דיון על נו אקזיט חלק א'

מ א י י ק

New member
היא מדקלמת טקסט..../images/Emo19.gif

כמו בטקס בבצפר...

esterosh

New member
היא מדקלמת טקסט כי מן הסתם

היא מנחה את התוכנית... ומגידשי תוכנית קוראים מכרטסיות, אני גם לא חושבת שהיא שחקנית טובה אבל התפקיד הזה התאים לה.

מ א י י ק

New member
בילדות רעות היא הייתה גרועה../images/Emo19.gif

זאת הוכחה לזה שהיא משחקת כמו בול עץ

esterosh

New member
יכול להיות, בכל מקרה היא לא

שחקנית, ואם היא הייתה כל כך גרועה כמו שאתה אומר לא היו נותנים לה תפקיד בלהקה , אז למרות שאני לא תופסת ממנה שחקנית מוכשרת, עדיין יש כמה תפקידים שמתאימים לה...

מ א י י ק

New member
בולשיט..../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif

הביאו אותה בשביל למשוך קהל,ואולי גם בגלל שהיא זמרת.

esterosh

New member
ברור, אבלהיא בכל זאת

נבחרה, ואם לא היה לה טיפה של כישרון משחק לא היו לוקחים אותה לתאטרון כמו הבימה,זה בכל זאת תאטרון ולא תוכנית ראלטי,ואם רק חיפשו מישהי שתמשוך קהל אז יש עוד שחקניות שהיו יכולים לקחת, אם כל כמה שאני לא ממש אוהבת אותה צריך לתת לה קצת קרדיט.

לא נכון, היא הייתה דווקא בסדר

היא לא עד כדי כך גרועה, היא דיי הפתיעה אותי שם. במעט הסצנות שהיו לה בנו אקזיט היה הייתה דווקא חמודה. חוץ מהסצנה שהיא מדברת עם הבנות בחלק הראשון
זה נשמע פשוט זוועה

esterosh

New member
שמחה שקראת.

בקשר לנעה גם אחרי החלק השני לא הבנתי מה המניע של הדמות,היא משחקת בסדר אבל לא משהו יוצא דופן. אני יכולה להבין למה את חושבת שעפר לא משחק טוב, הדמות שלו מאוד סגורה וקשה להתחבר אליה, הדמות של מיכאל נהדרת במיוחד בחלק השני. יש לו כישרון טבעי. גל זייד מעולה בחלק השני. ובקשר לבמאי היה לו רעיון יפה..אם קצת יותר תקציב זה היה יוצא יותר מוצלח.

מ א י י ק

New member
חח וואי../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

קראתי הכל
אני דווקא מסכים איתך,ואני עכשיו מחכה לפרק הבא,שתתני עליו מגילה

esterosh

New member
עונה לעצמי על השאלות חחח

בסרט נאמר :" הן אוהבות שמסתכלים עליהן ואנחנו אוהבים להסתכל"? עד כמה המשפט הזה מדבר אליכם? אתם חושבים שעפר לפעמים עושה דברים רק בגלל שהוא יודע שזה מה שהקהל רוצה, והוא פשוט משחק את המשחק? זה משפט מאוד נכון במיוחד מאז שהאינטרנט נהיה כל כך משמעותי,רוב האנשים מוצאים את עצמם מסתכלים ועוקבים אחרי אנשים אחרים. אני חושבת שעפר לפעמים נאלץ לעשות דברים שהוא לא כל כך אוהב או שלם כדי לרצות את הקהל וכדי לשמר את מעמדו.. כמה שהוא מנסה ללכת בדרך שלו וחהינות , אני בטוחה שהוא לפעמים צריך להתפשר ולשחק את המשחק. יש שיר בסרט שהולך כך-" חיפושית לי קטנטנה או כמה היא מסכנה היא כל כך רוצה לברוח אבל אין לה אין לה כוח", ניתן לפרש את אין לה כוח במשמעות של עצלנות, היא התרגלה לזה ולמרות שהיא מסכנה אין לה כוח לברוח ,כי נוח לה להתלונן ולהמשיך לחיות באותו מקום מצד שני אולי היא מסכנה אין לה אמצעים וכולם שולטים עלייה אין לה מספיק כוח כדי להזיז דברים , לאיזה סוג של פירוש אתם מקשרים את הדמות של עפר? אני מייחסת את זה לקטע של העצלנות, הוא היה יכול לפרוש אבל הוא נהנה מהמקום שהוא הגיע אליו, הוא נהנה מהאגו ולא רק שהוא לא נלחם כדי לצאת מזה הוא סייע להם כדי לשמר את הרייטינג.ושהוא התחרט זה כבר היה מאוחר. לכל הדמויות בסרט יש תכלית, זכי התכלית שלו זה הכסף,מלי רוצה להיות מפורסמת והיא תמכור את עצמה בשביל זה אבל מה התכלית של יהודה הסרט הדוקמנטרי שלו, החבר שלו או האגו שלו? האגו , גם בסוף הוא רצה לצאת מנצח,הפרויקט שלו לא עניין אותו מאז שהוא החליט להפוך אותו לראלטי. ומה דעתכם בכלל על המשפט, אפשר לחיות בלי תכלית? נראה לי שכן, יש הרבה אנשים שלפחות תקופה מסוימת בחיים שלהם הם חיים בלי מטרה.

למעלה