם בן 20 וזה מצלצל את השיחה של דריה ורני שקרה משהו ךפני 20 שנה. לפני*

אולי בעצם../images/Emo58.gif

אדי הוא הבן של הזליגים סמדר ואיציק, וגם אח של סיגי וריטה, וסיגי וריטה אחיות של הזליגים? ואולי בכלל תום וריטה וסיגי אחים, כי קצת מוזר ששני דמויות שמכירות [יחסית] יתומות מהורים. לא
?

randu

New member
"שני דמויות" מיי גאד.../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

ו.. 1.הוריו של תום נרצחו 2....

הוריה של סיגי מתו בתאונת דרכים!! זה לא "רמת אביב ג'" שהכול צפוי וקשור להכול!!

לא תקפתי

חס וחלילה אני האחרונה ואההה ובגלל שככה היא הייתה..אבל באמת שלא תקפתי וכה אני מבקשת סליחה..

בסדר, בסדר../images/Emo8.gif

את לא צריכה לבקש סליחה, פשוט זה היה נראה ככה קצת
אבל עכשיו זה בסדר

eris1515

New member
אזז אולייייייייייייייי.............

יתברר בסוף שסיגי וריטה הם הילדים של סמדר ואיציק וכך גם אדי,שחושב שההורים שלו מתו בתאונה בדיוק כמו ריטה וסיגי-בכל זאת זה טלנובלה אי אפשר לדעת מה יקרה0לא כה??!חחח

למעלה