דיון על הפרק

mr redimmer

New member
דיון על הפרק

טוב, אז היום שמענו לראשונה את הדיבוב של גוטן וטראנקס הצעירים. כמובן שהם קיבלו חרא של מדובבים(לטראנקס יש מדובב שיכור ולגוטן יש מדובב בן 5 אבל הקול של טראנקס מצחיק). לפחות נומנו בזה שהסאיאה מאן נקרא סופר סאיה.... וג'יטה הזדקן ב-7 שנים ועדיין שומר על אימונםי וראינו את בורמה מעשנת.

Kenbetah

New member
טראנקס דיבוב חרא מוות

וגם לא מצחיק מזה הקול המכוער הזה זה קול מגעיל שלא מתאים לו בכלללללל לגוטן עשו דיבוב ילדותי כזה כאילו הוא רק למד לדבר
והקול של גואהן בתוך החליפה של הסאיה מן משום מה לא מחתבר...

mr redimmer

New member
אבל יש שידור חוזר אחה''צ

אני לא רואה בבוקר. והקול של טראנקס פשוט קרע אותי מצחוק

s8ad0w

New member
זה באמת חרה , ראיתי את זה היום

כשאחים שלי ראו אז ישבתי גם לראות , רציתי לעביר ערוץ. מה זה הדיבוב הזה לא יכלו להביא מישהו אחר שידובב להם , מה הבעיה למצוא מישהו שיקחו אותי יותר טוב. גם את וידל הרסו . במקום ששמה יהיה וידל, שמה בישראל וידאל. והם גם משתמשים באותם מדובבים באותם סדרות מצוירים , אח שלי אמר לי שזה שמדובב את גוהאן מדובב איזה אחד בשם שון.ויש עוד כמה מדובבים שמדובבים בסדרות אחרות בערוץ 6.

Kenbetah

New member
לדעתי

השם היחיד שהם שינו שהוא טוב זה וידל לוידאל לדעתי יותר טוב שיקראו לה ככה כי מזה השם הזה ווידל נשמע כמו שם של פוקימון... טוב שהם שינו את זה לוידאל לפעמים השינויים הם לטובה

Matrix man

New member
../images/Emo26.gif

**מכניס את הראש לאסלה ומוריד את המים** איככססס מה זההה... בדיבוב האמריקאי טראנקס נשמע כזה שולטט וגוטן גם חמוד כזה ובארץ הם כמו איזה פיקאצ'ו מעפן צייצן כזה. וגם צ'יצ'י וגוקו הקטנים נשמעים כמו אנשים אוטיסטים שרק היום למדו לדבר. **מוריד סאגת סאיימן באנגלית** **שמח וטוב לב**

מממ...

הקול של צ'יבי טראנקס נשמע כמו נאד, לצערי. והקול של צ'יבי גוטן נשמע כמו קוקסינל בן 5. אה, והקול של גוהן ""הסופר-סאיאה האגדי"" תפור עליו בדיוק... NOT! אני מקווה שעשכשיו אתם מבינים למה אני מזלזלת בסדרה :/ ואם -זה- לא חוסר תקציב: להשאיר את אותם המדובבים רק שהם מנסים לעשות קולות קטנים יותר, אז אני באמת לא יודעת מה זה חוסר תקציב. אבל לא נורא -_- שישאירו חרא דיבוב.

URNFS

New member
כשבעברית...

נותנים את אותו מדובב לכמה דמויות,זה חוסר תקציב.באנגלית או כל שפה אחרת זה כישרון,הא? ביפנית גם נתנו לגוטן וצ'יבי טראנקס את אותם מדובבים של טראנקס הגדול וגוקו\גוהן\ברדוק,אז אני לא מבין מה הבעיה.אז זה נשמע גרוע למי שמצפה לזה להשמע כמו הגרסא האחרת שהוא ראה,אבל מי שלא ראה לא יגיד גלום וזה ישמע לו נורמלי לחלוטין.וזהו.

vegeta2

New member
בעעעעע

גם לא שינו את המדובב של טראנקס, זה עדיין לירון לב רק שהוא עושה קול של תינוק שיכור כי נתנו לו יותר מדי יין בברית. לגוטן יש קול של עכבר שדרכו עליו ולוידל יש קול של ילדה בת 5 שחושבת את עצמה... פחח, ''סופר סאייאה האגדי שמגן על העיר הזאת!'' פחח, למה לשנות את ''איש הסאיאה הנהדר''? למה? למה? למה הם הרסו את הסדרה? כשהם הורסים את הסדרה הם הורסים אותי!!!

למעלה