jewish master
New member
דיון ספויילרים
דבר ראשון, אחרי העדרות קלה מהאיזור אני חוזר במלוא הדרי, אני בטוח שהתגעגתם (עכשיו זה הרגע שיש לכם מבט מוזר על הפנים ובראשכם חולף המחשבה: "מה? מי זה?", אבל לא משנה) לעניינו,כידוע בפורום שלנו בהיותו פורום הדן בסדרה טלוויזיונית שלא משודרת כרגע בארץ, עניין הספויילרים משמעותי מאוד, דבר ההופך את הדיון בהם ללגיטימי ורלוונטי (שתי מילים מגניבות ברצף
), אז רציתי לשאול כמה שאלות (די טיפשיות), 1) מה באמת מפריע לכם בספוילרים? ואל תגידו לי "העובדה שיודעים את הסוף, כאילו דהה" כי אם תחשבו טוב תוכלו למצוא תשובה יותר נכונה מתאימה לכם(כמה פלצני), ויותר מזה כמה ספויילר צריך להיות "הורס" כדי שהוא באמת יפריע לכם, לדעת מה קרטר לובשת בסצנה הראשונה של הפרק יגרום לכם לא לראות את הפרק(התשובה היא מדים אגב) אני למשל התמכרתי בשנים האחרונות בגלל YES לתקצירים, וחוץ מסרט אחד בשבוע שעבר אני לא זוכר שבאתי לשום פרק בסדרה או סרט לא מוכן. בכל מקרה אני אמח לשמוע את דעתכם
דבר ראשון, אחרי העדרות קלה מהאיזור אני חוזר במלוא הדרי, אני בטוח שהתגעגתם (עכשיו זה הרגע שיש לכם מבט מוזר על הפנים ובראשכם חולף המחשבה: "מה? מי זה?", אבל לא משנה) לעניינו,כידוע בפורום שלנו בהיותו פורום הדן בסדרה טלוויזיונית שלא משודרת כרגע בארץ, עניין הספויילרים משמעותי מאוד, דבר ההופך את הדיון בהם ללגיטימי ורלוונטי (שתי מילים מגניבות ברצף