דיון על הביטוח

דיון על הביטוח../images/Emo140.gif

היי לכולן
, אני מקווה שאתן מתכרבלות בכייף מתחת לשמיכה עם שוקו חם
אני רוצה לשאול במיוחד את מי שעברה כבר את התהליך לגבי תובנות בקשר לביטוח-אין לי מושג בזה בכלל- אז מה בעצם חשוב בביטוח לפונדקאות? על מה חשוב להתעקש?, מי הכי טוב/ה? ועל מה משלמים בדיוק?<בפירוט> אשמח לתשובות מכולכן ומאחלת לכולנו בהצלחה והמשך ערב נעים

הי משנה מזל היקרה

מצטערת שאין לי כח להכנס כרגע לפירטי פרטים בנושא... מה גם שהחצי שלי התעסק עם זה בעיקר. בגדול... הוועדה מחייבת אותנו בקריטריונים שהיום רב חברות הביטוח לא מוכנות לעמוד בהם ולצערי נאלצנו לחפש המון, אבל המון בתחום. את מוזמנת לדפדף אחורה בעבר היה כאן דיון נרחב בנושא.. שלחתי לך לפני כמה שבועות את הטל' של הסוכן שלנו, שהבטיח לנו באופן אישי שהוא לוקח את עניין הפונדקאות כפרוייקט אישי (בן זוג של חברה שלי מהעבודה והיום חבר בפני עצמו) ואני עדה לכך שהוא באמת מחוייב ומגיע לכל מקום בארץ כדי להיפגש עם הזוגות. במקרה שלנו דאגנו גם שיפגש עם הפונדקאית ויסביר לה את כל ההשלכות של הפוליסה (אנחנו מאמינים שהיא חייבת להבין חוץ מלחתום עליה..) אם תרצי אשלח לך את הטל' והשם שוב. שיהיה בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עָנת

New member
על סיגל פז שמעת../images/Emo35.gif

ממליצה רק על סיגל פז. מדובר בסוכנת ביטוח מקסימה ומיקצועית מאוד. פרטים על הביטוח עצמו,ניתן למצוא בשירשור שסיגל התארחה בפורום. תיצרי קשר עם סיגל(מירב תשמח לתת לך הפרטים שלה) תנסי ולא תפסידי(שאת מתקשרת אליה,תמסרי לה ד"ש שלום חמה מענת) בהצלחה

למעלה