דיון פרק 09X07 (ספוילר)

Chakotay

New member
דיון פרק 09X07 (ספוילר)

בגלל שמחקו את הדיון הראשון אז אני יפתח חדש. הפרק קרע אותי מצחוק!!!!! היה באמת אחד הפרקים הטובים העונה והיה לו קצת קשר לעלילה המרכזית, מעניין מה יהיה עם הפייזרים האלו?

man in wall

New member
פרק מצחיק , רק משהו בלבל אותי

בפרק בעונה הקודמת , שה"פרופסור" החנון עם חבר שלו הצילו את SG1, בסוף הפרק מקבלים את הרושם שהכל היה חלום של החנון. אבל בפרק הזה רואים שזה כן קרה.

amirze

New member
לא זה לא קרה...

זה היה חלום...הם פשוט הציגו את זה כדי להזכיר שהוא דלוק על סאם...

NX01

New member
הפרק כן קרה

הפרק the other guys כן קרה. רק הקטע האחרון בו שסאם נותנת לו נשיקה היה אצלו בראש.

טים ג

New member
וואלה !!

אחלה פרק. ד"א אני חושב המדענית (עוזרת של המפגר) יותר כוסית מקרטר. אבל אני כבר מת לראות את 7X10 ו-7X11 - הם המורים ליהות אחלה של פרקים.

Chakotay

New member
טוב בזה שהעוזרת יותר כוסית מקרטר

אני חייב לא להסכים איתך!!!! העוזרת הזו אפילו לא מתקרבת אליה!!!! אולי זה נשמע מצחיק אבל אני חבר באתר הרישמי של אמנדה טאפינג
amandatapping.com

הורדת את הפרקים מקאזה?

הבנתי שהפרקים משודרים בscifi channel בימי שישי... ביום ראשון הם זמינים לקהל הרחב בעולם?

rani34

New member
../images/Emo7.gif נישארו רק עוד 2 פרקים ../images/Emo7.gif

ואז המשך העונה ישודר כניראה רק בתחילת 2004... ומה שמרגיז, פרק 07X11 הוא פרק עם 2 חלקים, כשההמשך שלו ישודר רק בעוד כמה חודשים. (וזה היתרון לאלה שלא מורידים פרקים ומחכים שהערוץ הראשון ישדר אותם - אז לפחות לא צריך לחכות כמה חודשים לחלקה השני של העונה...)

rani34

New member
לפי לוח השידורים של ערוץ Sci-Fi

שמפורט גם באתר gateworld פרק 11 ישודר ב22 באוגוסט, ואח"כ מתחילים לשדר שוב את העונה בשידור חוזר. וחוצמזה, זה בדיוק מה שעשו גם בעונה הקודמת - פרק 12, שהיה המשך של פרק 11, שודר בינואר 2003. ועוד משהו - רשת Sky הבריטית מתחילה לשדר את הסדרה בספטמבר, אבל הם בניגוד לאמריקאים, לא עושים "חור" גדול בין 2 חלקי העונה, כך שאת החלק השני הם משדרים כבר בדצמבר, עוד לפני שהפרקים משודרים בארה"ב (זה מה שהיה לפחות בשנה שעברה)

גיא ע

New member
זה לא חדש, כל עונה זה בדיוק ככה

(לפחות העונה הקודמת...) זה טכניקה ידועה ליצור ציפיות להמשך

למעלה