דיון

דיון../images/Emo124.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הפעם זה לא על הסדרה, אלא על הפורום עצמו
תגדו מה אתם חושבים על הפורום העל ה"אופי" שלו, מה לדעתכם צריך לשפר וכו' וכו'
מקווה שזה לא יגרום לריבים
נועם

אוקיי, דעתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יש בפורום אחלה אנשים, אני מסתדרת כמעט עם כולם, אפילו עם כאלה שהדעות שלנו מנוגדות לחלוטין. לפעמיים האוירה ממש לא נעימה, עם כל הריבים האלו,ו בד"כ הריבים הם על שטויות
מה שלדעתי צריך לשפר בפורום הזה זה ככה:לקבל דעות של אנשים אחרים גם אם הם לא מקובלות עלייך, לא לעשות עניין גדול מכל דבר, ולחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו שיכול להעליב או משהו כזה, אבל... גם אם כותבים דברים בציניות, אז לא לעשות מזה כזה ביג דיל כי לפעמיים זה ממש מעצבן
אבל בכללי אנחנו אחלה פורום

osh360

New member
טוב עונה

אני חושבת שה"אופי"של הפורום הוא די חביב.
האמת היא שפעם הוא היה יותר מתעדכן
אבל עדיין הוא בסדר.
כייף לדבר בו.
| יש בו הרבה מאוד שאלונים..אנשים נחמדים!
אבל הבעיה שבקושי עונים על התגובות של השאלונים..
נגיד בפרק היומי אז אני כותבת משהו אני לא כ"כ צריכה להגיע להודעה שכתבתי בייכדיי ליבדוק אם מישהו ענה לי.כי הרוב לא עונים להודעות שמישהו עושה להן הודעה חדשה מלאה וכתומה חח..
וזהו!
| אבל נעים ליהיות פה,לא ככה?סי ככה!
|

elena20

New member
שיש פה הרבה ריבים על מי יותר

יפה מי יותר מוכשר וכו',וזה לא צריך לקרות כי סה"כ כולנו אוהבים את רבלדה אז ברור שלכל אחד יש את השחקן או את השחקנית המעודפים עליו ואין צורך לריב על זה, כל אחד והדעה שלו!ועוד דבר שמפריע לי שכל הזמן משווים בין מורדים ורבלדה!

Hadas 87

New member
באמת לא צריך להשוות ביניהם

דיי המורדים נגמר כבר לפני שנתיים, הפורום הזה הוא בכלל של רבלדה, מדברים פה על רבלדה. אין שום סיבה להזכיר את המורדים כל 5 דקות. אני מבינה שיש פה אנשים שאוהבים אותם, סבבה זכותכם. יש גם פורום של המורדים שידברו עליהם שם ופה נדבר על רבלדה.

LimoR L

New member
לרוב דווקא לא אלה שאוהבים אותם

מדברים עליהם. דווקא ההפך אבל לאמשנה

Hadas 87

New member
נכון אבל תמיד

איכשהוא שכבר מוזכרים המורדים במקום להבליג ולעבור הלאה אתם מתחילים להעלב ולהתעצבן ולבקש להתחשב בכם כי אתם כן אוהבים אותם. אבל תחשבי שניה שאם כל אחד "יתחשב" במה שהשני אוהב ולא ידבר עליו לא נוכל ליצור פה שום שיחה, כי כל אחד אוהב משהו אחר, מה לעשות ככה זה בני אדם. אז אני לא אומרת שצריך לרדת עליהם חופשי, ממש לא, זה גם לא מענין לא זו המטרה של הפורום. אנחנו פה כדי לדבר על רבלדה אבל אם קורה מצב בו המורדים מוזכרים לא צריך להתעצבן ולהתחיל וויכוח על זה. פשוט להבליג. אחרי הכל הפורום של רבלדה, לא של המורדים. אל תשכחו...

LimoR L

New member
אז זהו שאנחנו לא אלה שמתחילים לדבר

עליהם. עם אומרים משהו זכותנו להגיב אז נכון זה פורום רבלדה אז למה בכלללל להתחיל לדבר על המורדים!?

elena20

New member
אני אוהבת את המורדים

אבל אני לא מכניסה כל שניה לשיחה את העובדה הזאת ודווקא אנשים שלא אוהבים את המורדים מרגישים את הצורך להכניס כל שניה שרבלדה יותר טובים מהמורדים אני לא מבינה למה. אני אוהבת את שניהם וזהו בכל אחת מהסדרות יש את היתרונות והחסרונות.

Hadas 87

New member
זה לא רק המעריצים של רבלדה

ממש לא. אני זוכרת אישית שהיו פה 2 מעריצות המורדים שדאגו ללכלך על רבלדה והרעידו את כל הפורום מעצבים חח זה לא רק מעריצי רבלדה, זה גם מעריצי המורדים. חוסר הבגרות קיים בשתי הקבוצות חח אבל יש הבדל בין לומר כאן בפורום רבלדה ביקורת רעה על המורדים לבין שמישהו מפורום המורדים שבכלל לא רואה רבלדה יבוא לפורום רבלדה רק כדי לקלל את שחקני רבלדה ולעצבן פה את כולם. יש הבדל גדול.

../images/Emo45.gifנכון

וכל הריבים האלה מיותרים לחלוטין... אבל כל אחד פה עומד על הדעה שלו ובגלל זה כל הריבים האלה נוצרים

זה נראה כאילו ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

את אומרת שלכולם צריכה להיות אותה דעה, תחשבי מהיה פה אם לכולם הייתה אותה דעה, זה היה רבה יותר גרוע מאשר שיש לנו דעה שונה

ooOMoRoShOoo

New member
עונה...../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

סך הכל הפורום נחמד.....נחמד להיות פה..... רוב האנשים פה נחמדים.... מה שאני לא אוהבת זה הריבים שצצים לעיתים קרובות...בגלל חילוקי דעות שונות... חוץ מזה הכל בסדר....בערך...

לדעתי../images/Emo87.gif

תשאפו להפוך אותו לפורום פעיל. ההודעה עם הכי הרבה תגובות זה דווקא הודעות של ריבים. לא לזה נועד הפורום. כמו כן, צריך להקפיד על כתיבה ב"הפרק היומי". קורה שיש 20 תגובות לפרק ורק 3-4 מהם באמת רלוונטי לקריאה. והפורום יבש מדי.

SweetOrSexy

New member
../images/Emo26.gifדעתי../images/Emo26.gif

למען האמת, הפורום דיי חברותי ונחמד להיות בו. כמובן שיש פה את הרצון העז לעזור, ואני רואה את זה.
אבל המינוס בפורום הזה זה עניין חשוב של ההגנה על אהבתכם לרבלדה. כל פעם שנכנסת לפה מישהי/ו שלילי/ת - אתם ישר מתפרצים עליו. מה אכפת לך
תנו לו להתעצבן..שהקינאה תאכל אותו. לא חבל על הקללות שאתם מוציאים
לא חבל על הטירחה
לא חשבתם על המנהל - מה הוא חושב באותם רגעים
אתם לא חושבים על הדרך לפתור את זה, אתם מגיבים להודעות מתוך רצון להגן על..בלי לחשוב שמן הסתם זה יגרור אחרים לענות ו-NEVER זה לא ייגמר. [זאת דעתי
]

TuTyBoP15

New member
לדעתי...../images/Emo26.gif

קודם כל זה שהשרשור הזה נפתח כבר מראה על נכונות לשפר
לדעתי הפורום צריך להיות יותר פעיל.. השרשור של הפרק היומי צריך להיות מלא יותר.. זה לא יתכן שיש 20 תגובות על פרק.. אנחנו פה פורום של סדרה מסויימת וכולנוווו צריכים להגיב לאותו פרק
צריכים להיות יותר פעילויות
אני צריכה לדבר עם גבי על משו חחחח

TuTyBoP15

New member
בנוסף

הכי חשוב לשנות קודם כל את
מקווה שזה לא יגרום לריבים צריך להפסיק להיות בפחד שכל שרשור יגרום לריבים צריך שלא יהיו פה ריבים אנשים צריכים להתבגר פה ולהפסיק להתעצבן מכל שטות.. לקחת הכל ברוגע ולדעת לריב בנימוס ובחברות
אם לא יש עסק איתי
מי מתעסק זה מיקוווו
המתעסק מתרסקקקק

למעלה