דיון סרוס

• פותח הנושא taos
  • פורסם בתאריך

i love INDIANA

New member
פחח.. תאיר מקום-1 בשגיאות כתיב....

לא סתם.... ו...טוב כנראה שהדיון הזה מוביל תמיד לאותו המקום.... הקטע של האם יש בעיה מוסרית בלשנות לבע"ח את דפוסי חייו והתנהגותו לטובתינו? וזה כולל בעצם את החזקתו בשבי, הרכיבה עליו, הסירוס, ההרבעה(כאילו אנינו מחליטים מי מרביע את מי ומתי), ועוד דברים רבים..... אז אני מסתכלת על זה ככה.... אם אתה מאלה שמעדיפים את נוחיות הסוס על נוחיותך האישית-השאר לו את כדוריו היקרים במקומם. וא אתה מעדיף את נוחיותך ושהסוס שלך יסתגל לעובדה שכדוריו היקרים אבדו-תסרס. אם אתה דואג לנוחיותך באותה המידה בה אתה דואג לנוחיות הסוס-כדאי שתחזיק לצידך פסיכולוג צמוד כי יש סיכוי טוב שתיזדקק לו בקרוב.

Sweet SuGaR

New member
וולטאז' מקצועי

בקשר לדיכאון ולמוות

אני רכבתי על אפאצ'י וסירסו אותו בערך חצי שנה לפני שהוא הגיע לאורווה והוא היה גם מרביע ונכון יש לו קצת אופי של סטאליון אבל הוא לא בדיכאון ואף פעם לא רנאה כאילו הוא הולך למות!! מאיפה הבאתם את זה?!

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אלמוגי....הוא היה פעם סטאליון, הרביע קצת ואז סירסו אותו.. רק השם של הוטרינר עושה קצת טראומה(ואן-דם)
והוא סירס אותו לא טוב.. לא הבנו למה הוא מאונן... חחחח אז שאלנו את הוטרינר והוא הסתכל עליו ואמר שלא סירסו אותו טוב! פחחחחחחחחח

חחחחחח ../images/Emo6.gif

אתם חייבים לראות אותו מאונן.... הוא פשוט מותח את הרגליים הקדמיות מכופף את האחוריות ופשוט עולה ויורד זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש!

וואי המערכת של תפוז מתחרפנת בימים ה

האחרונים זה שולח פעמיים והרבה פעמים אי אפשר להיכנס לפורום אוף!

../images/Emo13.gif

רק לידעה כללי זה נכון שסוס יכול למות אם מסרסים אותו מאוחר לא רק מדיכאון אלא גם מזיהומים . ואפצ'י ממש מיתנהג כמו סטליון הוא כל הזמן עולה על סוסות . אני מכירה סוס שהיה בירושלים שקראו לו שלומיקו הוא היה של המדריך שלי ובגיל 11 סירזו אותו והוא מת מדיכאון .

למעלה