דיון!

LiA n

New member
אבריל בריטני? ממש לא!!!

היא התחילה כ"בתולה תמימה.." אבל יש הבדל ביניהן ולדעתי הוא בין הכי חשובים!!!: אבריל כותבת בעצמה את השירים ובריטני לא!!! מי שודע קצת על אבריל יודע שהיא התעקשה על השירים שלה..מה שמראה הרבה עליה!!!! וביטני ת´אמת לא התחילה ממש כתמימה, אם תשווי את הקליפ הראשון של בריטני לקליפ הראשון של אבריל ישר תראי את ההבדלים!!!

FreAKyStyLey

New member
ההבדלים בין הקליפים שלהם זה ש...

בריטני עשתי מה שהיה באופנה בניינטיז (פופ מתקתק) ואבריל עושה מה שבאופנה בשנה האחרונה (מעין פאנק רוק ממוסחר)...

4667

New member
אני חושב שזה המשפט הכי חכם ששמעתי

בזמן האחרון בקשר לויכוח התמידי כאן בפורום...

FreAKyStyLey

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

אני רוצה רק לומר שאין לי שום בעיה היא אבריל. בשביל להצליח היום צריך להתמסחר. לפחות היא לא עושה את זה בצורה מגעילה כמו כל השאר. למרות שהיא יחסית ממש חדשה ועוד אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד...

nothing woman

New member
זה סתם משאופנתי תמיד זה לא שהיא מו

נכווווווןןןןן אני ממש מסכימה

לiלה

New member
אני חושבת שיש שלושה סוגי אנשים...

א- אנשים נורמלים ב- אנשים תמימים ג- זו*ות בריטני הייתה תמימה ועכשיו.... בואו רק נגיד שניא לא (היא הרבה יותר מ-לא אבל אין לי כוח להתחיל לכתוב וזה...). לדעתי אבריל היא מהאנשים הנורמלים. היא לא מתימרת להיות תמימה. לכן לדעתי היא גם לא תהפוך פתאום ל*ונה... אולי היא תשתנה אבל לא כל כך...

אהמ.

בריטני? תמימה? אף פעם. אוי באמת, תסתכלו על גיב מי בייבי וואן מור טיים (או איך שלא קוראים לזה
כבר שכחתי) - ותגידו לי, היא נראית שם תמימה? כל כך לא! כל הקטע של הקוקיות והסקול יוניפורם (שדרכאגב, למיטב זכרוני לא כל כך מכופתרת... החצאית טיפה קצרה גם...) + כמויות האיפור המסחריות (את זה אני זוכרת!)........ זה היה ברור שהיא רק מנסה להתקיל אותנו בשיטתיות - לגרום לנו לפקפק בכל זמרת חדשה שלא מורידה את הבגדים מההתחלה. זה הכל קונספירציה, אני אומרת.
נ.ב - תמר! קונספירציה... חחחחחחחחחחחח............... קינספרצתי. די לקנספרץ! איזה קנספרצנית... חחחחח... לול

אוקיי ... אני יודעת שאני לא ממש

קשורה וכל מה שהשאר כתבו אבל ... לדעתי אבריל לא תמימה ולא מנסה לעשות את עצמה תמימה ... לא נראה לי שהיא גם הייתה רוצה שמישהו יחשוב שהיא כזאת או ישווה אותה לבריטני ספירס ( אבל זה כבר עניין אחר
) ... לגבי זה שבריטני היא זונה .. WELL SHE IS אבל זה מה שהיא חושבת שהיא צריכה לעשות כשי להתפרסם והיא עושה את עניין הזונות דיי טוב... היא עושה ת´עבודה, יש לה מעריצים ומה אתם רוצים שהיא תעשה אם היא רוצה להיות מפורסמת טאין לה כשרון והיא שרה נורא ? התשובה קלה מתפשטים ורוקדים DIRTY DANCING זאת הייתה תשובתי להערה .... נ.ב. - ברוכה הבאה !!!

למעלה