דיון שירי

דיון שירי

מה אתם חושבים שיר הכי יפה בדיסק של שירי ? איזה צבע הכי מתאים לשירי לדעתכם? דברו על זה נשמות

אממ......./images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למה אתה פותח כל כך הרבה הודעות סתם???????

עד שיש מישהו שעושה פה משהו

גם לזה יש תלונות
הפורום כ"כ יבש
סוף סוף מישהו פותח פה הודעות. תגידי תודה. אוי לא! פתחו הודעה חדשה אז מה? תודה לאל שפותחים הודעות חדשות.. כי אם את לא שמה לב אז בפורומים אחרים רוב ההודעות שפותחים לא נשארות באותו עמוד למחרת רק פה פותחים אחרי שבוע ויש אותה הודעה
וזה לא סתם הודעה שואלים דעה.. מה להתקמצן על הודעות?!?!

כשאני נכנסתי לפורום אני../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ראיתי 5 או 6 הודעות שהוא פתח אחת אחרי השניה.... וכבר כל אחד אמר פה מלא פעמים איזה שירים הוא יותר אוהב בדיסק אז זה די מיותר לשאול את זה שוב
והוא גם יכול לשרשר את הדברים האלה לאנשהו.... לא חייבים לפתוח כל כך הרבה הודעות...

קודם כל הוא חדש..

אז הוא לא יודע שכבר שאלו את השאלות האלה. את לא צריכה להגיב עם פרצופים כועסים את יכולה פשוט להגיד שכבר דברנו על זה מלא וגם שלא יפתח כ"כ הרבה קישורים על כאלה דברים אלה שבהודעה אחת ישאל הכל. את הדברים האלה לא צריך לשרשר כי זה במטרה לפתח דיון. מה גם שבסה"כ היו לו כוונות טובות ולא צריך להגיב ככה.

אני אוהבת את השירים השקטים בדיסק

דברתי לפני כמה זמן עם חברה שלי על השירים בדיסק והסכמנו שהשיר הטוב ביותר הוא "השקט שנשאר" ולא היה לנו אפילו ויכוח על זה. מה עוד שגם אם הוא לא היה בארוויזיון והייתי שומעת אותו פעם ראשונה בדיסק זה היה אותו דבר. אני לא אשכח את הצביטה שהיתה לי בפנים בשמיעה הראשונה של השיר. לא יודעת מה הצבע שמתאים אבל אני אוהבת אדום היא אוהבת אדום אז נלך עם זה.

o and s

New member
עונה

שירים יש כמה אני לא יכולה לבחור אחד אבל הצבע שהכי הולם אותה זה שחור כי היא סקסיתת

למעלה