דיון פוליטי

המתוח

New member
אם ככה אז

אפ'חד לא מתאים להיות ראש ממשלה כי הוא נגוע בפוליטיקה ובפוליטיקה תמיד נגוע כסף... ואם כבר דיברנו אז אולי יש לך רעיון למי להביא את ראשות הממשלה?(חוץ ממך..)

אבא שלי.../images/Emo9.gif

אה בעצם גם בו נוגע עניין הכסף. הוא פקיד בבנק

קיפיק

New member
חוץ ממני......./images/Emo60.gif קשה, קשה....

את מנחם הורוביץ
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם, לא, עכשיו ברצינות. זה לא מה שאמרתי...אני אמרתי רק שכדי להנהיג ביושר, צריכים לעמוד במילה. ואם לבנאדם קשה לעמוד ברף שמציבים לו, אז שלא יפנה לפוליטיקה. היו הרבה פוליטיקאים מעולים, עם תפיסות נכונות שהזיזו הרבה, אבל ברגע שהם נתפסו בקטעים מסריחים של כסף ובצע, הם מצאו את עצמם מהר מאוד בדרך החוצה.... שליח ציבור, בכל תחום שהוא, צריך להיזהר מאוד בקטעים האלה...(ע"ע פרשת שבוע לפני שבועיים- משה רבנו...ספירת כלי המשכן וכו'...(אם אתה ממש רוצה פירוט, אני אשלח לך..) ולכן, שליח ציבור שלא עומד בדרישות הציבור, כנראה שלא מתאים.... החיים קשים...קורה. אבל אם הבנאדם הזה לא עומד במילה שלו, ולא מספק את ההבטחות שהוא הבטיח, אז אולי יש מקום לחשוב על החלפה.... לא יודעת מה איתך, אבל הרבה אנשים שהיתה להם זכות בחירה, בחרו בשרון בגלל שהוא הבטיח שלום וביטחון. יש
לא נראה לי.... אומנם זה לא כ"כ בסדר לתקוף אותו בקטע הזה...אבל זו כבר בעיה שלו....אל תבטיח דבר שלא תוכל לעמוד בו. וזה גם סוג של אמון בבני אדם...(לתשומת
דודי...)

איילת כ

New member
אוי אני מתה על

מנחם הורביץ. אבל הקטע הוא שאתה הולך לפוליטיקה כדי לשנות אבל עם הזמן המקום והאוירה משפיעים עליך ואתה נהיה כמו כולם וכבר לא מזיז לך אם עמדת בדיבור או לא.

קיפיק

New member
אני אמסור לו...../images/Emo9.gif

בגלל זה פוליטיקה זה דבר מלוכלך, וצריך להיות בנאדם עם תפיסה מוצקה וחזקה כדי לשרוד שם. ואגב, לא כולם שם מושחתים....

איילת כ

New member
איך תמסרי לו??

תמיד רואים אותו בטלוזיה בחורף עם כל השלג, השנה ראיתי אותו רק פעם אחת
אבל תשימי לב שאילו שלא משוחתים איזה מקום הם תופסים בפוליטיקה צדדי או מרכזי ודוגרי אני לא בטוחה שהמצב שלהם הרבה יותר טוב.

קיפיק

New member
../images/Emo3.gifאני אקפוץ לבית ליד...../images/Emo8.gif

או שאני אמסור לו דרך בנו האהוב.... תראי, אפחד לא מושלם...אבל עדיף. את צודקת שהם לא מספיק בולטים, וחבל. אבל זה המצב. השינוי יכול לבוא רק מלמטה. כשאנשים יגידו שנשבר להם משחיתות, ויקימו דברים, ויראו שאכפת להם...רק אז זה ישתנה. אבל עד אז, אסור לתת למושחתים לנהל מדינה ביושר. או שלא ביושר...

איילת כ

New member
יופי

ותגידי לי אח"כ מה הוא אמר.
ולכן אני סוברת כשהשינוי יבוא, הוא לא יבוא מחברי הכנסת אלא מהעם, מהשכבות החלשות ביותר. אנשים לא יגידו שנמאס להם משחיתות, לאנשים אין כוח!!! אם המצב ישתנה זה יהיה רק בזכות אנשים צעירים.

נכון, אבל...

כמו שמלך לא דן ולא דנים אותו... (סנהדרין) די בלתי אפשרי לשפוט אדם בכזו עמדת שלטון.

קיפיק

New member
קבל עידכון דמוקרטי...../images/Emo26.gif

במדינות שלטון דמוקרטי, אפשר למתוח ביקורת ודין על רשויות. דמוקרטיה. לא ראש בקיר. ותאמין לי, שבכל מקרה שהמנהיד מוליך את העם שלא ביושר, ולא מקיים את שליחותו, מותר למתוח ביקורת ולדון. יש חסינות, אבל אין לו זכות לפגוע במדינה..... זה שהוא בעמדה שלטונית לא מותיר לו לעשות כרצונו ע"ח העם...

למעלה