דיון על פאולה!!!

דיון על פאולה!!!

אני רוצה שבשרשור הזה אנשים יכתבו מה הם חושבים על פאולה! אני בכל אופן חושב שהיא מיותרת כי CTU לא צריך אנשים כאלה במחשבים שלהם. איפה מיילו????????? משהו יודע? מיכל? CJ? איפה הוא?????? אני מקווה שפאולה מתה וטוני נשאר בחיים

היא לא מיותרת

מיילו נמצא בחופשה באירופה הוא ממש עושה חיים, בפעם האחרונה הוא שלח לי גלויה מברלין וכתב לי שהוא בדרך לאמסטרדם.

לא ידעת שהיא סלבריטאית?!

מה, אתה לא מכיר את עדי אשכנזי

cj20

New member
באמת! בור ועם הארץ!

אגב עדי, עדיין לא ספרת לנו בדיחה

Crossface

New member
אין לי בעיה איתה

היא קצת צעירה וקצת צעירה נו אז? כולם היו כאלה

Siriusnip

New member
פאולה מחליפה כאילו את ג'יימי../images/Emo15.gif

זה הרעיון... אבל אם היא חדשה זה אומר שבשנתיים הקודמות היה מישהו אחר.... מי?? וחוץ מזה אני ממש אוהב אותה, היא קצת נודניקית, אבל זה רק בגלל שהיא חדשה ובגלל שזאת העבודה שהיא הכי רצתה בעולם. תחשוב שיש לך חלום ואתה המון זמן מחכה לו שיתגשם ופתאום הוא מתגשם... אתה מזה תתרגש ותנסה לעשות הכל!- היא פשוט מתרגשת. אני חושב שהיא לא תמות... כי היא הייתה נורא מעט בסדרה והטח יש לה תפקיד למלא. אולי בעונה הבאה, כי אחרי הכל היא לא תבריא בשעה, אבל צריך אותה כדי לפענח את כל המידע שהיא קידדה על המחשב....

../images/Emo58.gif בערך

אנשים, כדאי שתשנו את הגישה. 24 זו לא סדרה כמו כל הסדרות. אין כאן הבטחות שאם שחקן קצת מפורסם זה אומר שלא יכולים להרוג אותו בפרק הבא. היא נורא מעט בסדרה? אז מה. יש לה תפקיד למלא זה נכון אבל הכל יכול להשתנות.

nitzan9

New member
דבר אחד לא הבנתי ../images/Emo58.gif

למה כלי התקשורת בארץ עשו כזה רעש ממנה, סיפרו על קורות החיים שלה, אפילו קיפר נדחק לצד בכמה עיתונים לידה, בעוד שהיא שיחקה סה"כ 5 פרקים, מתוכם בשניים היא גססה, ובשלושה האחרים היא אמרה בערך משפט וחצי לפרק?

Guy24Gold

New member
אני חושב שהבנתי למה ../images/Emo58.gif

האנשים שיצרו את עשרים וארבע רצו שהצופים יחשבו שהיא תישאר כל העונה, ויהיו בהלם גמור כשהיא תמות

nitzan9

New member
הלם הלם אבל.. ../images/Emo58.gif

פרק 5 זה זמן די גרוע להכניס צופים להלם, במיוחד אם רוצים שהוא ימשך לאורך זמן. אבל כשאני חושב על זה, זה בכלל לא בעיה של היוצרים, זה בעיה של העיתונאים הישראלים הטיפשים, סה"כ ליהקו אותה לחמישה פרקים, העיתונאים בארצנו הקטנטונת סתם עשו הר מאיזה עכברוש.

Guy24Gold

New member
ת אקי אבני ליהקו לדקה וחצי

ותסתבל מה העיתונאים עשו לו

cj20

New member
לא ידעתי שעשו משרה גילברט כזה רעש

אולי בגלל ההיסטורית משחק שלה (דרלין מ"רוזאן"). או שרצו להתחנף אליה כי אחותה היא הראש של גילדת איגוד השחקנים (שבוחרים את האמי וכל זה... לא שזה עזר
) - מליסה גילברט (מי שזוכר, זו הכוכבת של "בית קטן בערבה")

cj20

New member
אהה, בארץ עשו רעש...

אז להתעלם מהקטע עם אחותה...

xander55

New member
לא אוהב אותה ../images/Emo129.gif

מרוב שהייתי פרנואיד, חשבתי שהיא חפרפרת, אבל אין סיכוי שיהיו חפרפרות העונה הזאת. למרות שבפרק האחרון שהיא רצתה להשאר לפצח את הקוד, זה מצא חן בעיניי, אבל זהו, היא ומישל מיותרות, אף אחד בCTU לא תחליף את ילנה שלי.

rds15

New member
מישל לא מיותרת, פשוט עוד לא היה

לה תפקיד חשוב עד עכשיו, חכה להמשך העונה(זה כל מה שאני אומר עכשיו כדי לא להרוס כלום לאף אחד)

למעלה