דיון שהוא חצי

Evil Pig

New member
דיון שהוא חצי ../images/Emo32.gif

מה דעתכם על האירגון של סרג'?.. ניכנסתי לאתר שלהם עכשיו, סתם לראות מה קורה שם כי מזמן לא נכנסתי, וכל הכותרות באתר שלהם זה פשוט נגד' ישראל וזה אפילו ברמה של אנטישמיות. זה ממש מעצבן אותי ולא יודע זה יוצר בי שינאה מסויימת לדעות של טום מוראלו וסרג' שאת שניהם אני ממש אוהב כמוזיקאים- אבל זה מעצבן! כאילו , הם לא יודעים מה זה מלחמה, הם לא חווה דקה של טרור בחיים שלהם אז למה מי הם שהם יכולים לבקר אותנו או לארגן הפגנות אנטי מלחמתיות ואנטי ישראליות. זהו, תרגישו חופשי להביע את דעתכם

STU XD

New member
להרגשתי..

כל מוזיקאי, בתור בנאדם, אני לא חייבת להעריך. יש הרבה מוזיקאים שלא הייתי רוצה לפגוש אותם בכלל ... אבל ברור, שאם מוזיקאי הוא בן אדם שהוא לא חרא לדעתי, אני אעריך את המוזיקה שלו יותר. אני לא אגיד שזה לא מפריע לי, כי זה כן, אבל לא ברמה שאני אפסיק לשמוע סיסטם, כי המוזיקה שלהם טובה. (בתזונה!!) רק דבר אחד, אם למשל יהיה איזשהו שיר שהוא ספציפית נגד ישראל, זה כן מאוד יכעיס אותי...

Ipecac0

New member
הממ טוב הנה דעתי:

פעם הייתי ממש פעילה באתר ומעודכנת. וממש אהבתי את מה שהם עושים, כי באמת איכפת להם מזכויות בני האדם והם לא רק יושבים מול המחשב או לא יודעת מה... וקוראים. הם באים ועושים ואין הרבה שהופכים רעיונות ואידאולוגיות למעשים. מה שכן, שלא נכנסתי לשם מלא בזמן האחרון. ככה שלא ראיתי את הדעות שלהם לגבי ישראל. אני חושבת שאנחנו צריכים להבין שזה ארגון שנגד מלחמות ובעד שלום. ובשבילם, אנחנו עוד מדינה שלא ממש בעד שלום. הם גרים בחו"ל מה הם שומעים? צה"ל הפציץ את לבנון, צה"ל פגע בבתים של אזרחים. ת'אמת, זה לא נשמע הכי טוב
אז אפשר קצת להבין אותם. מצד שני, אני לא חושבת שיש להם זכות להעביר עלינו ביקורת. מאותה סיבה- הם לא אזרחים של ישראל. הם לא חיים את הקטיושות, הם לא חיים חופש גדול של ילד בן 8 בתוך מקלט. אז באיזו זכות הם באים ומעבירים עלינו ביקורת? טוב אחרי החפירות, אני פשוט חושבת שהרעיון הכללי של הארגון ומה שהוא עושה למען זכויות האדם, אלה דברים מאוד יפים. לי אישית, הארגון תרם בנקודת המבט שלי בהרבה דברים. סך הכל לא הרבה אנשים באים ונלחמים למען מה שהם מאמינים.

לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר!

אני תומכת בדעתך (
). צריך להבין כאן את שני הצדדים של העיניין. כמו שמעיין אמרה: "בשבילם אנחנו עוד מדינה שלא ממש בעד שלום" שזה מנגד את ה כוונות של האירגון שלהם, וגורם להם, מן הסתם, להיות נגדנו. אבל מצד שני, הם לא חוו את המלחמה בישראל ,ולא יודעים איך זה מרגיש. אני בטוחה שאם הם כן היו חווים, הם היו מסתכלים עלינו בזווית קצת אחרת. ככה זה.

Perfect sense

New member
שאלה ותשובה

1. מי זה סרג'? אם זה מישהו מסיסטם, איתכם הסליחה. אני יודע מלא פרטים על הלהקה, אבל לא על האנשים עצמם. (כולל את השמות שלהם חח..) 2. אני חושב שכל אירגון שלא באמת חווה את העניין- טועה. זה פשוט ככה. צריך לשבת במושב הנהג, בשביל להרגיש את הכביש, מבין?

TwigTwig

New member
סרג' זה הסולן כמובן XD

ואותי כבר לא מעניין מה הם חושבים. הם עושים מוזיקה טובה שיהיה להם לבריאות.. בגלל זה אני גם לא נכנס לאתרים כמו האתר שנכנסת אליו

Perfect sense

New member
הא,

אם זה הסולן אז ככה- יכול להיות שהוא הקים את הארגון הזה, רק בשביל להשקיט לעצמו את המצפון. יש אנשים שמשחקים אותה כאילו הם כ"כ נגד מלחמות וכיבושים והכל, אבל בעצם לא עושים כלום. כנראה שהעמותה\אירגון\אתר הזה- זה סתם בשביל להשקיט את המצפון של סרג'..שירגיש כאילו הוא עושה משהו.

Evil Pig

New member
אני רוצה להבהיר משהו, אני לא אפסיק

לשמוע סיסטם או רייג' אנגנסט דה מאשין בגלל הדעות של החברים שלהן. סתם זה ניראה לי כמו נושא שיכול ליצור עיניין בפורום אז העלתי אותו. אין סיבה להרוג אותי, לא עשיתי כלום
פשוט תביעו את דעתכם, ואני רואה שאנשים מביעים את דעותיהם וזה מעניין לקרוא אז תמשיכו! שכל אחד יקרא איזה מאמר / כתבה/ משהו באתר הזה ואשכרה יספר מה הוא חווה במהלך הקריאה, או דברים כאלה. זה יעורר תפורום טיפה וזה גם מעניין < לדעתי לפחות >

Perfect sense

New member
רייג'!

שווה לפתוח להם קומונה? לצערי כל קומונה מתה מתישהו- ככה שזה באסה.

Perfect sense

New member
אין להם קהל בארץ,

הקומונה תהיה יותר מתה מהלהקה שסוגדים לה בפורום 924.

bonzol

New member
אני חושב שעל פי הרקע הארמני של סרג'

ועל פי הראיונות איתו הוא ומשפחתו כן עברו טרור. סתם הערה קטנה

Evil Pig

New member
המשפחה שלו אולי כן, הוא חיי בארה"ב

כל החיים שלו וחיי חיים של מלך

למעלה