דיון עצבני במיוחד!

Digi Lista

New member
דיון עצבני במיוחד!

איך היו מגיבים כוכבי הסדרה(לא רק דיג'יגורלים,אלא גם דיג'ימונים,הורים,אחים וכו'...)על מה שהולך כאן בפורום?(זה ניסיון יצירתי נוסף להזכיר לכם שהפורום הוא דיג'ימון) להגיד בכנות בלי קשר לדמויות?אני אולי לא בסדרה ואני גם יכולה להיות מאוד סבלנית ולהתאפק בניגוד לראשי משקפת(וגם בניגוד לכמה מנהלי פורומים אחרים) אבל להיכנס אחרי שלא הייתי כאן כמה שעות(חיים...)ולראות כול הזמן דברים שמאוד לא קשורים זה פשוט מרגיז!יש לי בעיות באינטרנט אז נכון שאני לא נמצאת כאן הרבה(אבל אני בסביבה,לא צריך כול היום להיות בייביסיטר)אבל במקום להתעסק בדברים שקשורים לפורום כמו הדמויות,המאמרים והגלריות אני צריכה להתעסק בשרשורים נון סטופ,זה לא שלהתעסק בשרשורים לא קשור לפורום-זה חלק מהצבע הכחול והאחריות הנלווית אליו וזה סבבה ואפילו מצויין שיש אפשרות כזאת,אבל לא נראה לחלק שזה מוגזם?דיברנו על העניין לא מזמן ורובינו הסכמנו שצריך ליזום יותר בנושא דיג'ימון(ומי שיגיד לי שאם לא ידברו על מה שמדברים שלא קשור לדיג'ימון לא יהיו כאן בכלל הודעות פשוט יחטוף
),אני מאפשרת גם דברים שלא קשורים לדיג'ימון כול עוד הם לא משתלטים וכאן הם השתלטו לחלוטין. מעכשיו זה ילך ככה(אני שונאת להיות רעה,שונאת להיות גננת ושונאת לכתוב מגילות בנושאים כאלה-ממש לא נעים לי עם זה,אבל אין מה לעשות לפעמים צריך לצערי): פאנפיקים שלא קשורים לדיג'ימון-ילכו לפורומים אחרים או שישורשרו לאוף טופיק(
) במידה ויפתחו כול הזמן שרשורי אוף למרות שכבר יש לפחות אחד(ואם ההודעות של תפוז תמיד יש לפחות אחד)אני לא חייבת לשרשר ואני לא אתנצל אם אני אמחוק אותם,זה לא בקטע של להיות רעה ולאיים זה פשוט בגלל שבאמת מרתיח אותי שחצי עמוד לא קשור לדיג'ימון,יש גבולות. אני לא יכולה להכריח אתכם ליזום ולדבר על דיג'ימון(בדיוק כמו שאני לא יכולה לדרוש שתספיקו לחלוטין לדבר על דברים שלא קשורים לדיג'ימון,לכן אני באמת לא דורשת את זה ומעולם לא דרשתי),אבל אם כבר מתאמצים ויוזמים לא יזיק לשתף פעולה-מילי פתח דיונים-ההענות הייתה קטנה,ניסיתי גם לעודד אתכם כמה פעמים בכול מיני דרכים ולא הלך(אפילו חסכתי לכם ולקחתי על עצמי את העדכונים השבועיים),עדי ויאנה גם ניסו מתישהו וכלום...אחר כך מפסיקים ליזום בכלל ואז באמת אין מה לדבר שקשור לדיג'ימון. יש לי עוד כמה דברים להגיד אבל כרגע זה באמת מספיק,את מה שהדמויות היו אומרות אני אכתוב בהרחבה יותר מאוחר. ועוד הערה קטנה- אני משתדלת לעמוד בקצב של הפיקים והשירים,אני באמת משתדלת אז חלאס לבוא בטענות ולבקש שאני אכניס למאמרים-אני יודעת בעצמי שאני צריכה לבצע את הדברים,זה נראה למישהו קל להכניס 10 מאמרים לקטגוריות שונות+תמונות ועם בעיות באינטרנט בלי להתבלבל?אני רוצה שתגידו לי כשאני שוכחת להכניס פרק או שהוא משום מה לא נקלט במאמרים(לא יודעת למה)ולא מופיע וכמובן שתגידו לי הכול בפנים אבל סבלנות,אני מקשיבה תאמינו לי שאני מקשיבה ומשתדלת מכול הלב אבל גם אני רק בנאדם אחד. זהו.עוד הודעה עצבנית כזאת ונראה לי שהשלב הבא יהיה פשוט סגירת הפורום,בעיקר בגלל שקשה לי לראות אותו מדרדר ככה ואני לא בטוחה שזה ישתנה עם יהיה מנהל אחר(ניסיתי לבדוק במה אני לא בסדר ואיך אני יכולה לשפר יותר את ההתנהגות שלי כמנהלת פורום והגעתי למסקנה שאני לא כזאת גרועה ושאני באמת מנסה,מצד שני אני לא אובייקטיבית...) אחרת כבר מזמן הייתי עוזבת,אבל יש איזו בעיה...אני
את הפורום(ולא בגלל שאני בכחול,זה ממש לא קשור ותמיד הדגשתי שאני קודם כול גולשת רגילה,הצבע הכחול הוא רק פרט נלווה) ובאמת איכפת לי ממנו ולכן אני כותבת את כול הדברים האלה,לא באמת בשביל לכעוס ולחלק הוראות(אני דיי שונאת את זה) אלא בעיקר כדי לשפר

lgmtk

New member
צודקת../images/Emo26.gif

תראו אני לא בפורום הרבה והסיבה העיקרית היא כמובן שנגמר דיג'ימון............אבל כל פעם שאני נכנס יש שרשור כזה או אחר על אנימה מסויימת other than דיג'ימון......שזה קצת מרגיז. אולי אני לא מתרגז בקלות כמו ליסטה אבל פשוט זה לא נחמד שיקראו לפורום דיג'ימון ויש עליו שירשורי ענננק של אנימות אחרות..........לא סימפטי ובהחלט
........אך עדיין אחלה פורום..........ומתקדם עם הפיקים פה........אהבתי
.

Apikachu L

New member
ליסטה את צודקת!!!!!!

נכון אנשים...די ליפתוח שירשורי ביבלייד....

יום אחד אני לא נמצא וכבר האוף משתלט

אל תכעסי, ליסטה. ואל תסגרי את הפורום אף-פעם! אם את מרגישה שאת צריכה עזרה פשוט תצרפי אליך מנהל-שותף, אחד מחברי הפורום. ובקשר לפיק שלי, שהוא גם די אופי-בפרק 15 הוא מתקשר מאוד לדיג'ימון, במיוחד בחלק האחרון, ובגלל זה אני עדיין אפרסם אותו כאן. אני מקווה שזה בסדר, ואם לא-רק תגידי.

lori4

New member
את צודקת....

אני לא הרבה כאן מהסיבה הפשוטה שאין על מה להגיב, אין ניתוחים או דברים מענינים(אני לא אומרת שהפאנפיקים לא מענינים, אני פשוט לא יכולה להיכנס לתוך פאנפיק עם דמויות מצוירות) שאפשר להגיב עליהם במשהו יותר מ-"ואוו" , "איזה יופי" , "עודדדד". ומכיוון שרוב האנשים בפורום נוטים לכיוון פאנפיקים ו-
, הסיכוי לעשות דיון הופך לקלוש ביותר, וככה יוצא שהפורום הופך לאיטו מפורום "דיג'ימון" לפורום "פאנפיקים של דיג'ימון".

OFIRB9

New member
הלו ליסטה!

עם לא תרשי למילי לשים את פרק 15 אני הורגת אותך!!!! -^__^-

lori4

New member
הפיק של רייסטלין...

הוא דיג'ימון/בייבליד אז אין שום סיבה שהיא לא תרשה לא לשים את זה. ותעשי טובה אופיר, תצנני את ההתלהבות כי אישית את מתחילה לעלות לי על העצבים.

OFIRB9

New member
כנראה שציננו לך את חוש ההומור

כי את צריכה לקלוט שאני צ-ו-ח-ק-ת-!

lori4

New member
חוש ההומור שלי עובד מצוין....

והמשפט שלך בהודעה הקודמת זה לא מה שמעצבן אותי, ההתלהבות שלך על כול דבר שזז זה מה שמעצבן אותי. ושלא לדבר על הצפת הפורום הזה בשטויות על ביבלייד.

בנות לא לריב...

האמת שתיכן צודקות ולא צודקות..שלורי לא צריכה להיתעצבן על אופיר רק ביגלל שהיא מיתלהבת אבל אופיר לא ממש צריכה להפציץ בביבלייד...אני לא מצדיקה אף אחת מיכן..די לריב...זה סתם הורס לכולם את מצב הרוח לראות מריבות(למרות שזו לא רצינית)אז בבקשה להשלים.... שלכם תמיד משכינת השלום של פורומי תפוז אבל אני לא וקית אז לא להלשין...

lori4

New member
תסלחי לי....

את עושה תפקיד מאוד חשוב, אבל אני לא סובלת שמתערבים לי בויכוח. אז בבקשה אל תתערבי. תודה.

טוב...

אני לא אפריע לאף אחד ולא אפגע באף אחד...אני לא רוצה ריב חדש...פשוט תחשבי שלא כתבתי את ההודעה ההיא...

OFIRB9

New member
הפסקתי עם זה מזמן!

כי בקשו ממני ועל תריבי איתי בגלל מה שאני ברור?! שאני לא אבעט לך בתחת!!!! עם אני מתלהבת אז פשוט על תקראי את ההודעותש לי כי זה לא כאילו אני צועקת לך באוזן! את סתם אוהבת להתלונן!

lgmtk

New member
זה הוא? הוא לא רצה שלא יגלו את השם

שלו? או שזה היה מישו אחר?

Digi Lista

New member
מילי תמיד אמר את השם שלו../images/Emo13.gif

בכול אופן ננצל את תוכן השרשור הזה(שימו
אני לא מנצלת את השרשור!האגודה שלי להגנת השרשורים עדיין קיימת)כדי להגיד שהכנסתי הכול ואני מתכוונת לכווווולללללללל מה שהייתי צריכה למאמרים(עם תמונות,כשהבנתי איזה תמונות אני צריכה לשים,במאמרים אני יכולה לשים רק תמונה אחת ואם הפרק מחולק לשתיים בהודעות ובכול הודעה יש תמונה אני לא יכולה לשים את שתיהן בפרק המאוחד,מגבלות תפוז...),רציתי לבקש מכם קצת סבלנות,אני תמיד מכניסה בסוף הכול לאן שצריך,אם לא הכנסתי באותו יום כנראה שלא הייתי כאן(קורה...) או שבזמן שאני באינטרנט הבעייתי(אתמול הטכנאי היה אמור לבוא,הוא לא בא!הוא הבטיח לבוא יום חמישי,נקווה שהפעם הוא לא יבריז,מעצבן לכתוב בוורד ולהיות מוגבלת)העדפתי להתעסק קצת בדברים אחרים שקשורים לפורום(אומנם אני גם בפורומים אחרים אבל כשיש לי בעיות באינטרנט אני תמיד מקדישה את הזמן קודם כול לפורום הזה,בעצם אני תמיד מקדישה את הזמן קודם לפורום הזה-אני הכי אוהבת אותו
),לא צריך לנדנד ולא לבקש,הסברתי כבר שאני בהחלט משתדלת,עבדתי עכשיו מלא זמן כדי להעתיק לוורד ומשם להעתיק למאמרים(וזה לקח הרבה מאוד זמן כי כול שנייה התנתק לי האינטרנט וחלק מהמאמרים או התמונות שצורפו למאמרים לא נקלטו),אז
קצת התחשבות,זה לא קל להכניס 13 מאמרים+תמונות ולפעמים גם לערוך(כמו במשחק "דברים שלא ידעתם על..." הייתי צריכה לתקן טעויות במספרי הסעיפים-עוד זמן...),אני לא מתלוננת,להיפך-בכיף לקרוא ולהכניס כמה שיותר מאמרים כי הכול באמת מהמם אבל ריגעון חבר'ה,ריגעון,ובאמת אין צורך להזכיר לי אני יודעת בעצמי מה אני צריכה לעשות,תסמכו עליי,תיראו שיהיה בסדר(ואם לא יהיה בסדר והצ'אנס לא יעבור בשלום אתם רשאים לבוא אליי בטענות ולהתלונן גם בפורום משוב),אני באמת מנסה לא לאכזב אף אחד
ולגביי מה שמילי ולורי כתבו-אני סומכת עליכם שתעזרו לי לגרום לכך שזה לא יהיה רק פורום "פנפיקי דיג'ימון" אלא שיהיו גם דיונים(גם על האחרים אני סומכת,פשוט את לורי אני "מכירה" כבר 5 שנים בערך ומילי מאוד יוזם ויצירתי...חוץ מיזה שהם היחידים שהגיבו עניינית אבל כמובן שהפנייה אל כולם באופן שווה
)כמובן שפנפיקים זה דבר מעולה(ואגב איפה עדי?אם כבר פנפיקים...)וכול מי שכותב כאן כותב מדהים(וגם הציורים מהממיםםםםםם הלוואי עליי לדעת לצייר משהו שלא יגרום לאנשים "לרצות להקיא ושוב להקיא ושוב להקיא"...
)

למעלה