דיון עונה ראשונה

Pijamist

New member
דיון עונה ראשונה

כל שבוע יפתח דיון על כל עונה בסדרה, והפעם על העונה הראשונה. מה אהבתם בעונה
מה לא היה צריך בעונה
מה הפריע
ועוד.

../images/Emo26.gif

אין ספק שזו עונה טובה-עובדה שרק מהעונה הראשונה אנשים רבים התמכרו לסדרה והתאהבו בה. :) אני מאוד אוהב את העונה הזא

../images/Emo27.gif../images/Emo3.gif

מה זאת אומרת מה אהבתי בעונה הראשונה
הכללל
חוץ מזה שהשחקים שחקו קצת לא באמינות.. אבל חוץ מזה הכל היה טוב..: השירים, הפרקים, התוכן והכלל. מה הפריע
כאן למעלה עונה מצוינת
אבל העונה הרביעית יותר
אין אפילו מה להתווכח!!

התמימות הראשונית זה מה שגרם לעונה

להיות כל כך מצחיקה... כאילו הם עשו דברים שאולי לא התכוונו להיות כל כך מצחיקים וזה היה ענק פשוט... בעונה השניה והשלישית אותם דברים כבר פחות הצחיקו... והדבר שהפריע זה גם התמימות שלפעמים הייתה קצת יותר מידי וזה גרם להיות לא מצחיק

rockarin

New member
ממ ... אני אהבתי בעונה הראשונה../images/Emo29.gif

בעיקר את נוכחות אלונה ואת הילדותיות של חבורת הפיג'מות . מה שלא היה צריך בעונה ... אפשר להגיד שהכל היה צריך . העונה הראשונה היה השיא , הפריצה של הפיג'מות והאופי של כל דמות בסדרה רק הוסיפה , לדעתי . שומדבר לא היה מפריע , כי זו רק התבהרות של כל אחד בסדרה , כל חרישה על אותם קיטורים (גרי ) על אותו אוכל (קובי) על אותה נפש יוצרת (אילן) ועל אותה דביליות (עודד) ועל אותו חלום של סלבריטי (אלונה) ואותה משעבדת (שפרה) ועוד ... זה רק הבהיר לנו כמה הם "בני אדם" XD.

Jen74

New member
פסססטטטט.... כנסו שנייה

אני לא ראיתי את הסדרה מהעונה הראשונה. התחלתי רק מהעונה השנייה, רק אחרי שהצטלמתי בעצמי לפרק בסדרה ורציתי לראות איך יצאתי...
וכשהתחילו השידורים החוזרים של העונה הראשונה, רק אז ראיתי... קשה לי להחליט איזו עונה יותר טובה, מבחינתי זה רצף של פרקים מבריקים אחד אחרי השני

עונה בשבילה-הטברנה של גרי../images/Emo176.gif

בתור אחת ג'ינג'ית חמודה שקנתה המבורגר ושאלה "אתה יכול להגדיל לי את זה?" וגרי הגדיל לה את המחיר..וכשהיא יצאה הוא צעק לה "אולי את יודעת לרקוד ריקודי בטן?"

למעלה