דיון..על תחרות מוזיקה

skwooshi

New member
דיון..על תחרות מוזיקה

אני ועידו התחלנו לדבר לנו על התחרות שהייתה לפני יומיים נדמה לי:p קיצר,אני אמרתי שאני חושבת שתחרות ממוזיקה זה דבר עלוב,שמוריד מהערך שלה. כי מה שישמע לי רע,ישמע אחלה בעיני אחר,וכמה שהמוזיקה תיהיה ממוסחרת מגעילה וכו..אולי יש מישהו בעולם שיאהב אותה.היא עדיין מוזיקה. כמו שעידו אוהב תאקט(אבוי לנו...אני מייעצת לעשות חסימה לקללות כמו המילה תאקט..מסוכן הנה עבורכם:****) בקיצר בעיני עידו הם מעולים,בעיני הם דוחים. ולעשות תחרות ממוזיקה,אני לא חושבת שזה לרמה של הדג,שמישהו יגיד להם כמה הם טובים ומי יותר טוב מהם. כל מוזיקה וכל אומן בעד עצמו. תודה=] תגיבו מה אתם חושבים

FunkyGiraffe

New member
מסכים גם מסכים

כל אמן יפה בדרך שלו, אבל בתחרות דיג'ייז של היפ הופ, הקהל קובע, וזה קצת שונה, כל אחד מפגין כישורים, מהירויות, זריזות, נסיון ועבודה נכונה עם הציוד.. הסט זה כבר לשיקול הדיג'ייז.. והקהל בוחר ואומר מי לדעתו הוא דיג'יי השנה וככה זה הולך אם כבר פסטיבל השירים של ישראל הוא כמו מה שתיארת בהודעה..

skwooshi

New member
אתה מסכים לחסום תמילה תאקט?

מהפורום?:) חח סתם. (למה סתם?) קיצר...לדעתי מי יותר טוב בעיניך עכשיו?דיגיי של תאקט או גיא? לדעתי לא משנה מה העולם יגיד גיא איס דה בסט!מבין? תחרות מכל מוזיקה שהיא זה משהו זול!

../images/Emo31.gif

חולקת על דעתך...זה תחרות של דיג'איים זה משהו לגמרי שונה וזה בכלל לא מוריד מהערך של המוזיקה כי כל אחד מצביע לדי ג'יי שהוא חושב שהוא הכי טוב מבחינת הביצועים שלו ואין בזה כל רע

chen2408

New member
אם זה ככה אז אי אפשר להתחרות בשום

דבר... אני מתחרה בתחרויות ופסטיבלים של קולנוע, ואותו דבר אפשר גם להגיד על זה... אבל אני חושבת שזה לגיטימי וזה גם נותן לאנשים מוטיבציה להמשיך ולהשתפר...

shabi16

New member
הייתי בהופעה של חבורת רחוב חסרי

טאקט(כחלק מ-"יום תרבות"
) היה מזעזע הם חושבים שכולם אוהבים את השירים שלהם והם כל הטקס היללו את dj(עלק dj) עמי. בקיצור סתם חבורת רחוב עלובה ואיציק שמלי דוב מסריח,בקיצור:חבורת מתלהבים שחושבים שכולם מכירים את השירים שלהם והם בעצמם לא ידעו את המילים. התאפקתי כל הטקס לא לצעוק "גיא מר שולת(שולת
)" או "אני הדג נחש ואין לי שום חשש" אבל לא צעקתי פחדתי מהבבון אליאסי
.

למעלה