מסכימה איתך:] ועוד כמה דברים.
אוקי אז ככה אולי באינגליש "מחזיקים קצר" כדי לקבל קשר יותר טוב ועבודה יותר טובה, ואיך בדיוק את\ה רוצה שרוכב אינגליש יבוא למכשול על מושכות משוחררות איך הוא יתסדר צעדים ? הוא פשוט יתן לסוס לשעוט קדימה ? ורוב הסיכויים שהסוס לא יסדר לעצמו צעדים ויסרב או יקפוץ לא טוב וזה יגרום להפלה. יש אנשים שטוענים שכל רכיבה היא התעללות בפני עצמה, בין עם זה אינגיליש או ווסטרן. את בתור רוכבת ווסטרן רואה את הצד כיביכול ה"רע" של האינגליש, וזה יכול להיות ממש ההפך, רוכב אינגליש יכול לראות את הצד ה"רע" של הווסטרן. עם היית רוכבת אינגליש היית חושבת שזה התעללות ? לא. ועם אני יגיד לך שלדעתי ווסטרן זו התעללות! כייי יש דורבנות בגודל לא נורמאלי.-ולעומת זאת באינגליש יש דורבנות נורא קצרות. אני אשמח גם לצרף תמונה שתראי את ההבדלים. ומה עם המתגים ? כל המנופים למינהים ? ועוד עושים איתם סליידים ? מושכים לסוס בפה עם מתג מנוף. מה דעתך ? יש עוד ועוד ועוד ועוד המון סיבות למה ווסטרן זו התעללות ולמה אינגליש זו התעללות, אבל על הדברים האלה אלו דברים שאומרים בהיסח דעת, דברים באוויר פשוט שלא מבוססים על אמת, אנו יכולים לדעת איך הסוס מרגיש ? לא. ואני בטוחה שכל רוכב בעל סוס וגם לא, מטפל בסוס שלו בקנאה. לא טוב לזרוק דברים באוויר.