דיון

דיון ../images/Emo105.gif

מה דעתכם על כול האמריקניזציה ועל כול העניין הזה של התאומים
ומה אתם בכלל חושבים על אמריקאים...
וואל זאת דעתי: אני שונאת את האמריקנזציה ומה שהאמריקאים מייצגים.... כאילו תחשבו על זה אחרי הכול הם גנבו לאינדיאנים את היבשת, וגם הם הפציצו פצצות אטום על היפנים חסרי הישע, למרות שהם ידעו שהם נכנעים (
) סו הם לא היו נכנסים למלחמת העולם או לאינתיפאדה אם לא היו פוגעים בהם איכשו,חוץ מזה הם גם מנסים ללחוץ לאנשים על הרגשות כדי שיתעבו את בין לאדן וערבים וכדי שנתמוך בהם בזמן שהם מתערבים בעניין שממש לא להם...הם חושבים את עצמם גם כן למשו וגם הם ממש יומרניים ושאננים...וזהו אני אחזור אחרי זה עפתי לקניון....

Reznik

New member
שניה אחת...

הפציצו יפנים חסרי ישע??? מישהי פה לא הקשיבה לחדשות? ההפצצה האוטמית הגיעה בתור תגובה לפרל הרבור את יודעת כמה אנשים נהרגו בפרל הרבור? את המספר עצמו אני לא יודע אבל... נכון האמריקאים הם לא "טלית שכולה תכלת" אבל עדיין לפחות פעם היחידה שהם עשו פעילות נכונה בואי נוותר להם... טוב???

pomelit

New member
ובכל זאת צריך להפריד בין מלחמה

וכל מלחמה, תהיה הכי נוראה שתהיה, ופצצת אטום, שמחרבת כל חלקה טובה בטווח של קילומטרים, ולדורות על דורות. בכל מקרה, אין הצדקה לשימוש בנשק גרעיני. הנזקים כל כך גדולים שעדין אי אפשר לאמוד אותם.

Reznik

New member
זה שהם יכלו להשתמש במשהו אחר

ולאו דווקא "בילד הקטן" ובאיש השמן" לפתור את הבעיה אפשר להתווכח לגבי זה כי שוב במלחמה כל צד והדרך לחימה שלו... אבל התגובה הייתה במקום כלומר אולי לא בעמתאים שהאמריקאים הגיבו אבל התגובה עצמה היתה במקום ראש הממשלה שלנו צריך ללמוד מדרך הניהול של האמריקאים בתקופה הזו...

missundaztood

New member
שירה

אם כך את צריכה לשנוא גם את ישראל ומה שהיא מייצגת- השטח הזה היה שייך לערבים ואנחנו "גנבנו" אותו מהם, נכון שהיהודים עברו דברים מזעזעים שקשה לדמיין אבל זה לא אומר שצריכים לתת לנו אדמה ששייכת לעם אחר, אז בתננ"ך היה כתוב שאלהים הבטיח לנו את הארץ? זה אומר שזה נכון? אני אישית לא מאמינה באלוהים-אז בעצם אנחנו לא צריכים להיות פה...? זו רק דוגמא לאיך שחלק מהאנשים רואים "אותנו" זה לא אומר שזו דעתי והשקפת עולמי, רק רציתי שתביני שככה זה בני אדם, נלחמים על אדמות ובד"כ עם אחד מפסיד את בעלותו על האדמה לעם אחר...

כן ../images/Emo105.gif

אבל מה יש לאמריקאים על האדמה של ארה"ב
כאילו נגיד לנו אומרים שהאדמה שייכת, אבל היא לא שייכת רק לנו אלא גם לערבים. האמריקאים באו והשתלטו בלי בושה...

swirrrly

New member
יס איי נואו

גם אני חשבתי על זה שהאמריקאים בעצם כבשו את האדמה מהאינדיאנים. אם הערבים מקבלים את שטח ישראל, אז שהאינדיאנים יקבלו את שטח ארה"ב!

שרילי ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

האינדיאנים נדדו ואין כבר כמעט אינדיאנים באמריקה הצפונית וחלקם כבר הפכו לאמריקאים

יש הרבה אינדיאנים עשירים בארה"ב

וזה דווקא אחלה להיות אינדיאני.. כי אם אתה מוכיח שייכות לשבט מסויים, הם חייבים לחלוק איתך את הרווחים.

עצוב לי

שהם לא יודעים שמה שקרה ב-11 בספטמבר זה כלום לעומת מה שקורה אצלנו אצלם היה פיגוע אחד, לא משנה כמה אכזרי הוא היה אצלנו יש פיגועים כמעט כל יום, זה כל פעם לאסוף את השברים מחדש, כל פעם מחדש לאסוף את הכאב

אולי ../images/Emo105.gif

אם הם לא היו בטוחים שאף אחד לא יפגע בהם בארץ המקודשת שלהם אולי אנשים רבים לא היו מתים

מיצד שני אפשר להסתכל על זה אחרת

אצלנו נהרגים מאותמ פיגועים אצלהם מפיגוע אחד נהרגים אלפים והסיבה שהם לוקחים את זה יותר קשה זה כי פגעו באגו שלהם

למעלה