דיון עצבני במיוחד!

Dark SpaWn

New member
מחיאות כפיים לדיג'י ליסטה !!!!

אכפת לך לעשות משהו ? עכשיו בדקתי ולא שמת את התמונה של פרק ג' של דסטני זו תמונה כזו שאופיר ציירה והיא נמצא בשרשור הראשון של הפיק היא בשחור לבן ונראת כמו חרק גדול גם כן היה נחמד אם תמחקי את הפיק הישן שלי מהמאמרים כי הוא לא רק לא קשור לדיג'ימון אלה הוא אפילו לא פיק יוגי-הו אם הייתי משנה לכולם את השמות זה לא היה משנה בכל מקרה סליחה שהעמסנו כולנו עליך ותודה על העבודה הקשה שעשית

Digi Lista

New member
../images/Emo92.gifהכיף כולו שלי../images/Emo13.gif

כשלא מנדנדים אני אפילו שמחה להכניס כמה שיותר למאמרים(ולגלריות,חכו אני מתכננת לחרוש עליהן בקרוב...)
לגביי התמונה,לא הייתי בטוחה שזה לפרק ג'...תוכל בבקשה לצרף אותה לכאן שוב כדי שאני לא אבזבז זמן בחיפוש? לגביי הקטגוריה-אני לא יודעת למחוק קטגוריות,ניסיתי כשבטעות כתבתי משהו(לא ידעתי שתפוז לא מקבל את הסימן + למשל בקטגוריות...) לפיק של חופית והקטגוריה לא נפתחה,הכנסתי את המאמרים לקטגוריה מתוקנת,ביקשתי מתפוז שימחקו...עד עכשיו זה לא קרה. חוץ מיזה שלעתי כול דבר יכול להיות בשינוי שמות אבל ברגע שכתוב שם דמויות מדיג'ימון הרעיון המקורי לא משנה(זה אולי נשמע טיפשי אבל מבחינתי זאת האמת,זה נכון לכול סיפור/פיק)...אני אנסה למחוק למרות שלא נראה לי שזה עקרוני כול כך וגם לא נראה לי שאני אצליח,אני מבטיחה להשתדל לבדוק אפילו שכאמור לי לא נראה שזה משנה,סך הכול זה היה אחלה סיפור

Apikachu L

New member
המון מחיאות כפיים!!!11

ועכשיו לשיר! כי ליסטה מנהלת כארז כי ליסטה מנהלת כארז כי ליסטה מנהלת כארז כולנו פה אחד! בית ב'! כי ליסטה היא שלנו! כי ליסטה היא שלנו! כי ליסטה היא שלנו! ולא ניתן אותה!!!! בית ג'!(וכולם ללא יוצא מהכלל שרים ובלי תרוצים) כולנו אוהבים את ליסטה כולנו אוהבים את ליסטה כולנו אוהבים את ליסטה כי היא הכי גדולה! ועכשיו: כיפאק לליסטה! ההייייייייי כיפאק לליסטה! היייייייייייי כיפאק! ההיייי היייייי היייייי ולאחרון חביב! טקס הענקת זר פרחים צנוע...
ועכשיו כולם מחבקים את ליסטה!!! היי מה אתה בורח,כן זה כולל גם אותך! וגם את גבירתי לא ליברוח! כשאני אומרת כולם אני מיתכוונת כולם! טוב כאן נפסיק כדי שלא להפחיד אותה...אני מקווה שהעברתי את המסר...

Dark SpaWn

New member
אולי כדאי ששנינו פשוט נסגור את הפה

זה היה משחק מילים מטופש...

OFIRB9

New member
מצתרפת!!!

כולם"ליסטה! ליסטה!!!!! *טרייר זורק פחית* שקט!!! מיני"על תגיד לנו לשתוק כשאנחנו שרים לליסטה!" איילי וצוציק"ליסטה היא שלנו! לנקום!!" *טריירי טובע בפחיות* כל הזכויות שמורות (ושטריירי לא יבוא אליי בטענות) אה כן... ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה! ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!ליסטה!

קירליה

New member
לא אמרתי שאסור לך להשתמש בי? נקמה!

אופיר: *מתה* *מתה שוב* *מתה שוב* *מתה שוב* *מתה שוב* אני: *הורג אותה כל פעם מחדש* חה חה חה מיסטיק: אני אוהבת את הסגנון שלך... אני: *מתחלחל*

OFIRB9

New member
כולם"תעזוב את אופיר!!!!!!!!!!"

*סוקלים את טרייר בפחיות* איילי"בואו נעשה סקילה!!!" כולם"כן!!!" *קושרים את טרייר לעמוד* שקל לפחית! מי רוצה לסקול את הנודניק הכי גדול של הפורום?! כולם"סקילה!!!" *מזנקים על ארימת הפחיות* טרייר"איה..."

לא ניראה לי שיש פה

מישו שירצה אי פעם ליכתוב עליך טענות בפורום משוב כי אפילו שההית חולה וההית צריכה לישכב במיטה ולהחלים הגעת לפורום(דרך אגב את עדין חולה?עם כן אז החלמה מהירה) אפילו שהמחשב עושה לך בעיות את באה לפה ועושה הכל בשביל שהפורום ימשיך לעבוד כמו שצריך מה שאני לא חושב שהרבה מנהלים אחרים היו עושים את פשוט משקיע בפורום הזה כל כך הרבה זמן (אני לא טוב בדברים האלה) ועם תיצתרכי אי פעם עזרה כמו למשל שמישו יעתיק לך את המאמרים לוורד וישלח לך לאיימיל או לסדר את המישחק "דברים שלא ידעתם על.." אני ישמח לעזור לך(ואני כמעט בטוח שעוד כמה ישמחו לעזור לך)

למעלה