דיון קבוצתי.

אדלשה

New member
דיון קבוצתי.

שלום לכולם! לחיות בהרמוניה פירושו שגופינו ונפשינו יחיו יחד בשלום. מה אנו יכולים לעשות למען זה? למי שמאמין שביכולת של המיינד שלנו לרפא את עצמינו, הריפוי נמצא בתוכנו.. ביכולתינו לזרז את הריפוי באמצעות הצבת מטרות. כעוסקת בתחום של עיסוי, וריפוי פיזי באמצעות אלמנטים מאימון אני יודעת שזה אפשרי. אתם מוזמנים להגיב. אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית באמצעות אלמנטים מהאימון.

einatgross1

New member
ביכולת של המיינד לרפא

הי אדל, אני מאוד מתחברת למשפט הנ,ל. כמובן שיש גבולות קצה אך באופן כללי אני מאמינה שכשהמחשבות שלנו הם של חוסר אונים וחולשה, גם הגוף נוטה יותר לחלות, ולהיפך. האופטימיות מעלה את החסינות הנפשית ואת היכולת להתמודד עם קשיים גופניים. תודה,

אדלשה

New member
תגובה ל- ביכולת של המיינד לרפא

הי עינת, אכן כן. בסך הכל כולנו מרגישים בכאבים מפעם לפעם ,הן בגוף והן בנפש. זה טבעי, ברוב המקרים זה כתוצאה של חוסר איזון, ויש גם מקרים נדירים שאיננו יודעים את הסיבה המדויקת לכך,כי הרפואה היא - ניסוי ותהיה. אם נקבל את הכאב יהיה לנו קל לסבול אותו,ואז הוא יחלוף. תודה אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

הי אדל! ברוכה הבאה מקסימה!

שמחה שהגעת
לחיות בהרמוניה עבורי זה גם אומר שאנו בהרמוניה עם גופנו, עם החיים שלנו, עם אנשים אחרים, עם עצמנו, עם העולם, ועוד
הריפוי אכן נמצא בתוכנו. חיבוק

אדלשה

New member
הי התעוררות!

שמחה לשמוע תגובה חיובית. ואפרופו אהבה, זה הכח הגדול ביותר שלנו. זאת האמת!!! אשמח לשמוע עוד דברים בנושא. באהבה אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

למעלה