דיון- סטאניס או דאני?

דיון- סטאניס או דאני?

הלאנסטרים כבר קרובים לסוף וזה ברור לכולם. כמו כן ברור מאד שהדורנים ייצטרפו לדאני מיד, והטריילים לצד שנראה להם שינצח. אבל הכי ברור שהקרב הסופי והגדול מכולם לא יהיה הקרב על כס הברזל. אלא הקרב נגד האחרים ולמען ממלכות האדם. אם כך? מה בדיוק עשוי לקרות שם? סטאניס הוא אחיו של החמאס. אפילו אם הוא ייכרע ברך, (ויש לי שמץ של ספק האם הוא ייכרע, אפילו במצוותה של מליסנדרה) דאני בוודאי תסרב לחון אותו. אבל ברור לכולם שבסופו של דבר תיהיה שם ברית, או ניצחון מוחץ בהתגנשות זהו. וזה ייקרה לפניי הספר השביעי. אז... למישהו יש רעיונות?

Balerion

New member
עד הספר השביעי יכול לקרות עוד הרבה

מרטין מצליח להפתיע כל פעם מחדש. עד סוף הספר הראשון הייתי בכלל בטוח שדאני תפליג לווסטרוז בראש החלסאר של דרוגו... למעשה, סטאניס הוא האחרון מבני באראת'יאון. אם הוא ימות בית באראת'יאון ימות איתו, וייעלם מהמשחק (לא שנשאר מהם הרבה גם ככה). במקרה כזה כל המאמינים החדשים ברהול'ר יהפכו מחיילי באראת'יאון לכנופיית פאנאטים שמונהגת בידי מליסנדר (ויש מי שייטען שהם כבר כאלה). בכל מקרה, אתה שוכח גורם חשוב במשוואה: בית גרייג'וי, צי הברזל והמלך המטורף יורון. אפשר להבין מהמשתה שיורון מתכוון להשתלט על הדרקונים של דאני עם הקרן העתיקה שהוא מצא, וכך לשחזר את ההיסטוריה של המלך הארן השחור ולכבוש את ווסטרוז. השאלה היא האם ויקטריון יצליח לעצור אותו לפני זה. The Black dread

טוב אבל גם מגריז'וי לא נשאר הרבה כלכך.

זה ויקטוריאן יורון ואושה. כל השאר כבר מחוץ למשחק. וגם כבר ראינו שהעובדה שמרטין סידר למאנס ריידר את קרן החורף, לא גרמה לו לתקוע בה. ואנחנו לא שיערנו למה, עד הרגע שמרטין חשף את זה. ופתאום זה נראה כלכך פשוט. קשה לי להאמין שיורון יישתמש בקרן, פעם שניה גלידה נראה לי יותר מתאים למרטין. בטוח יש איזו תקדים או משהו שאנחנו עוד לא יודעים. ועד עכשיו יש רק אל אחד בכל הסיפור הזה שכוחו תמיד עמד לו... וזה ר'הלור (אלא אם מחשיבים את האל מרובה הפנים. אבל הריי שאז הוא כבר נחשל רבות, כשהאלים העתיקים נכשלו כשהשבעה נכשלו, כשסאם קטל את האחר של האל האחר, כי הוא הריי כולם) כך שאני מאמין שגם מליסנדרה וגם הדרקונים יישארו עד הרגע האחרון. (הקרב הגדול עם האל הקר) רק שדאני וסטאניס. ובעקר סטאניס, הם בסך הכל כליי משחק. זה בטוח! ועדיין זה לא פותר כלום. רק מסבך יותר... זה היופי במרטין. אתה אף פעם לא בטוח שאתה בטוח!

Balerion

New member
בית גרייג'וי

למה לא נשאר הרבה? מבחינה צבאית ופוליטית הם צברו רצף של נצחונות. אמנם באלון ות'יאון מתים, אבל האחרון לא היה משמעותי במיוחד מבחינת עצמת הבית. ובל נזלזל באשה, היא עוד תראה לכולם. ולמען האמת לויקטריון לבדו אין מספיק אופי לעצור את יורון. אשה ואיירון יצטרפו אליו.

דאני!

אני חושב שמתי שדאני תגיע ל ווסטרוז מליסנדרה תבין שדאני היא מי שיינצח את האחרים ותלך אליה (ואיתה גם אנשי המלכה לפי דעתי) ואז סטאניס יישאר בקושיי אם כוח צבאי ואל תהיה לו ברירה ולהיכנע . אני לא ידוע אם דאני תקבל את הכניעה בהתחלה, אבל אני חושב שכל האנשים שבאים אליה מווסטרוז יגדו לה שהוא לא כמו רוברט ושבסוף היא כן תקבל את הכניעה שלו.

Brien of Tarth

New member
מליסנדרה תלך עם דאני

ואפילו לא רק בשביל השאיפה לניצחון. מליסנדרה שונה משאר הדמויות השליליות בספר, אלה שאנחנו אוהבים לשנוא. היא לא רוצה להצטרף תמיד לצד המנצח, זה שיש לו יותר מה להציע בכוח פוליטי ובאחוזות ובזהב. היא מאמינה אמיתית באל שלה, לא משנה לאיזו מטרה היא רותמת את האמונה שלה. אם התסריט הזה אכן יתרחש, דאני תגיע לווסטרוז ומליסנדרה עדיין תהיה בחיים כדי לראות את זה (אף פעם אי אפשר לדעת...) יש סיכוי שהיא תצטרף לדאינריס בגלל שהיא מאמינה באל של האש והדרקונים הם אש שהתגלמה בבשר או משהו מעין זה (לא זוכרת ציטוט מדוייק). מאידך יכול להיות שמליסנדרה בתור מאמינה בראהלור תנסה לקחת מדאני את הדרקונים שלה בטענה שסטאניס מלך האש ראוי יותר לשלוט בהם. דאני למדה בדרך הקשה לא לסמוך על קוסמים ומכשפים מהסגנון של מליסנדרה ומירי-מאז-דור.

מה שרציתי להגיד

זה שמליסנדרה תלך לדאני לא בגלל הכוח הצבאי שלה אלה בגלל שהיא תבין שדאני היא זאת שהעירה את הדרקונים מאבן ובלה בלה בלה .

קשה לי לראות את סטאניס נכנע

הוא לא עשה את זה בקץ סופה כשאכל נעליים,הוא לא יעשה את זה גם בעתיד.

כן אבל אז היה תקווה

והוא ידע שמישהו יבוא לעזור לו באיזה שלב, אבל עכשיו אין לו נירא לי.

אני חושב דווקא

שמליסנדרה תרצה להשתמש בדמה של דאני (לא אמרתי שהיא תצליח...) כדי להעיר את דרקוני האבן בדרגונסטון.

יש עוד חייל במשחק.

סטאניס ודאני לא היחידים המשחקים פה. ג'ון שלג הוא הלורד המפקד על החומה ועל משמר הלילה. ניחוש פרוע יכול לשער שכשאנשי הפרא יישבו את שטחי המתנה, הוא יתפוס עליהם שליטה לאט לאט ויזכה בנאמנותם. מן הסתם טורמונד יהיה לצידו כמו שג'ונגדול היה לצידו של רוב. עם הזמן יותר אנשים יצטרפו אליו, כמו מפולת שלגים. לבסוף הוא ודאני ילחמו יחד באחרים. שיר של אש ושל קרח.

דוראן2

New member
מוות לג'ון שלג!!!!!../images/Emo46.gif

שונא אותו ואת הפרקים שלו שיתחתן עם דאני וימותו שניהם בדרך לירח דבש מהתנגשות חזיתית של הדרקונים שלה וישרפו למוות אמן סלה!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה