דיון ציבורי או זיון ציבורי? והילד הזה הוא של כווווולנו.
ג גלדיולה שלוחת רסן New member 24/10/06 #2 תחרות ניחושים א. מי יגעיל את מי ראשון ב. מה יש לטרימבובלר בשקית ג. האם הפעם הראשונה תהיה סרק?
א א י ל ה New member 24/10/06 #3 הממממ שאלות קשות אבל התשובה הראשונה טמונה בנתונים. לא לחינם נקרא שמו בישראל יגעל עמיר.
צ צאט ניק New member 24/10/06 #4 מה שבטוח זה שאם זה בן אז לא יקראו לו יצחק. בעצם אף אחד לא יצחק. לא מצחיק. לריסה רגליים תפתח ויגאל יחזיק באקדח עכשיו הרוצח נואק וגונח רק אני פה קצת מדוכדך
מה שבטוח זה שאם זה בן אז לא יקראו לו יצחק. בעצם אף אחד לא יצחק. לא מצחיק. לריסה רגליים תפתח ויגאל יחזיק באקדח עכשיו הרוצח נואק וגונח רק אני פה קצת מדוכדך
ב באלי7 New member 24/10/06 #6 צבעים לא כחול [אמיתי] סתם צהוב[תיקשורתי] נ.ז חבר אתה חסר..............
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 24/10/06 #7 חבר'ה! זה נגמר! http://news.walla.co.il/?w=//995694 קולולולולוללולולו
D Dan_Kap_ Active member 24/10/06 #9 ןאם... הוא ייצא שמאלני, עוכר ישראל, מחזיר שטחים [ מי משניהם ירצח אותו על רקע כבוד המשפחה? ] תגידו לי, יש עתיד בפיתוח סטארט-אפ חברתי שיפתח רקעים חדשים, במקום הרומנטי, הלאומני, הפלילי וכבוד המשפחה שכבר די נדושים
ןאם... הוא ייצא שמאלני, עוכר ישראל, מחזיר שטחים [ מי משניהם ירצח אותו על רקע כבוד המשפחה? ] תגידו לי, יש עתיד בפיתוח סטארט-אפ חברתי שיפתח רקעים חדשים, במקום הרומנטי, הלאומני, הפלילי וכבוד המשפחה שכבר די נדושים
א אצבעות יצאו לטייל New member 24/10/06 #10 זרע הפורענות לא רוצה לפלרטט כאן. רוצה להגיד שזו התעללות של שני בוגרים בילד שיוולד - אם יוולד ואני מקווה שלא
זרע הפורענות לא רוצה לפלרטט כאן. רוצה להגיד שזו התעללות של שני בוגרים בילד שיוולד - אם יוולד ואני מקווה שלא