דיון שורדים.

KiaritChan

New member
דיון שורדים.

את מי הייתם מביאים במקום שבט השורדים הנוכחי? ולמה? אני הייתי מחליפה את מירית, מעיין ועידן. מירית ומעיין באו לשם בשביל השיזוף ועידן כבר מאוס, יש לו קטע כזה שהוא חושב שהוא אסטרטג מי יודע מה, אבל הכל אצלו זה רק ברבורים.
גם בעונה הראשונה חצי מהדברים שהוא אמר שהוא רוצה לעשות-הוא לא עשה, קשה לי להאמין שהפעם הוא יצליח. גם אם דן יעוף בשלב כלשהו אני די בטוחה שזה לא יהיה בזכותו.. כולם די מתעבים אותו. נדמה לי שבמקומם הייתי מביאה את ליעד, שהייתה מוסיפה קצת הרבה פלפל לתכנית, חוץ מזה שהיא טיפה חופרת. אבל נראה לי שהיא הייתה עושה הרבה יותר מלשבת ולהישרף בשמש.. מולי [משום מה אני ממש ממש אהבתי אותו, הוא פשוט היה חמוד בטירוף!] ואת איגור הפייבורייט שלי מכל העונות מה איתכם? אה כן, ואם במקרה כבר היה דיון כזה אני מתנצלת מראש!

מסכים לגמרי לגבי ליעד |בעד|

אני מנסה לתאר אותה בכל הסיטואציות ההזויות שם ואיך היא הייתה מגיבה (בטח הייתה יורדת על אושר ודר). מאוד חסרה לי באופן אישי. ללא ספק אחת השורדות המעניינות בכל העונות. הייתי מכניס גם את איתי. דמות שמאוד אהבתי. ואולי גם את משה מלצר או סיון המכשפונה מהעונה הראשונה. אבל בתכלס,אני ממש שלם עם הקאסט של השורדים. אין שורד אחד שאני יכול להגיד שהוא לא חביב עליי ותכלס כשתהיה הדחה ראשונה שלהם אני באמת לא יודע מי אני רוצה שילך (משהו אומר לי אנגלנדר,אבל הוא טיפוס יחסית חביב אז לא יודע LOL).

ExtazyBomb

New member
../images/Emo45.gif הייתי מכניסה את איגור

במקום אנגלנדר. הוא פשוט בן אדם די משעמם...איגור היה עושה קצת בלאגן =]

אני זוכר שבהתחלה הציעו לו להצטרף

אבל בסוף כאמור הוא לא הסכים. כנראה חשב שנטע-לי גם תהיה ולכן לא הסכים

omer719

New member
אני אישית חושב שהיה צריך לחכות עם העונה

לעשות עוד עונה או שתיים רגילות ולעשות אולסטארס מלא. ממש הייתי רוצה לראות שוב גם את ליעד כמובן, יהיה מגניב יחד עם אוהד. את איגור ונעלי (XD) יהיה מצחיק להביא שוב. קיצר עוד עונה או שתיים היה להם מספיק לאולסטארס מלא, אמיתי, והרבה יותר מעניין. מפה הייתי מחליף את טל אגלנדר, פחות התחברתי אליו.

הייתי מעיפה את מירית, מעיין וטל

רוצה את זיו, שי, אריק, אפרת, משה כמובן. הקיצר אנשים מעניינים.

JasPoint

New member
הייתי מחליף את אביגיל, מירית ואנגלנדר

את מירית הייתי מחליף באפרת יקותיאל. את אביגיל הייתי מחליף בליעד. גם אחת הבנות מהעונה השלישית שהודחו מוקדם היו יכולות להיות ליהוק יותר טוב, כמו יעל, מיטל או נועה. את אנגלנדר הייתי מחליף בזיו.

Drenthe

New member
אני מנפה מהאולסטארס

את מעיין, מירית ואביגיל ( מה לעזאזל היא עושה בשבט ה"מועדפים"? ). הבעיה היא שבעונה השלישית לא הייתה אף אישה שבאמת שווה משהו. אולם בכללי, הייתי מאוד רוצה לראות את עידן חביב ואיגור ( השליט ) בשבט הפייבוריטס. וכשחושבים על זה? ליה יכלה לעשות בלגאן ( אבל היא השמינה מאז ).

אורישקי

New member
אממ

הייתי שם במקום מירית ומעיין את ליאורה ונטע לי/נעמה. ומהבנים הייתי מחליף את כולם בשי,זיו,אריק,טלכו.

or19951

New member
קאסט השורדים שלי

ליאורה נטע לי מרינה/ליעד אפרת אריק שי מושיק/עידן חביב אופיר

הקאסט הכי מגניב היה יכול להיות זה-

אריק נתן איגור דן עידן מרינה זיו שי (מה אני אעשה שרוב המעניינים שהיו הם גברים)

זהרה12

New member
הייתי מעיין ומירית, את טל ואת מרינה

במקומם הייתי מביאה את ליעד - מתה עליה!!! את ליאורה - היא השורדת הגדולה מכולם! את משה מלצר חולון - היה מצחיק בטרוף - זוכרים שצלל עם הלפיד? וגם את טלקו - לראות איך הוא יתמודד מול דן.

1Shir

New member
אני אגיב כאן לכל השרשור

מסכימה עם הפתיח שלך. משה מלצר מוצה. גם סיון. והאמת שגם ליעד. גם איגור כבר עשה יותר מדי רעש. כנ"ל זיו. דווקא נטעלי היא ליהוק טוב לדעתי. אף אחד מהזוכים (נעמה, אריק, שי) לא יבוא שוב. אפרת - ליהוק מצויין. דווקא אביגיל לדעתי לא מוצתה. יעל, מיטל או נועה - הצעות מצוינות. (מקום ראשון יעל, שני נועה, מיטל פחות) עידן חביב - הצעה לא רעה. הוא יותר אסטרטג מאנגלנדר. ליה - הצעה מצוינת. ליאורה - מצד אחד נכון, שחקנית מצוינת, אבל היא הגיעה כ"כ רחוק ונראה לי שהיו מעיפים אותה מיד, כך שאין טעם. טלכו - איכס. לא רוצה לראות אותו שוב בשום אופן. מושיק - וואו. החלום שלי. אבל אין מצב שהוא יבוא שוב. אופיר - כנ"ל. מרינה לדעתי ליהוק טוב, כמו דן מנו. בשבקין גם, אבל עם כל זה שהוא השאיר טעם של עוד, הוא ממאיס את עצמו יותר ויותר מפרק לפרק ומפתגם לפתגם.

nvigtor

New member
ליעד .משה .וטלכו /שי והיו מתבלים את התבשיל.

ליעד כי היא הכי לא פולטיקלי קורקט שיש וזה מגניב . . טלכו /שי שיתנו קונטרה ניהולית לדן מנו.ווגם איגור שלא דופק חשבון לרבק . ומשה שהוא דמות מיוחדת .

חסרים לי: איגור, איתי, ליעד, משה

והייתי מביאה גם את טומי כדי לשטוף את העיניים.
אממ... הייתי מעיפה את עידן קפון, הוא מעצבן אותי עוד מהעונה הראשונה.

למעלה