דיון סרטים......

krin88

New member
מישהי שמה לב שהשחקן שם הוא..

ראסל קראו? (גלאדיאטור, נפלאות התבונה וכ'ו...).... לפני שהוא התפרסם....

i love rama

New member
מה??? הטלויזיה היא החברה הכי....

טובה שלי!!! ו-yes הוא החבר הכי טוב שלי!

yes שולט!!!!

כן \אני והטלויזיה באמת חברות די טובות! אומנם אניח לא הרבה איתה כי אני בחווה אבל היא מבינה ואתי אז היא לא כועסת!

krin88

New member
וואו אחד מהסרטים היותר סתומים ...

שראיתי בחיי.... זה זה עם השדון השמן הזה והילדה בלי חברים?

S H I L G I

New member
זה לא הסרט הזה קרן...

וכן זה הסרט שהסוס עושה לו פתאום גינה כזו.. וקרעת אותי עם ה"מפליץ גינה".. פחחח

krin88

New member
אהה.... התבלבלתי... גם את הסרט הזה

אני מכירה.... עם הילד... אבל אני דיברתי על אחד מהסרטים המפגרים האלה ב"סינמה" על איזה גמד ופונית לבנה שקוראים לה זוריקה.... סרט מטומטם!!!!!

Pink Red

New member
חחחחחחחח

ראיתי את הסרט הזה!! נראה לי............... שפתאום הסוס מפליץ לו את הגינה של החיים ועוזר לילד וכל מיני כאלה?!?!

Pink Red

New member
אופסי.. ../images/Emo12.gif

שים און מי!! טוב בכל מקרה...... זזתי לירושליים כמה זמן................... יתגעגע לכולם!!!!!!! כל כך קשה להיפרד............ אני עומדת לבכות!!!!! לא סתם...... אני סתם מחורפנת!!!!!!! לא להתייחס...............! ביי ביי

f a l c o r

New member
אני מכירה סרטים טובים!!!

*סוס פרא -(ווו-שי אני יכולה לצרוב לך אותו..) סרט באמת יפה אבל אין לכם לדאוג בקשר לרכיבה על סוסים.. זה לא התעללות כי אנחנו לא רוכבים על מוסטנגים.. *אגדת הפוני הלבן - סרט נורא יפה לדעתי *ניקו חד הקרן - זה נחמד.. *הסייח הכסוף - זה סדרה וזה על סוס שקוראים לו טאורה *רגטיים - סרט לא משהו כל כך ויש עוד סרט שקוראים לו ככה אז נא לא להתבלבל :) ועוד כמה סרטים ששכחתי איך קוראים להם.. אחת עם ילדה אחת שיש לה סוס ופוני שהיא רוכבת עם חברה שלה והילדות נחטפות והסוס והפוני מצילים אותם.. זה גם סרט נחמד..

למעלה