דיון סרטים......

shanyz

New member
וואו הסרט הזה שאמרת על הסוס

שרואים מה עובר עליו בחיים מרגע שהוא נולד וכשהוא פוגש סוסים.. זה ממש יפה
כמובן, שמומלץ לצפות בתוכנית זינה:) שם הרבה פעמים יש סצנות עם סוסים

i love rama

New member
אני ממליצה על.....

הלוחש לסוסים- הסרט הכי יפה שיש! תקציר: תאונה איומה שאירעה לגרייס (ג"ונסון) משאירה אותה ואת הסוס שלה פצועים פיזית ונפשית. הוריה (סקוט-תומאס וניל) לא מצליחים להרגיע אותה, עד שאנני, אמא שלה, לוקחת אותה למרפא סוסים אגדי. מסע של ימים ארוכים מביא את הבת ואימה לחווה המבודדת של טום בוקר (רדפורד), שם הוא מטפל בסוסים שעברו טרואמה, ותוך כדי כך גם בבעליהם. סיפור מרגש של אדם וחיה, של בת ואם, המוצאים מחדש את אהבתם לחיים.

puremelody

New member
סרטים.............

יש עוד: Wild hearts must win-סרט על ילדה שחלמה לבצע תרגיל בקרקס (קפיצה עם הסוס לתוך המים) אך קרתה תאונה ובמהלך הקפיצה הילדה מתעוורת...אך לא מוותרת. סרט מרגש ביותר. ******* הזדמנות שנייה-ילדה שעברה תאונה ויש לה בעייה ברגל פוגשת במקרה בסוסה שגם לה יש בעייה ברגל וכולם ויתרו עליה-ביחד הן מגלות שיש סיכוי להזדמנות נוספת.

puremelody

New member
סרטים.............

יש עוד: Wild hearts must win-סרט על ילדה שחלמה לבצע תרגיל בקרקס (קפיצה עם הסוס לתוך המים) אך קרתה תאונה ובמהלך הקפיצה הילדה מתעוורת...אך לא מוותרת. סרט מרגש ביותר. ******* הזדמנות שנייה-ילדה שעברה תאונה ויש לה בעייה ברגל פוגשת במקרה בסוסה שגם לה יש בעייה ברגל וכולם ויתרו עליה-ביחד הן מגלות שיש סיכוי להזדמנות נוספת.

puremelody

New member
סרטים.............

דיון סרטים......

אם היו אומרים לכם להמליץ על סרט אחד בלבד! על איזה הייתם ממליצים ?!?!?!(שי הולכת להרוג אותי!!) אני ממליצה בחום רב על סוס פרא (spirit stallion of the cimarron!) זה סרט באמת מדהים רק טיפה קשה (למרות שהוא מצוייר!!) זה ממש אכזרי.... כשראיתי את זה עברה לי המחשבה של להפסיק לרכב חחחחח וול...,. זה מספר על סוס שנולד וגדל בטבע והיה לו ממש טוב וכיף ואז הוא נהיה מנהיג העדר ויום אחד תפסו אותו ולקחו ואתו וניסו לאלף אותו והוא עקשן לאללה והוא לא נתן לאף אחד לשבור אותו או לרכב עליו ואז הוא בורח והאינדיאנים תופסים אותו ואז הוא נתפס שוב ומועבר למכרה עבודה כזה עד שהוא מבין שהולכים להרוס לו את "ארץ מולדתו" ואז והא עןושה שם באלאגן והוא עובר המון קיצור זה סרט שבאמת משקף מה סוסים עברו לפי דעתי שזה לא הכי נחמד בעולם! אבל הוא עדיין מדהים! הנה שיר של הפעם הראשונה שתופסים אותו והוא לא קולט מה נסגר..... ארררר בעעעע gotta get me back - I can't be beat and that's a fact It's OK - I'll find a way You ain't gonna take me down no way Don't judge a thing until you know what's inside it Don't push me - I'll fight it Never gonna give in - never gonna give it up no If you can't catch a wave then you're never gonna ride it You can't come uninvited Never gonna give in - never gonna give it up no You can't take me I'm free Why did it all go wrong? - I wanna know what's goin'on And what's this holding me? I'm not where I'm supposed to be וזה שיר כשהוא רק נולד שירים ממש יפים לפי דעתי חח Here I am - this is me I come to this world so wild and free Here I am - so young and strong Right here in the place where I belong It's a new world - it's a new start It's alive with the beating of a young heart It's a new day - in a new land And it's waiting for me - here I am

ב ז י ק ו

New member
אני ממליצה...

סרט: פלאש. מסופר על ילד שאבא שלו קנה לו סוס ואז האבא נסע לעבוד בחו"ל. אחרי כמה זמן לא היה לו ולסבתא שלו כסף לאוכל אז הסבתא שהייתה זקנה הלכה לעבוד במפעל. לאחר כמה זמן היא מתה. הילד מכר את הסוס כדי שיהיה לסבתא שלו ארון קבורה יפה כמו שמגיע לה. הבעלים החדשים של הסוס התעללו בו והרביצו לו אז הילד גנב אותו ואת ההמשך ההרפתקאה אני משאירה לכם לראות..... תהנו!

טעות בידיך puremelody,

לסרט קוראים wild hearts cen not be broken. כאילו- לבבות פראיים לא יכולים להשבר. ממולץ בחום. לא לא לא!!! למה להרוס?! טוב בקיצר- היא יתומה ודודה שלה מוותרת עליה ורוצה למסור אותה לרשויות אז היא בורחת לקרסקס נודד ושם מבצעת תרגילים של "נערת קפיצות". אך עקב קפיצה מסוכנת מאוד החלום מתמוגג.

זה נשמע עצוב מידי!................

אני גם ראיתי ביס סבבה סרט על סוס שקוראים לו ת'אנדרג'ים והוא סוס מרוצים שלא מוכן לעזוב את התא הזה שמזנקים ממנו! ואז הבעלים שלו מתעצבים וצורחים שהם היו מחליפים אותו אפילו תמורות שקית בוטנים ילדה אחת (שאבא שלה היה רוכב מירוצים ונהרג מזה!) שמעה את זה נתנה לו שקית בוטנים והלכה איתו! היא מאלפת אותו אבל לא רוכבת עליו כי אמא שלה לא מרשה לה ואז היא מגלה שהיא מסוגלת לדבר איתו והיא מבינה כל מיני דברים ועזרת לו וכו.... סרט ממש ממש חמוד!!

i love rama

New member
אוי גם אני ראיתי אותו והיא גם שמה

לו אוזניות ודיסקמן במירוצים ואז הוא רץ... סרט מזה חמוד!

ב ז י ק ו

New member
יש עוד אחד ש...

קוראים לי סילבסטר סרט ממש יפה על סוס שאף אחד לא מסתדר איתו ואז יום אחד באה מישהי שגם לא כל כך מסתדרת עם אנשים והיא והוא מזה התחברו והם התחילו להתחרות ביחד וכל זה ובסוף הם ניצנו באליפות אני לא ממש זוכרת את כל העלילה אבל זה יפה...

shaililo

New member
גם את זה יש לי מוקלט...../images/Emo28.gif

סרט באיכות גרועה אבל יפה... יש לי...
הלוחש לסוסים - סרט מדהים לדעתי!
הסוס של דני - ילדה שמהמרת במרוצים, יום אחד היא מוצאת סוס שמתעללים בו ומכריחה את הדוד שלה לקנות אותו, הם מאמנים אותו, והוא הסוס הכי טוב במירוצים בעולם, כולם רוצים לקנות אותו אבל היא לא מוכרת אותו וכו'...
הסייח הכסוף - הסרט שחמוטל אמרה, על טאורה, כמו הסדרה המצויירת רק במצולם, על סוסי פרא, סוס כסוף שרץ כמ והרוח וכולם מנסים לתפוז אותו אבל אף אחד לא יכול.
סילבסטר - מה שכתבו פה לפני
הסייח השחור - כולם מכירים...

shaililo

New member
אאאאאאאאררררררר../images/Emo46.gif

דיי!! אני לא יכולה לשמוע יותר "סוס פרא" תביאי לי כבר את הסרט! ואת שלך אני ממליצה להשמיד..... !!!
פפפ... אני חייבת לראות כבר על מה את מדברת זה לא יכול להיות כל כך אכזרי זה סרט לילדים.....

חחחחחחח

אני כבר משגעת את שי עם הסרט הזה........ זה לא כזה אכזרי זה פשוט עצוב בייחוד לי שאני רוכבת.... לוידעת איך אתם תגיבו לזה.... אבל מומלץ.!! כנסו לפה.....

מממליייצצההה!!!!!

על הסייח הכסוף (הסרט הזה עם טאורה) רק בסרט אמיתי כאילו עם סוסים אמיתיים והכל לא מצוייר... ראיתי אותו פעם אחת והוא כ-ז-ה י-פ-ה!!!

shaililo

New member
כן הקלטתי את זה....../images/Emo28.gif

זה היה בהולמרק.... סרט מדהיםםםםםםםם

הקלטת?!

ביץ'!!!! אני מתה לראות את זה פעם מההתחלה אני תמיד תופסת את זה איפשהו באמצע!

למעלה