דיון-

מיוני

New member
דיון-../images/Emo107.gif

טוב אז אני חוזרת לפורום בגדול אחרי שסימתי את עבודת השורשים ואני פותחת דיון... יוליה היא פסיכופטית? או סתם מגעילה? ככה לעשות לחברה הכי טובה שלה? מה דעתכם?

לדעתי..

יוליה לא רעה ולא פסיכופטית ולא עשתה שום דבר רע... היא באמת צודקת שירלי הביאה את זה על עצמה היא פשוט תומכת בארז כי לדעתה הוא צודק אני יודעת מה
האמת אין לי מושג..אולי היא אוהבת את ארז ובגלל זה היא נגד שירלי אבל לדעתי יוליה צודקת בדעה שלה..

את ממש לא צודקת...

נכון ששירלי רמזה לו שהיא רוצה לשכב איתו ואף חיממה את כל העניין אבל אח"כ היא התחרטה והיא אמרה לארז שהיא לא רוצה לא פעם ולא פעמיים! ברגע שבחורה אומרת לא זה לא! תארי לעצמך שזה היה קורה לך?! והיית מבקשת שיפסיקו ולא הקשיבו לך?!? לדעתי זה ממש טעות הדעה שלך! ארז הוא פשוט חרמן מפגר שלא יודע להשתלט על עצמו ומגיע לו עונש! ולדעתי לשירלי אין פה אפילו אשמה קטנה כי לא כולם אנשים יציבים...לכולנו מותר להתחרט בסופו של דבר ועל זה צריך לכבר אותנו! היא סה"כ בת אדם שבסוף חזרה מההחלטה שלה וארז היה צריך להקשיב לה!!!!

orhila

New member
הי עד כאן!!!

אני הזקנה פה ורציתי להגיד דבר חשוב מאד שיהיה ברור מותר לכן להגיד בכל רגע שאתן לא מעוניינות, נכון שכדאי לחשוב רגע קודם, אבל באופן וודאי היה פה אונס, אל תתעו ארז אנס את שירלי בכל מובן המילה ועליו להענש כל כך, אם קרה למישהי מכן מקרה דומה זה הזמן להתלונן הזקנה

../images/Emo124.gifאנייייייי חווושבת../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

שיוליה היא כלבה
שלא תבינו אותי לא נכון, שירלי פגעה בה המון פעמים
[התנשקה עם טל
], אבל אחרי המעשה הנורא [
] שקרה לשירלי, ככה חברה צריכה להשאיר את חברתה [הטובה ביותר
] בצד
ועוד להגן על מי שאנס אותה
זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות
ויוליה הזאת צריכה להתחיל לקלוט את זה
פעם אהבתי אותה... אבל היא השתנה, ולרעה
עכשיו תורכם......

לפי דעתי.....

אולי עד עכשיו היא באמת חשבה שלא היה שום אונס אבל בתקצירים כתוב שהשבוע היא מוחקת את ההקלטה אז איזה מין חברה היא? אולי עד עכשיו היא באמת חשבה אבל כשהיא שמעה בקלטת שהוא מודה, היא הייתה צריכה להבין שכן היה אונסב זהו, היא סתם דוחה!

נכון!לפי דעתי היא כן יודעת שהיה פה

אונס...פשוט היא לא חברה אמיתית ומעדיפה להישאר לצד ארז מאשר לצד חברה שלה!

היא לא יודעת מזה להיות חברה בכלל

היא סתם ילדה מפגרת שבנים יותר חשובים לה מהחברה הכי טובה שלה! היא לא יודעת לתמוך ולעזור לחברה בצרה! עם חברים כאלה מי צריך אוייבים?!?!?!?!

לפי דעתי....

יוליה בתור חברה היא בן אדם מגעיל!!! כאילו... היא בעד זה שאנס את החברה הכי טובה שלה???? מילא עם אח שלה היה אונס את החברה שלה אז אני מבינה איך שהוא... אבל זה סתם משהו שבא משום מקום! אם זאת חברה מי צריך אוייבים!?!? יוליה באמת השתנתה! ולרעה!

k a b o o k

New member
מסכים איתך ב-100% רעות!

יוליה נהייתה מגעילה
אם היא הייתה חברה אמיתית שלה היא הייתה צריכה להישאר איתה
, לתמוך בה ברגעים הקשים
, ולא לחשוב ולהגיד ששירלי משקרת וארז צודק ולא משקר
(
) אתה מגלה מי החברים הטובים שלך בשעת צרה, ובוא נגיד ש: יוליה ממש אבל ממש לא חברה של שירלי
היא הייתה פעם ממש חמודה והשתנה-לרעה

פרזיטית

New member
מה שאהבה יכולה לגרום לאנשים

הילדה מאוהבת, היא לא רואה אף אחד בעיניים עכשיו. גם לא את שירלי. רק את ארז, וזה לא ייקח הרבה זמן ,עד שהוא יכניס אותה למיטה, ואני כמעט בטוחה שזה מה שיקרה בסוף...(אולי גם אותה הוא יאנוס בסוף, ואז היא תבין מה עבר על החברה הטובה שלה)

למעלה