דיון על ג'ק:

דיון על ג'ק:

הידעתם שקיפר משחק בסרט "עת להרוג" עם סמואל ל' ג'ונסון? הוא משחק בתפקיד ממש מזערי שם בתור מתנקש כשהוא צריך לצלוף שם במשהו. עכשיו לא רק שלא מתאים לו להיות צלף הוא אפילו החמיץ!!! והוא נראה ממש צעיר שם ואני לא מאמין שהוא שיחק בתור צלף וגם בעוד תפקיד קטן!!! אז מה דעתכם, כדאי לו לשחק בתור רוצח קטנצ'יק שם?

cj20

New member
סרט מצויין "עת להרוג"!!!

וקיפר לא כזה צעיר שם, הסרט מלפני 6 או 7 שנים... וגם אבא שלו משחק שם. הראו אותו לפני רגע ממש.

rds15

New member
זה לא יותר דיון על קיפר מאשר דיון

על ג'ק? ולפי דעתי לקיפר יותר מתאים לשחק תפקידים רעים כמו ב"עין תחת עין" או ב"תא הטלפון". לפי דעתי הדמות של הטוב לא מתאימה לשחקן, ואל תבינו אותי לא נכון אני חושב שהוא שיחק מעולה ב24 אבל פשוט יותק מתאים לו לשחק איזה רוצח מטורף או איזה סדיסט שעוקב אחרי אנשים ומאיים שהוא יהרוג אותם

De fire

New member
הוא היה מדהים ב-תא טלפון

כל המשחק שלו היה באמצעות הקול.. בהתחלה שמעתי קול מוכר ולא הבנתי למה. אח"כ אחרי איזה 10 דקות קלטתי שזה היה הוא.. סרט נהדר, ותפקיד מצויין. אוחח איך 24 הצילה קריירה של שחקן מעולה

rds15

New member
הוא באמת היה מדהים ב"תא הטלפון"

מה שרק מחזק את הטענה שלי שיותר מתאים לו לשחק את הרע ולא את הדמות הטובה

De fire

New member
../images/Emo58.gif עונה 2?

בגלל זה הכותבים הפנימו את זה, ועשו אותו בעונה השניה יותר אפל ולא שדופק חשבון (לפחות לפי מה שקראתי. לא ראיתי את העונה השניה)

rds15

New member
אבל עדיין אם כמה שעשו../images/Emo58.gif

אותו אפל ולא דופק חשבון בעונה השנייה הוא עדיין בדמות הראשית שבסוף מצילה את כולם

cj20

New member
ברור ../images/Emo58.gifעונה2

וגם יודע להיות רגיש כשצריך - בסצינה על המטוס, השיחה "האחרונה" עם קים - וואו, הם שחקו ממש טוב!!! סצינה גדולה!

תאמת, הסרט היחיד שאני ראיתי שקיפר-

מככב בו, זה שלושת המוסקיטרים! סרט מצויין!!! ואני בטוחה שכולכם פה ראיתם אותו....

סרט די ישן האמת....

וכן, זה על הספר המפורסם.. יש לי את זה בוידאו מוקלט...... זה היה מזמן מזמן בערוץ 22, אם אנלא טועה..... ומן הסתם, יש לו שם תפקיד ראשי. הוא אחד מהמוסקיטרים..... סרט מקסים.... שווה צפייה........

למעלה