דיון סוער

or19951

New member
דיון סוער../images/Emo88.gif

עלתה לי לא פעם שאלה מסוימת בראש, למה ממשיכים ל"מבצע" את הסדרה? כלומר, הסדרה נגמרה, למה ממשיכים לקמפן אותה? ימי אימוץ, גיא פינס, מבצע טיסה לחו"ל וכו' וכו'... לדעתכם, זה צריך להיות ככה או לא?

Lord Farquaad

New member
לדעתי כן!

עושים את זה כדי שילידים לא יאבדו עניין בסדרה ויחכו לעונה השניה.

זה ערוץ הילדים, מה בדיוק ציפית?

זו הטעות הכי גדולה של הסידרה הזאת אם יורשה לי לומר. ערוץ הילדים התעלקו על הסידרה הזו עוד לפני שהיא התחילה, ותוקעים כל מיני מבצעים מטומטמים רק למסחור ולכסף שלהם. מנסים לעשות מהם חבורה של מפורסמים, במקום איכות של סדרה, ועם כל המעבר לאי השטותי הזה,וכל הזמן כן הזמן פרסומות לפני הפרק אחרי הפרק בתוף הפרק המספר המעצבן הזה שהסתובב כל שניה. אם הייתי חמיצר הייתי מתחילה לדאוג, כי כן, זה הופך את זה ל"חבורה של סלבריטאיים" ולא "לשחקנים בסידרה האי" חמיצר תיזהר, ערוץ הילדים משתלטים לך על הסדרה

אופק צח

New member
לא

ומי חשב שעטים ויומנים זה מיסחור, איפה השמינייה איפה? עוד לפני שהתחילה הסדרה, כל כך הרבה שטויות. האתר של ערוץ בילדים געש ורעש יום יום עם המעבר לאי שאין בו שום פואנטה. כל פעם לפני הסדרה פירסומות, יומנים סודיים, מעניין לי את ה... אחר כך צפו בפרק ההוא והזה כדי להבין. עם הזמן פשוט שכחו שיש פה סדרה, כובעים? חולצות? מספרים? חיות? כלבים? ובתכל'ס הסדרה משעממת, פרקים בלתי נסבלים. כל כך הרבה מיסחור בסדרה אחת, במקום לשבת ולעשות ככה וככה וככה עם 'שחקנים' שרוצים להפוך לסלבריטאים.. ושכחו לרגע איך הם משחקים (מעין 50-50 כזה.. שחקנים טובים שלא מומשו) ושכחו להרבה רגעים שלפחות 10 פרקים יכלו לקבץ לפרק אחד..

Lord Farquaad

New member
לדעתי אתה צודק בזה..

שהיו כמה פרקים מבוזבזים, אבל זה לא אומר שכל הסדרה משעממת. כל החצי הראשון היה מעניין ומותח וגם החמישה פרקים הראשונים בערך של החצי שני. והשחקנים רובם טובים, חוץ מאולי ארז רונן. המסחור באמת מעצבן, לגעתי הספרים שגיורא כותב זה טוב, זה אולי מסחור אבל זה לפחות איכותי. האלבום מדבקות וחולצות והכל זה סתם שטויות. אבל...זה עוד לא הגיע לרמת מסחור של השמיניה, שזה באמת היה מוגזם. על כל חטיף או שתיה דחפו תמונה שלהם.

נירושית

New member
מסחור זה חלק מהעניין

אין מה לעשות שחקן בסדרה בערוץ הילדים הוא שחקן בסדרה בערוץ הילדים עד שהוא כבר לא רק. אם לא היו ;תוקעים; את כל הברים האלה שאתם כ"כ שונאים, לא היה מימון לסדרות כ"כ איכותיות. אני בטוחה שאם גיורא היה יכול לוותר על זה, הוא היה. ככה זה אבל, אתם חושבים שהשחקנים, הצילומים, הצוות,התפאורקה,ההשקעה, לא עולים כסף? אז תחשבו מה זה ועוד ברמה של סדרה כמו האי או השמינייה. אתם יכולים להתייחס, או לא, למסחור כל עוד אתם נהנים מהסדרה מה אכפת לכם? -גם ככה נורא קשה לעבוד במקצוע הזה מבחינה כלכלית, אז אם זה שילדים בני שש הולכים עם מטריות השמינייה יכניס להם עוד קצת כסף אז מי אנחנו שגיד לא?-

שירמשו

New member
אני מסכימה

אל תשכחו שהושקעו 8 מליון שקל או דולר אני לא בטוחה בסדרה הזאת, שזה המון המון כסף, וצריך למצוא דרך לממן את זה... ואני מסכימה גם עם זה שלא חייבים להתייחס אל זה, ואם מעניין אותכם הסדרה עצמה, בשביל מה בכלל לחשוב על כל הקטע של המסחור... צריך לחשוב על התוכן ולא על כל השטויות מסביב.

DIDI1524

New member
די להיות כאלה יפיי נפש

בעולם של היום כל סדרה צריכה פרסומים וקמפיינים מסוג זה. בעיקר כשמדובר בילדים,שיש כל כך הרבה סדרות שמנסות לקנות את ליבם. כל סדרה נלחמת על קהל המעריצים שלה. במקרה הספציפי של האי יש גם סיבה אחרת...יש הפסקה גדולה עד לעונה ה2 ובאמת צריך דרכים לשמור על קשר עם הסדרה.אחרת הקהל ייאבד עניין,ובעיקר הילדים שיכולים בקלות לשכוח ולמצוא לעצמם התמכרות חדשה בדמות סדרה אחרת. אני בכל אופן לא רואה בזה שום דבר רע.הספר שהולך לצאת למשל,אני זוכרת שהספר של השמינייה היה בראש רשימת רבי המכר. אם הסדרה מצליחה לעודד תרבות קריאה בקרב ילדים בארץ אז זה מעולה
גם הימי אימוץ של בעלי החיים....אם הכוכבים מושכים ליום האימוץ ילדים שבסופו של דבר חלק מהם יאמצו כלב אז השיגו מטרה טובה. סך הכל "השימוש" בשחקנים ובסדרה מביא גם לתוצאות חיוביות.לא חייבים להסתכל על זה כמשהו שלילי כל כך

2MayaN

New member
כן אבל...../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

הרבה פעמיים בימי אימוץ האלה אנשים באים רק בשביל הכוכבים ובכלל לא בשביל הכלבים.

DIDI1524

New member
נכון

אבל אם כמה ילדים לא היו באים אם לא היו הכוכבים,ובסוף יוצא שהם מאמצים כלב אז יצא משהו טוב מכל הסיפור

ומה קורה עם הכלבים?

בואו נלך על הבד"כ. ילדים רואים כלבים גורים, ולוקחים כי הם חמודים וזה לא באמת יודעים לטפל בהם, הכלב מסכן ומחוזר שהוא גדל לתנו לחיות אז מה יצא?(התנדבתי תקופה, ראיתי ושמעתי הכל) וסיפור נחמד, יום אימוץ אחד, אני עפר שכטר וכלבה גדולה ומתוקקקקקה (בהתנדבות) וילדה שהכלבה באה אליה(לא קפצה ולא כלום) וזה מה שהיא קיבלה "איייייכ תרחיק את היצור הזה ממני" ואז היא ראתה שזה עפר והתחילה להתחנף וזה וכאילו התייחסה בצביעות לכלבה(כאילו חצי נגעה בגועל וזה) והתחילה להדבק לעפר למזלנו עפר התגלה כבחור עם ראש על הכתפיים והתרחק מהילדה הזו ואמר משהו כמו "מצטער, אם את שונאת חיות, מה את בכלל עושה פה?" והלך

2MayaN

New member
שמעתי על זה...../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

ויפה איך שהוא התנהג.. הילדים האלה שבאים רק בשביל המפורסמים פשוט מגעילים אותי:/

נירושית

New member
הם ילדים קטנים!!!

מה אתם רוצים שהם יעשו?! הם מגעילים אתכם?! מה עם ההורים שלהם? גאד דאמיט זאת התרבות שלנו היום, ככה זה, אתםפ רוצים? תחנכו את הילדים שלכם אחרת, לא הילדים מגעילים ההורים שמסיעים את הילדים שלהם ונותנים להם ללכת לדברים כאלה כי אחרי זה "הילד לא יאהב אותי" הם אלה שתאכלס הורסים. וזא כ"כ דפוק! ככה כל הדור שלנו בנוי וזה מגעיל. פשוט מגעיל.

2MayaN

New member
לא כל הילדים ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

הם כאלה קטנים שהם לא יכולים להבין מה עושים.. אבל בכל מקרה זה נכון שההורים לא מחנכים טוב ולהרשות לילד ללכת רק בשביל הכוכבים כשהם יודעים שהוא לא יאמץ..זה מגעיל אותי

simba only me

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה!!

בנוגע לזו\ה שאמר\ה שהילדים באים רק בשביל הכוכבים אז מה הםבאים נחספים לכוכבים אבל גם לחיות במהלך אירוע כזה אתה יכול ל"התאהב" הכלבים וכך התוצאה חיובית ועוד סיבה עם הם רואים שה"כוכבים" שלהם קונים כלבים או מבקשים מהם (מהילדים) הם עושים את זה כדי להיות כמו אותו כוכב או לעשו את מה שה"כוכב" מבקש (כאילו תחשוב\יאיך פועל הרוש של הילד "יאי *שם של אחת הדמיות* בקש\ה ממני לאמץ כלב בוא נשאל את אמא" או "*שם של דמות* קנת\ה כלב בוא ניהיה כמוה ונקנה גם "

shirpan

New member
יפה אמרת! מסכימה לגמרי.

ודרך אגב.. אני לא חושבת שמסחור זה כזה דבר נורא.. אפשר להשתמש בו כמו שצריך ולהשיג תוצאות חיוביות! העניין עם עידוד תרבות הקריאה- דוגמא מצויינת ונכונה עד מאוד!

2MayaN

New member
אבל זה ברור למה הם ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

עושים אתה זה..הם צריכים להתמסחר כדי למכור..מה לעשות. הרי הסדרה מצליחה והם מנצלים את המוניטין שלה כדי להרוויח עוד כסף וחוץ מזה שזה נכון שהם רוצים שהעניין בסדרה לא יגמר כי העונה השנייה עוד לא התחילה.

למעלה