דיון קצר- כתיבה בקיץ

דיון קצר- כתיבה בקיץ ../images/Emo42.gif

שלום לחברים ולחברות, בקיץ אנחנו הרבה יותר איטיים, פחות עירניים, רובנו גם חשים פחות רומנטיקה. האם זה מעיב על הכתיבה שלכם ? האם אתם ממעטים לכתוב בחודשי הקיץ הלוהטים? האם יש לכם יותר השראה ונוחות לכתוב דווקא בחורף ? או שמא אצלכם זה הפוך דווקא ? לשיפוטכם

turbulent

New member
אחלה נושא לדיון

אני כותבת כשממש רע לי, או כשממש טוב לי. נדמה לי שאין קשר בין העונות לבין מצבי הרוח שלי אבל יכול להיות שכןולא שמתי לב. בכלליות נראה לי שלקיץ יש מן תחושה של עשייה, של לצאת יותר מהבית, לאו דווקא עניין של השראה רבה יותר בחורף (פשוט נמצאים יותר בבית כי חורף, וגשם מטפטף על העורף, אז כיף להישאר בבית)

לגבי הכול ברור

אצלי זה התפרצויות!אני יכול לא לכתוב שנים ואז פתאום יום אחד לשבור את המקלדת בכתיבה. אין לי שום קשר לעונות השנה אבל בחורף ברור שיש יותר רומנטיקה. קטע של להיות בבית עם מישהו קרוב שיכול לחמם אותך...

לי קשה לכתוב בקיץ ...

למרות ששניים מהשירים שאני הכי אוהב נכתבו על ידי ביוני . החום הזה משגע אותי. מה גם שהמזגן אצלינו בקושי עובד והלחות מטריפה. אני לא מצליח לחשוב בתקופה הזו על יותר מדי דברים חוץ מ "לעשות מקלחת , ללכת לעבודה , לעשות שוב מקלחת, לשתות , ללכת לעבודה" . בחורף הכל הרבה יותר נעים לי. אתה מתפנק בתוך עצמך ומסוגל לחשוב על דברים בצורה יותר צלולה, לכן יותר קל לי לכתוב . אבל חברים אל דאגה, יש באמתחתי עוד כמה שירים שאוכל לפרסם כאן עד שהקיץ יחלוף. תודו שעכשיו נרגעתם ..

שונאת את הקיץ,

שונאת את החום ואת הלחות ואת הזיעה ואת זה שבקושי אפשר להתחבק עם אנשים שאוהבים, כי כל כך איכסה. שונאת שאי אפשר לטייל סתם ככה כי צריכים את המזגן ושונאת להרגיש תמיד מלוכלכת וצריכה מקלחת. אני לא טיפוס של קיץ וכך גם הכתיבה שלי, ככל שיותר מתחמם ככה אני כותבת פחות. אני מוצאת את הצבעים של הסתיו והצלילים של החורף כסביבה לכתוב בה, הקיץ הוא תקופת יובש אחת גדולה. שלג מכסה את עירי, כבישים ומדרכות תחת מעטה רך של לבן, הכל פתאום שלו יותר, הצבעים הרכים מלטפים את הנפש המסתכלת, לא תוקפים אותה כמו צבעי הקיץ הבוהקים. צלילי הגשם המתרפק על חלון ביתי ועל גגו, טיפוף נעים בקצב מונוטוני שבשילוב עם המוזיקה הנכונה מהווה אוטופיה מוחלטת של צלילים. וכמובן, הערפל... המסתיר והמכסה, העוטף והמלטף, מוחק הרים שלמים כאילו לא היו. חורף. בהחלט. שמישהו יכבה את השמש הארורה הזאת.

למעלה