דיון שמות!!!!!!!!!!!

דיון שמות!!!!!!!!!!!

בגלל שיהיו לנו עכשיו איזה כמה סוסים חדשיםן אני צריכה שמות אז שכל אחד ירשום את ה10 שמות הכי יפים,מקוריים לסוסים שאתם מכירים אני אתחיל! 1.סיירוס 2.גסטון 3.ונום 4.קורונה 5.אמבר (EMBER) 6.אבאלון 7.נגרו 8.פרינס 9.לקרוס 10.ארמאני עכשיו אתם!!!!!!!!

טוב...

1)קרלוג(לא לגנוב!!! זה יהיה השם של הסוס שלי!!) 2) אניטה(אנה לאורה
) 3) באטרפליי 4) בלאק ג'ק(אם הוא שחור) 5) רייצ'ל 6) דני 7) ארטקס(לזכר המשוגע...) 8) סלסה 9) דסה 10)תיואדור(פחח מאיפה הוצאתי את זה? אבל זה נחמד...
)

ככה

השמות של הסוסים אצלינו אולי תמצאי משהו -גוקר -שוקו -כתם -כפיר -חגאי -מילניום -פרדיטה -דנה -בת שבע -אחלה -כתם -קווטר -דוד -אינדי -חומי -ענן -שלג -ספיד -מוקה -אפורי -קרמבו נראה לי שיש עוד אבל לא זוכרת

תגובה...............

1.שלג 2.חץ 3.סופה 4.קשת 5.גולן 6.חמסין 7.סטורם 8.נזלת 9.זינה 10.דונה

taos

New member
שאלה

מאיפה לקחת את השמות קורונה ונגרו?????? היתכן שביקרת אצלי בחווה או שאת מכירה מישהי בשם צאלה ויש לה סוסה בשם קורונה?

לא הייתי אצלך בחווה פשוט

היה לי פעם סוס שקראו לו נגרו והיו מלא תמונות שלו בשרשור הענקי של התמונות. וקורונה זה סוג של בירה!!

taos

New member
קורונה זה לא רק בירה מסתבר

קורונה זה גם שם של סוסת קווטר אצלי בחווה וגם נגרו זה שם של סוס אצלי בחווה ובקרוב המניאק יעבור סרוס. יש לנו את כל השמות האלה: אלמז (הוא המרביע של החווה) סיון (הסוסה שלי) זואי (סוסה של מדריכה) משי (סוסה פיינט) גוליבר (סוס שבא מהגולן ועבד אצל בוקרים) נימר (סוס ערבי מצרי שחור שאני צריך לצלם לכם אותו) ספארי (אמא של קורונה) קורונה (הבת של ספארי ואלמז) שהיד (הבן של נימר) אמיגו (סוס פנסיון) ליידי (סוסה של החווה עם סייחה חמודה מאלמז) כוכב (סוסת פנסיון למכירה עם סייח מנימר) קריסטל (סוסת פיינט שהגיעה לפני חודשיים) קווינסי (סוסת קווטר זקנה) כרמן (הבת של אלמז וירדן) אוצ'ו (הסוס שלי) ברנדי (סוס פנסיון) סוהא (אישתו של ערפת והיא סוסת חווה) ירדן (סוסת בית ספר) גלורי (סוסת בית ספר) יפית (סוסת בית ספר) יסמין (סוסת בית ספר) רקפת (סוסת באילוף הבת של אלמז וקווינסי) אינדי (סוס של ידידה שלי) איריס (סוסת חווה) גרייס (סוסת חווה) סטורם (הבן של ספארי ואלמז) קרן (הבת של ספארי ואלמז) ויש עוד שאני לא מכיר בשמות

i love INDIANA

New member
זה מאוד תלוי

בצבע/אופי של הסוס/ה ואם זה זכר או נקבה.... אני למשל אם פעם תהיה לי סוסה שחורה כמו שאני רוצה אני יקרא לה פחם...

smokeman

New member
השמות אצלי בחווה אולי תמצאי רעיונות

-פיגארו -סמוקי -צ'וקלט צ'יפס (או בקיצור-צ'וקלט) -פפו -דון -סקיפ -פוקהונטס -מייפל -דאנס -אביר -אקטריס -פדיסו -מגנום -ברד -מייקי -אלויס -שרה

shaililo

New member
השמות אצלי בחווה...../images/Emo13.gif

1. פיקולו 2. גיל 3. אוטי 4. רום 5. כפיר 6. בייליס 7. ענבר (ברבר) 8. רקפת 9. קט-קט 10. גבע (ז"ל)

השמות

שיהיו הבאורוות הקיסר! אלאדין אזארו ג'ינג'ר טקילה קיסר ג'וני הפוני עוד פונית שלא חשבנו לה על שם! מיסי גסטון (גוליבר במקור! מי שמכיר ממרחביה ויש לו תמונה שיסים!) קרמבו (שאנחנו מחפשים לו שם נחמד אחר..זה הבלונדי עם השיער השחור!) וחמסין וכמובן שיהיו עוד בהמשך!

קניתם את ג'וני הפוני?????

איך נראת הפונית שלא חשבתם על שם? היא לבנה? היא יודעת משהו?

למה

שתדעי...... :) וחוץ מזה ג'וני הוא פוני קטן ובלונדי וזה חרוז אז קראתי לו גוני הפוני וזה די נקלט.........אני חושבת........... הוא חמוד לאללה והוא לא מוכר בכלל מי זה ג'וני השני שאתם מדברים עליו!?!?

למעלה