דיון קטנטן

svety

New member
דיון קטנטן ../images/Emo13.gif

מה אתם חושבים על כל האופנה הזאת של הרוק? מה אתם חושבים על מישהו שאוהב רוק, אבל מתלבש כמו ערס ממוצע? איך אתם מתלבשים? אותי אישית, כל העניין הזה של קוד לבוש ממש מעצבן. אמנם אני יותר ב"סצנה" של המטאל, ושם כללי הלבוש קצת-הרבה שונים, במיוחד לבנות, מאשר כללי הלבוש של הרוק, אבל בכל זאת. מפריע לי שאם אני לובשת משהו שהוא לא שחור ו/או חשוף בצורה מטורפת, אז מסתכלים עליי עקום. וכל העניין הזה שקוראים לי 'פריקית' ביחידה רק כי אני הולכת עם חולצות-של-להקות משגע אותי. בכל מקרה. יאללה, שפכו. אני בטוחה שיש לכם הרבה מה להגיד

psychoit

New member
אני שומעת הרבה רוק

והולכת חופשי עם בגדים ורודים,צהובים וכתומים. שאנשים יחשבו מה שהם רוצים על החיצוניות שלי-לא איכפת לי. תתעלמי ממי שקורא לך פריקית-סתם סטיגמה מטומטמת!

Sum41xGiRL

New member
דיון לא מעניין

- אני חושב שמי שאוהב ומתלבש כמו ערס הוא גבר אמיתי, יעני זה ישראל פה לא סיביר. לא חכם לך עם כל השחור הזה?!?!?!?! אני אמנם לא בעד ללבוש בגדי מותגים של CASTRO ומכנסי ג'ינס של DIESEL אבל זה עדיף מלשים מכנסים שחורות, וחולצות של להקות של פריקים בצבע שחור... - איך אני מתלבש? ג'ינס(לא רחב מדי, לא באגיז),חולצה(לפעמים גם של להקות פאנק משנות ה80 שאני אוהב), מעיל עור, ולפעמים פלאנל! - איזה שטויות את מדברת, אני לא חזק במטאל, אני בסצינת הפאנק, ושם אפשר להתלבש איך שרוצים. אבל גם בסצינת המטאל אפשר, יעני אם יש פריקים שחושבים שהלבוש שלך לא "מטאל" אין בעיה להוציא את האולר מהכיס הפנימי של מעיל העור ולחתוך לו את האף. - גם לי היו קוראים 'פריק' אם הייתי הולך עם חולצות של IRON MADIEN ו-NIRVANA.. תלכי עם חולצה של BLIND, JAGUAR, HONDA,MAZDA, SUBARO ותיראי שיחשבו שאת מגניבה.. - לסיכום: אני רוצה ללבוש פלאנל אבל מכות מקבל שהבני זונות ילכו לעזאזל אני לובש רק פלאנל אמא קנתה לי ג'קט ג'ינס אני ישר אמרתי איכס שהג'ינס ילך לעזאזל אני לובש רק פלאנל

sharzoe

New member
* סתם שאלה, ממתי קסטרו נהיה מותג?

קיצר- תלבשי מה שבא לך. זה שאת שומעת מטאל לא אומר שאת חייבת להתלבש "בהתאם"...

Sum41xGiRL

New member
קסטרו לא מותג?!

חה, הצחקת אותי, קסטרו זה אחד המותגים הגדולים בארץ.. תתעדכני, תפתחי עיתוני אופנה, תסתכלי על הפרסומות בערוץ 2! קיצר - להתלבש כמו מטאליסט = להיות פריק להתלבש כמו ערס = להיות מגניב ללבוש מעיל עור = הכי קול בעולם

sharzoe

New member
לא רואה ערוץ 2. קסטרו מסריחה- כולם

לובשים אותו דבר. ח-ב-ל. פוקס וקסטרו סאקס. עדיף לקנות בחנויות יד שנייה, ולא בקסטרו. איכס.

Sum41xGiRL

New member
למה, פריקים לא לובשים אותו דבר?

מטאליסטים לא לובשים אותו דבר? פאנקיסטים לא לובשים אותו דבר? יאללה, הכי טוב להסתובב עירומים..

ketas

New member
אממ תיקון קטן

להתלבש כמו מטאליסט = להיות פריק להתלבש כמו ערס = להיות מגניב ללבוש מעיל עור = לרצוח חיות חפות מפשע

Sum41xGiRL

New member
שטויות, זה שווה את זה

מעיל עור מעל הכול(" Leather Jacket Uber Alles") אפילו שאני צמחוני אני הולך עם מעיל עור(דמוי)

אז זה לא שווה את זה..

כי זה דמוי.. אין לי בעיה עם מעילי דמוי עור.. בחיים לא הייתי מסוגלת לגעת באחד אמיתי.. עכשיו הזכרת לי.. את הדיסק BLACK LEATHER MOJO של SILVER GINGER 5. נזכרתי בו בכלל השיר שיש בו THAILAND UBER ALLES.. מומלץ.

לא הסברתי את עצמי טוב..

התכוונתי שמה שלא שווה את זה זה אם היית הולך עם מעיל עור אמיתי.. דמוי זה נחמד ביותר.

Sum41xGiRL

New member
DUETCHLAND UBER ALLES

דמוי עור זה לא עור, אבל זה יותר מגניב, כי גם זה נירא מגניב וגם אתה שומר על האידאולוגיה שלך..

SomebodyElse

New member
אני לא אוהבת את האופנה של היום.

לא אוהבת בגדים בצבעי מרקר, לא אוהבת בגדים שחושפים יותר מדי, לא אוהבת מגפי בוקרים עם נצנצים עליהם [אבל אוהבת נעלי בוקרים
], לא אוהבת גברים בחולצות בטן או גברים שהג'ינסים שלהם נראים יותר מדי כמו שלי. לא עושה לי את זה. איך אני מתלבשת? רגיל. שזה אומר - לפעמים צבעוני, לפעמים שחור, לפעמים חשוף, לפעמים סולידי, לפעמים חולצה של להקה ולפעמים לא. תלוי מה בא לי באותו רגע. ולא ממש אכפת לי מה חושבים על זה. בקטע הזה אני יכולה להגיד בכנות שלא אכפת לי מה חושבים עלי או על הלבוש שלי. והאמת שאני מעדיפה שכשאני עוברת ליד ערסים ברחוב הם יסננו "פריקית" מאשר שישרקו ויצעקו "כוסית". King Crimson - I Talk To The Wind

Francesco Totti

New member
הכי טוב ג'ינס וחולצה צמודה

ומי שקוראים לו "פריק" ברחוב כנראה שהוא באמת פריק.

rockninja

New member
../images/Emo45.gif

DENIM AND LEATHER BROUGHT US ALL TOGETHER IT WAS YOU THAT SET THE SPIRIT FREE אבל חוץ מזה.. כמו שכבר אמרו למעלה. כל אחד לובש מה שבראש שלו, וזה טיפשי לחשוב בקטע של "אני אוהב את המוסיקה הזאת אז אני צריך להתלבש ככה", זה חרטא. מתלבשים לפי איך שבא- ג'ינס, באגיז, עור, פלאנל, רחב, צמוד, מה שבא. החיים יפים.

למעלה