דיון שבועי?

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
דיון שבועי?

על הפרק החדש כל שבוע? טוב,אז אני אתחיל... היה פרק ממש טוב יחסית,אבל הסוף לא היה ממש הגיוני... (איך ברנז הצליח להשתלט על העגלה, או שהם עשו חצי הסכם ביניהם,תחפושת תמור כסף???) זה אדיוטי,אני יודע שלא צריך לחפש היגיון,אבל בכל זאת. רק... מישהוא/היא אמר שזה היה אמור להיות הלווין 11, אז זו העונה ה11? אני פשוט לא ממש מעודכן.

בקשר לעונות...

אחת ולתמיד נבהיר את זה כאן! בערוץ אחד משודרת כרגע העונה ה - 11! הערוץ עוד לא החליט סופית עם ברצונו לקנות את העונות הבאות. לפי מה ששמעתי (שמועות בלבד) החלו מגעים לקניית העונות. בביפ משודרת כרגע העונה ה-12! הערוץ רכש את העונה ה12 וה13! העונה ה14 משודרת כרגע (או תחל עוד מעט) בארה"ב! אין עוד עונות בינתיים! לא ראיתי את הפרק היום (שווה לי להוריד אותו?)

Cartman

New member
צק צק צק

בביפ משודרת כרגע העונה השנייה או השלישית.

hospital_food

New member
פחחח איפה אתה חיי??????

כמה שטויות בהודעה אחת, לא יאומן! ערוץ 1 התחיל כבר לפני שבוע לשדר את עונה 12 כיוון שהפרק הראשון של ליל כל הקודשים שודר רק בעונה השניה אז לוקחים עונה אחת אחורה(הבנתוש?) ביפ משדר את עונה 12? פחחחח ביפ משדר כרגע את העונה השניה והוא יגיע רק לעונה החמישית. בארהב משודרת כרגע העונה ה13 ,ולא בטוח בכלל שתיהיה 14 פחח

TIS

New member
לא נכון!

בערוץ אחד עשרה אין כרגע את עונה 12! הם עוד לא קנו אותה! ביפ קנו את עונה 12 ו 13! אין לי ביפ אז אני לא יודע מה הם משדרים כרגע אבל לביפ יש את עונה 12 ו 13 ובארה"ב יש עונה 14 או שהיא תחל עוד מעט! (היא האחרונה!)

TIS

New member
קבל!

ציטוט מהאתר של ערוץ ביפ "מאז עברו כבר באמת המון שנים, "משפחת סימפסון" נמצאת בארה"ב בעונה ה-13 שלה, ובסתיו הקרוב תתחיל שם העונה ה-14. הישג מטורף לכל סדרה, ובטח לסדרת אנימציה קטנה, שגיבוריה התחילו בכלל כאורחים בתוכנית אחרת ("המופע של טרייסי אולמן")."

hospital_food

New member
ח-ל-א-ס

בקשר לעונה ה14- אז אולי זה נכון.. אבל הדברים האחרים שאמרת זו שטות גמורה תאמין לי שאני יודע שאלה הפרקים של העונה ה12 בערוץ 1 וערוץ ביפ אפילו עוד חמש שנים לא ירכוש את העונה ה13 אז חלאס לדבר שטויות ואין לי כח להתווכח יותר ותאמין לי שאני צודק תודה שלום

למעלה