דיון פדיחות!!!!!!

פחחח..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

יאממ..פאדיחהה...פחח..יש לי פול..אבל אני חושבת על אחת שלא היתה בכיתה ד'..אהמ..אוה..ביומשני בערב..קלטתי ילדה שלא ראיתי שניייימממ...ואתם קולטים אותי צועקת:"אוווווווווררררררררררררררררררררררררררררר"וזה היה בדיוק הנאום של ראשהמועצה..וכולם היו בשקט..אז כולם כזה הסתובבו,התסכלו עלי..פחחח...והיה קטע ששרנו ברחוב "היום יומולדת לישרא-ל"היה כיייפפ...

shabluELLA

New member
תורי!!

טוב אז הייתי בצו ראשון מהצבא ולבשתי ג'ינס עם שרשרת כזו בצד (נו זה היה אז אופנתי) בקיצור ניכנסתי לבדיקות הגופניות (בעע) והתלבשתי. הלכתי לבדיקות שתן ופתאום בא איזה חייל חמוד ושואל אותי "מה זה לא כואב?" אני כזה לא מבינה מה הוא רוצה אז איזה אחת אמרה לו שזה לא אמור להיות ככה. פתאום אני מסתכלת למטה ואני קולטת שהשרשרת עוברת במקום מהצד -מהאמצע (זה עבר לי במקום הרגיש) ואני כולי אדומה!! טוב עברתי את זה הלכתי להשתין ואז הוא אומר לי "וואו יש לך פיפי ממש צהוב!" הורדתי את הראש והלכתי הבייתה כולי אדומה! אם משהו לא מובן תודיעו לי.

עכשיו אני.

נתחיל מזה שאמממ.. נכנסתי בעמוד ברחובות פולין. ונסיים עם זה שאמרתי משהו על מישהו, ומסתבר שהוא שמע אותי. לא נעים =\

shabluELLA

New member
אבל למה את לא מפרטת!

אנחנו כולנו מטיילים ברחובות פולין וכל אחד עסוק במשהו אחר. פתאום אנחנו שומעים רעש אדיר של מתכת. אנחנו מסתובבים פתאום אנחנו רואים את קארין עם הראש תקוע בתוך העמוד!! זה היה כל כך מצחיק! ודרך אגב אנחנו עד היום בטוחים שהיא השאירה סימן על העמוד...שהוא התעקם או משהו.

faith2

New member
זה היה אחד המקרים היותר מצחיקים...

בפולין, לא לא בחיים שלי! עליי להתוודאות- ירד לי טיפ טיפה פיפי!!!

אַמִיר

New member
תודה ששיתפת אותנו...

ורק שאלה... מה עשית עם התחתונים האלה?

faith2

New member
זה היה טיפ טיפה...בקושי!../images/Emo46.gif

ולמזלי הייתי עם תחתונית

SavageGirl1

New member
חחחחחחח עם העמוד זה היה- ע נ ק !!!

אממ ומשהו דומה שקרה לי,לבן דוד שלי באייסיקיו קוראים ~מסטול מאהבה~ ,ויש לי גם בת דודה שקראה לעצמה ~מסטולה מאהבה~...וחזרתי מאיזה מקום ושלחתי בטעות לבן דוד (במקום לבת דודה)- "אל תשאלי מאיפה חזרתי עכשיו". ההוא בשיא הטבעיות עונה לי "לא שואלת" ואז בסוף סיפרתי לה (לו) מלאא דברים דיי אינטימיים..עד שבסוף הוא שאל אותי שאלה מוזרה וקלטתי שמשהו לא מסתדר..ואז קלטתי שזה הוא ולא היא
זאת היתה פאדיחה פאדחנית במיוחד! במיוחד כשהוא איים לספר לכל המשפחה..<כן בטח>

shabluELLA

New member
לא!!

את לא זוכרת את השרשראות האלה שאני וגנית קנינו בפולין ושמנו אותן בדברים האלה שמכניסים בתוכן את החגורה בג'ינס. אוף!! לא יודעת איך להסביר... כשאני יראה אותך אני ידגים!

למעלה