דיון רציני, לשם שינוי..

SpyKid

New member
הוא התכוון שהוא שונא את מי שפועל

עפ"י חוקים לא הגיוניים ואכזריים. יהודי הוא בן-אדם, 'מאמין' במובן שאנו מדברים עליו הוא מי שנוהג בחוסר הגיון וברוע בגלל חוקי הדת. (אני לא אומרת שכל הדתיים הם כאלה, ואני לא שונאת דתיים, אבל אני מסכימה איתו שאסור לנהוג עפ"י חוקים לא הוגנים רק בגלל ש"ככה הוחלט עפ"י ההלכה"

beatman

Member
החוקים הללו לא אכזריים והם כן

הגיוניים,את לא מנסה להבין אותם ולהתחשב ביהדות. את רק שונאת אותם שנאה עיוורת.

AeroSlash

New member
אותו הדבר אפשר להגיד עלייך

בנושא אחר. כמו שאתה אומר שהיא שונאת את החוקים שנאה עיוורת ולא מנסה להבין אותם אני אגיד שאתה שונא את הקהילה ההומוסקסואלית שנאה עיוורת ולא מנסה להבין אותם. וכמו שאתה לא מוכן להתפשר על זה שהם -לא- סוטי מין ככה גם היא חושבת שחלק מחוקי היהדות הם אכזריים.

AeroSlash

New member
נכון...

אין מה לנסות להבין ולקבל בן אדם שקצת שונה ממך. יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.. אבוי

Vrock

New member
רציתי לנצל את ההזדמנות כדי לדבר

על מצוות הכרתת עמלק.לפני שמכריתים את עמלק, על היהודים להציע לעמלקי לקבל עליו את מצוות בני נוח. אם קיבל, לא הורגים אותו.אם לא קיבל לפני שתוקפים את עמלק מציעים להם את האפשרות לקבל את מצוות בני נוח, וגם להעלות להם מיסים, ואם לא מקבלים, רק אז אפשר לתקוף אותם.אם הורגים אותם בלי אפשרויות אלו זה נחשב חטא.לפי כמה מגדולי הרבנים עמלק אפילו אינו פסול גיור.העמלק בהווה הוא כל מי שרודף את היהודים בגלל יהדותם.המידע נלקח מהעיתון הדתי "בשבע".

beatman

Member
לא השמדנו את העמלק והיינו

"מוסריים" ו"נאורים"... וקיבלנו במתנה את השואה,את המלחמות והפיגועים של הערבים. עכשיו אני מבין טוב מאוד מי הוא עמלק ואויב ושחשוב לפגוע בו בתזמון שהוא מתכוון לפגוע בנו לפני שיהיה מאוחר מידי !!

AeroSlash

New member
כן נכון...

היהודים היו כל כך מוסריים שקיבלו את השואה משום מקום ובאמת שלא הגיע להם. עשה לי טובה, אתה מתנהג כמו פנאט עכשיו ואומר כאלה שטויות.

AeroSlash

New member
שלא תבין אותי לא נכון...

אני לא אומרת שהשואה שעברה על העם היהודי זה משהו שהיה נחוץ או ואטאבר.. [כי זה קצת משתמע מההודעה שלי]. רציתי להגיד שיהדות היא לא כל כך דת מוסרית ונאורה.

Ivan Ivanov

New member
ונגיד שההלכה היא לא מוסרית ,אז מה?

"אני לא אומרת שהשואה שעברה על העם היהודי זה משהו שהיה נחוץ או ואטאבר.. [כי זה קצת משתמע מההודעה שלי]. רציתי להגיד שיהדות היא לא כל כך דת מוסרית ונאורה" "היהודים היו כל כך מוסריים שקיבלו את השואה משום מקום ובאמת שלא הגיע להם. עשה לי טובה, אתה מתנהג כמו פנאט עכשיו ואומר כאלה שטויות." גם הדומסטרוי (ההלכה הרוסית של המאה 16) הרוסי הוא לא מוסרית . אז למה אף אחד לא אומר שאולי צריך להשמיד את הרוסים בגלל זה?

Ivan Ivanov

New member
את מי רצחו היהודים? ומה זה קשור ?

ומי לא מכבד רצח של עם אחר? ומה כל קשור להלכה?

beatman

Member
אתה פאנט לא סובלני

דוקא בדיוק חוסר הסובלנות שלך כלפי היהדות מעמיד אותך באותה השורה עם שונאי ישראל.

אנטוליו

New member
אני אעשה את הפראפראזה הבאה:

דווקא בדיוק חוסר הסובלנות של הממסד הדתי- אורתודוקסי הפאנטי, המאובן והגזעני כלפי יהודי רוסיה מעמיד אותו בשורה אחת עם הממסד הנאצי הגזעני והחשוך.

beatman

Member
../images/Emo4.gif

בן כמה אתה ? אין לך חוצפה לבוא לפורום שיש בו יהודים ולרדת חופשי על הדת שלנו ??

אנטוליו

New member
את הפרטים עלי אפשר לראות בכרטיסי

האישי. ומה זה קשור לגילי? באשר לחוצפה: אם הדת הזאת שונאת ומשפילה את היהודים כמוני- למה שנאהב אותה?

Vrock

New member
אתה פנאט. פשוט פנאט.

אתה רודף את הציבור הדתי בישראל לא פחות משסטאלין רדף את היהודים. אני בטוח שאם היה לך את הכוח של סטאלין היית אוסר את הדת בדיוק כמו סטאלין, כי הנשמה שלך נגועה בשנאה. השנאה תאכל לך את הנשמה ואתה תשאר בחושך.

אנטוליו

New member
זה אנושי שאחד שונא את מי ששונא אותו

למה אתה לא מאשים את הממסד הרבני בשנאה? הרי הם שונאים אותנו על שבחלק מאיתנו זורם דם של ה"גויים"? בין 300 ו400 אלף יהודי רוסיה משוללים זכויות אדם בסיסיות כגון זכות לנישואין ולקבורה. רק בדרום אפריקה וברייך השלישי נהגו כך עם המיעוטים. סטלין התחיל לרדוף את היהודים רק בחודשים אחרונים לפני מותו. אולי בגלל זה "עזרו" לו למות. את המהפכה ברוסיה עשו היהודים והם גם השתתפו באופן פעיל בשלטון הדיכוי הקומוניסטי. איך אני יכול לרדוף את הציבור הדתי כשאני בסך הכול אדם בודד? אני רק אומר את האמת על הדת הזאת. אך אתה צודק בכך שאם אני הייתי עולה לשלטון- הייתי עושה את מה שאטאטורק עשה בזמנו בטורקיה בקשר לדת ואף מעבר לכך.

למעלה