דיון+סקר

דיון+סקר../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את דעתכם בנוגע לסקר הפורום ולנושא החדש- מתי לדעתך מישהו/י נחשב/ת לא בתול/ה
שימו
שלהודעה זו מצורף תצלום תוצאות הסקר הקודם, תודה על שיתוף הפעולה. מהרו להצביע כי מי שמצביע- משפיע
אז קדימה להצביע ולענות גם פה...
שיהיה לנו שירשור מהנה

אני מנהל קסום...לא ידעת../images/Emo28.gif

עכשיו אתה מוזמן להצביע בסקר ולענות עליו גם פה. מה לדעתך נחשב איבוד בתולין?

כבר הצבעתי והשפעתי

בנוגע לבתולין - מושג הבתולין מגיע מקרום הבתולין שנמצא אי שם בוג'ינה (ככה אומרים, לא בדקתי
) ובעת ביקועו הופכת הנערה התמימה לפרוצה מחוללת ומטומאת. בסקס סטרייטי דיי ברור שכשבפעם הראשונה נבקע הקרום אבדו הבתולין. המשמעות של הבתולין היא בעיקר לצרכי דתות שונות ומשונות, ומנהגים למיניהם. בהשלכה לגבי מין הומוסקסואלי, אני חושב שההקבלה צריכה להיות לאיבוד התמימות. כשאדם יוצא מגדר ילד טהור ותמים, ומתחיל להתנסות - פחות משנה באיזה אופן (קדימה/אחורה/למעלה/למטה/ווטאבר) אז מבחינתי הבתולין אבדו. בסקר הצבעתי לאקט מיני כלשהו.. כי נראה לי שלזה אני מתכוון כשאני מתייחס למושג.

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

לדעתי זה תלוי: היה למשל מקרה שלידידה שלי קרום הבתולין היה סתום ושהיא קיבלה מחזור הוא לא יכל לצאת החוצה אז פתחו לה אותו לגמרי ולפי בדיקת רופא היא נחשבת ללא בתולה, אבל לפי דעתי המאוד מתחשב לא צריך להכליל אותה בלא בתולות אלא ב|בלולות| כי היא עדיין לא קיימה יחסי מין
ולכן זה תלוי, במקרה כזה האישה לא תחשב ל|לא בתולה| עד שהיא תקיים יחסי מין, אבל אישה שקיימה יחסי מין וקרום הבתולין שלה נקרע- רק מגורם יחסי מין נקראת |לא בתולה|
מקווה שנהנתם
יש אנשים שזה דוחה אותם איכשהו

fluppster

New member
אני מסכימה.......

ועם בנים זה בעייתי. נראה לי שהם הופכים ללא-בתולים בפעם הראשונה שהם חודרים. עם זאת, אצלם זה יותר פשוט. הם תמיד יכולים להגיד שהם בתולים או לא, ואין דרך לבדוק את זה.

BabyGirl 4 Ever

New member
המממ...../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

הלכתי בעיקרון לרופאת נשים פעם אחת ושאלתי אותה בקשר לבנים ובתולות והיא אמרה לי שאין כזה דבר בנים בתולים
היא צחקה לי בפרצוף
הרי לבנים אין קרום בתולין ואין להם רחם, שחלות, מנוש וכו'... therefor הם גברים- והמילה בתול לא קיימת
הבנים רצו
צומי
והחליטו שהם לא רוצים להישאר בצד והמציאו את המילה בתולים כדי להיות "מאאאאגניבים....
" אבל יקירתי, אין זו מילה בתול
- גם אני נפלתי לטעות הזו, ולחשוב שבכיתה ג' היו באים אלי בנים ושואלים אותי: "את בתולה", ואני כילדה בכיתה ג', תמימה וחמודה לא ידעתי מה זה בתולה, אז אמרתי- "לא יודעת", אבל הבנים הגאונים לא וויתרו, הם אמרו "תגידי כן או לא"
(חוסר בגרות), אבל אני ילדה בוגרת (
- או שלא), החלטתי לקחת את הסיכון ולוותר אז ניחשתי ומיכיוון שהכתי את המילה בתולה רק כמזל אמרתי- לא, אני לא בתולה, אני גדיה!!!
טעות מוזרה אבל תמימה
הם צחקו והלכו לעשות את זה לכמה ילדות וילדים אחרים- והם אמרו שהם "בתולים", הרי אין כזו מילה!!! *גרר....
אני שונאת להישמע כמו פרופסורית
אבל אני נשמעת ככה
לפחות ככה אני מרגישה...
מקווה שעזרתי

miss tamborin

New member
בכיתה ג'?!?

אצלנו זה התחיל בה'-ו'...אבל הבנים בבי"ס שלנו פשוט מפגרים ככה שהגיוני שהם התפתחו מאוחר יותר..מילא.. בחרתי 1, אחרי שהוא/היא חדר או נחדר, וזה לא משנה עם המין היה הטרו או לא...

fluppster

New member
לזה התכוונתי.......

אני יודעת שאצל בנים אין באמת כזה דבר "בתול", אבל המושג בכל זאת כן קיים. לכן אצל בנים זה דבר יותר שרירותי, ואין שום דרך להוכיח אם הם קיימו יחסי מין או לא. אין ברירה אלא להאמין למילה שלהם.

בתולין זה בראש ../images/Emo13.gif

סה"כ, מי שבשלב כלשהו פתאום מחליט ש"עידן התמימות שלו" (במובן המיני) נגמר, אז זה ככה. מה ש*הוא* יחליט. כי סה"כ קרום הבתולין זה בולשיט אחד גדול
וזה גם לא מדוייק לאמר שהבתולין אובדים כשמתחילים להתנסות. כי אצלי, לדוגמה, אבדו הבתולין רק לאחר התנסות די **תמימה** יחסית שכמה זמן לאחריה, ישבתי והרהרתי - ופתאום הרגשתי קצת שרמוטה כזאת
"פרוצה טמאה ומחוללת"
ויש לי הרגשה שמאז אותו רגע - ומאז אותו רגע בלבד, הכל נעשה כזה מין רגיל והמ... לא מיוחד

BabyGirl 4 Ever

New member
הממ...../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

מצד אחד יש בזה משהו אבל גם את זה ציינתי אם אני לא טועה
וכפי שאמרתי קודם לפי הרפואה אין כזה דבר בתוך| כי אין לו את |הדגשקרום הבתולין, אבל יש בתולות יש להן יש את קרום הבתולין
בכל אופן, בקשר למה שאמרת לגבי זה שאת איבדת את הבתולין, אם את הרגשת שרמוטה אח"כ וכזה,הממ... עמו שאמרת טמאה, מחוללת רגילה כזאת, לדעתי זה בגלל שלא היית מוכנה, מתי זה קרה בכלל?
מה שאני מנסה להגיד זה: * הבנים אצלנו לא מפותחים הם מפגרים
* לפעמים בנים אומרים שהם בתולים ואל ניתן להוכיח את זה וזה בעיה
*צריכים לחכות עד שמגיעים למצב של ביטחון והרגשה של מוכנו ובגרות כדי לאבד את הבתולין- אני לא יודעת מה היה הסיפור שלך, ואני גם לא יודעת בת כמה את
אבל לפי מה שאת אומרת זה היה משהו לא רציני כ"כ ואת כנראה לא היית מוכנה לזה נפשית מספיק...
*אין כזה דבר בנים בתולים- מילה חדשה שהומצאה כדי שהבנים ירגישו שייכים וכדי שהבנות ירגישו מיוחדות- הסבר: בת- "ירזאת הפעם ה-1 שלי, אני לא כ"כ הטוחה" בן- "אל תדאגי זאת הפעם ה-1 שלי גמכן- אני "בתול"
*מי קבע שהוא באמת בתול? אי אפשר לבדוק את זה ויכול להיות שהוא פשוט רצה את הסטוץ הזה באותו רגע, בקיצור, בנים יכולים להשתמשמ בזה לרווחתם האישית
אני לא מנסה להוכיח שאף אחד טועה כי לכל אחד יש בעיקרון את דעותיו האישיות כך שאני לא יכולה לשפוט אפחד, אני רק מנסה שתבינו את מה שאני מנסה לגיד
תודה

fluppster

New member
חבל.....

אחרי ההתנסות הרצינית הראשונה שלי הרגשתי מעולה, ממש בעננים. האמת, אחרי השנייה (שהייתה עם מישהו אחר) הרגשתי די מגעיל... כך שזה תלוי עם מי ובאיזה נסיבות. למרות שהיו לי התנסויות, אני עדיין מגדירה את עצמי כבתולה. לפחות אצלי, אקט החדירה נתפס כמשהו שעושים רק מישהו שמכירים מספיק, ואפילו אוהבים, לפחות בפעם הראשונה. אח"כ זה כבר פחות עקרוני, אבל הפעם הראשונה צריכה להיות מיוחדת....
לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה כשהתכתבתי באתרי היכרויות עם בנות. כמה בנות שאלו אותי אם אני בתולה, וכשהשבתי בחיוב, הן אמרו שכדאי לי "להיפטר מזה", שזה עניין טכני. איך בתולין יכול להיות עניין טכני! ממש מוזר לי שבנות אומרות את זה. חשבתי שרוב הבנות רואות ברגש דבר כמעט בלתי נפרד מסקס. ממש מוזר. אה, ועוד משהו שלא קשור- אתמול הייתי במועדון עם חברה טובה שלי. בשלב מסוים התחלנו להתעייף מהריקודים והתיישבנו על ספה בצד. נערה בגילנו התיישבה פתאום מולנו עם חברות שלה, והתחילה ללחוץ לכולם את היד, שיכורה כזאת. היא הייתה ממש שפוכה... אחרי כמה דקות היא התחילה להתמזמז עם חברה שלה, ממש רציני. כשהן לקחו הפסקה לנשום, היא שוב לחצה לכולם את היד, וסימנה לי להתקרב אליה. נשענתי קדימה, והיא לחשה לי שזאת הפעם הראשונה שלה שהיא מתנשקת עם בת, ושזה ממש כיף. "באמת?" לחשתי בחזרה. "זה נראה כאילו שאתן זוג." היא צחקה. "לא, זאת פעם ראשונה שלי. התנשקת פעם עם בת?" "לא," השבתי. "כדאי?" "כן, מאוד." וזה בערך היה סוף השיחה. חברה שלה חזרה, והן שבו להתמזמז... זה היה ממש מוזר! האמת, חשבתי לרגע לנסות להתנשק איתה, לא נראה לי שהיא הייתה מתנגדת, אבל היא הייתה יותר מדי שיכורה. אני לא מנצלת אנשים שיכורים......

going mad

New member
אני חושב ש...

להגיד שבתולין נקבעים עפ"י חדירה בלבד נשמע לי לא נכון.. אז מבחינה טכנית אדם שקיים יחסי מין נחשב ל-לא בתול. אני לא חושב שזה תלוי רק בצד הפיזי, אלה גם הריגשי. אפשר לבחור שלהסתכל על זה באופן הטכני יותר..או באופן השני. צריך לבחור מה שהכי נוח:)

DarlingAdam

New member
אני לא מאמין שהרוב פה חושב

ש"רק חדירה נחשבת". אתם מבינים שבזאת החלטתם שלדוגמה, לסבית יכולה להשתרמט עם חצי היקום ואחותו הקטנה והבלונדינית, ועדיין לדעתכם היא בתולה? אתם מבינים שבתולה להגדרתכם יכולה להיכנס להריון וללדת ועדיין להיות בתולה? ולהפך, גבר או אישה בודדים יכולים לקחת דילדו ובהנף יד להיפטר מבתוליהם הטכניים והנחדרים? פשוט עצוב לי.

אדם,

אני חייב להודות שלא הצבעתי שרק חדירה נחשבת. אבל אני לא יכול שלא לשאול אותי בעקבות התגובה שלך, מה בדיוק הצבעת...?

DarlingAdam

New member
לא לגמרי זוכר,

אבל יש להניח "מי שמגדיר את עצמו ככזה". הגדרה עצמית מאוד חשובה לי (בעקבות פגישות מעצבנות עם אנשים שחושבים שמותר להם להגדיר מה זה גבר או אישה לפי איזה סטראוטיפ עתיק ובלתי ברור.. טוב, לא משנה, זה נושא אחר). לא נראה לך ש"רק חדירה נחשבת" זה מאוד מעליב מיעוטים מסוימים? יש בעולם יותר מזין, כמה שקשה לאנשים מסוימים להאמין בזה.

למעלה