דיון נחמד...

Juli kleo rullz

New member
דיון נחמד... ../images/Emo15.gif

אוקיי ממש משעמם לי אז הנה:
מה אתם שומרים שקשור לסוסים? זאת אומרת מה?
רוזטות?
גביעים?
כתבות?
עיתונים?
תמונות?
מבחני דרסאג'?
האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/רוכבים על סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים?
כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו? יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן...
)
האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים
תדמיינו שאתם עצובים... ממש עצובים! רוצים לדבר עם מישהו אבל לא יכולים... כי אתם בחווה... מה תעשו? משהו שקשור לסוסים או שפשוט תדברו עם חבר/ה?

Juli kleo rullz

New member
תשובות שלי... ../images/Emo15.gif

מה אתם שומרים שקשור לסוסים? זאת אומרת מה? רוזטות? גביעים? כתבות? עיתונים? תמונות? מבחני דרסאג'? כן אני שומרת... יש לי מן תקייה כזאת עם עתונים, תמונות, מבחני דרסאג', בקיצור כל דבר שקשור לסוסים... ויש לי מדף עם רוזטות וגביעים...
האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/רוכבים על סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים? כן! מאוד חשוב לי שידעו... אני אוהבת שיודעים את זה... וכן... אני אספר...
כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו? יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן... ) ברור
עוד לפני שהם יתחילו ללכת אני אשים אותם על סוסים!!!
חחחחח
האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים יש לי חלומות... אבל מה שאני באמת זוכרת שפעם כשהייתי קטנה אז הייתי נורא מפחדת מגנבים ומפורצים... אז כדי לא לפחד לפני שאני הולכת לישון הייתי מדמיינת סוס רץ בשדה פתוח... אחרי שהתחלתי לרכב (ואחרי שגדלתי קצת...) אני כבר לא מפחדת מגנבים (
) אבל כדי להרגע ולהרדם מהר אני מדיימנת את עצמי רוכבת על סוס בלי אוכף... ובלי ראשייה... רק אני והוא
תדמיינו שאתם עצובים... ממש עצובים! רוצים לדבר עם מישהו אבל לא יכולים... כי אתם בחווה... מה תעשו? משהו שקשור לסוסים או שפשוט תדברו עם חבר/ה? אני אלך לסוסים! פעם כשהייתי ממש ממש ממש עצובה פשוט אמא שלי לקחה אותי לחווה וסתם ישבתי שם עם הסוסה שאני הכי אוהבת איזה שעה וחצי ופשוט הייתי איתה... הם הכי מרגיעים אותי! אפילו בלי לדבר... הם פשוט מקשיבים

עונה..../images/Emo13.gif

אני שומרת רוזטות (לא שיש הרבה..), תמונות של שלוק, כל מה שקשור לשלוק.. סתם! טוב די, זה כבר מעצבן.. חחח... עזבו יש לי פיצול אישיות.. מממ..
אם ישאלו אותי במה אני עוסקת אני יציין סוסים.. אבל למה שישאלו?
כשיהיו ילדים.. יש עוד זמן, ואם כן.. אז שיעשו מה שבא להם.. אם הם יאהבו אז שיהיו עם סוסים ואם לא יאהבו אז לא.. אני לא יכריח..
לא שזכור לי על חלומות על סוסים.. הלוואי שיהיו..
מממ... ישר הייתי הולכת לתא של שלוק ומחבקת אותו כמה שרק אפשר... ואם הוא היה ברכיבה אז הייתי רצה ויושבת על הגדר ומסתכלת על כל השיעור! ואם הייתה לי מצלמה אז מצלמת אותו למזכרת.. וגם.. אני אלך לדבר עם אלה (חברה ממש ממש טובה!), שחולה גם על שלוק...

animals lover

New member
אני!../images/Emo107.gif

מה אתם שומרים שקשור לסוסים? זאת אומרת מה? רוזטות? גביעים? כתבות? עיתונים? תמונות? מבחני דרסאג'? אין לי רוזטות וכאלה-אבל אם יהיו לי-אשמור אותם! כתבות וכאלה שממש שווה לשמור אני גם שומרת... האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/רוכבים על סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים? ברור שכן!!! סוסים הם אהבת חיי!!! כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו? יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן... ) בוואדי שכן! אני מאוד ירצה!!! האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים היה לי חלום שאני רוכבת על מוסטנג שחור לגמרי פראי...בלי אוכף ובלי כלום...(אוףףף-למה זה לא קרה באמת?...) תדמיינו שאתם עצובים... ממש עצובים! רוצים לדבר עם מישהו אבל לא יכולים... כי אתם בחווה... מה תעשו? משהו שקשור לסוסים או שפשוט תדברו עם חבר/ה? אני אלך לסוסים ואלטף אותם או שאני אדבר עם ידידים וחברות שלי מהחווה...יש לי ב-2 החוות-גם במוצא וגם בכפר שמואל...חחח...

טוי בוי

New member
......../images/Emo60.gif........

אניש שומרת...
רוזטות
כתבות ועיתונים.
תמונות ברור שחשוב לי שידעו שאני אוהבת סוסים! אני יציין! אם היו לי ילדים כסף וזמן אני היתי קונה סוס ואם הילדים היו רוצים אז סבבה..

אני שומרת הכל

סוסים הם חיות קדושות, יש לנצור כל פיסת ניר וכל חלקיק ואטום הקשור בהם
"אהבת סוסים" מאת פיצי- עדין לא יצא לאור...

../images/Emo1.gifצובות

* אין לי עדיין גביעים ורוזטות אבל יש לי תמונות\כתבות\מדבקות וכלי מיטה של סוסים *הדבר הראשון שיודעים עלי זה שאני חולה על סוסים כי זה הדבר היחידי שיוצא מהפה שלי ואם אני לא מדברת על סוסים אז אני בטח חולה *צמעי הילדים שלי ירכבו על סוסים (מן הסתם) אבל אם הם לא ירצו אני לא אכריח אותם *חלומות על סוסים- הרבה אבל לא כאלה שאני רוכבת על סוס בשטח פטוח בלי אוכף אלא כאלה שאני זוכה באיזה תחרות למרות שאני עדיין לא מתחרה :( * אם אני עצובה ישר אני אלך לערבה הסוסה הששווה...היא מבינה גם בלי מילים...זה עוזר גם שאני עצבנית...

עונה

אני שומרת: רוזטות גבעים כתבות עיתונים תמונות מבחני דרסז' ברור שחשוב לי שאנשים ידעו אם ישאלו אותי ברור שאני אספר!!!

Shai Felton

New member
אממממ....../images/Emo74.gif

אני שומרת:
רוזטות
גביעים
עיתונים
תמונות
כן ברור שאני אציין את הסוסים.
ילדים? טחחח.... אני משערת שאני ארצה שהם ירכבו.

עונה...../images/Emo75.gif

מה אתם שומרים שקשור לסוסים? זאת אומרת מה? רוזטות? שומרת יש לי 3 ראשון ו1 שלישי גביעים? אין לי כתבות? יש לי את העיתונים אז אני שומרת. עיתונים? כן תמונות?כן מבחני דרסאג'?אין לי אני רוכבת ווסטרן האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/רוכבים על סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים?אממממ כן... כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו? יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן... )בטחחחחח!!!!!! כל עוד הם איתי והם אוהבים חיות...אז למה לא? האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים:לא ממש תדמיינו שאתם עצובים... ממש עצובים! רוצים לדבר עם מישהו אבל לא יכולים... כי אתם בחווה... מה תעשו? משהו שקשור לסוסים או שפשוט תדברו עם חבר/ה? חח רב החברים שלי הם בחווה אז נכנסים למחסן וסוגרים את הדלת ומדברים! אבל לי בערך זה שאני דיי שמחה שאני באה לאורווה אני לא יכולה להיות עצובה. אז אני באה כמה שאני מעוצבנת אני דיי נחמדה. ואני ממש לא עצבנית רק על אנשים שצריך

תשובות שלי עצמי

מה אתם שומרים שקשור לסוסים? אני שומרת ה-מ-ו-ן תמונות ופוסטרים!!! האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים? בהחלט כן! אני לא יכולה לספר על עצמי בלי להגיד שאני רוכבת ומשוגעת על סוסים!!! אה אה, אני תמיד יזכיר אותם!!! כן!!! כן!!! כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן...
) זה תלוי... כמובן שהייתי רוצה והייתי מספרת להם עליי ואיך אני נהינתי, אני ימליץ והם יבחרו, אני לא מחליטה להם על החיים... האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים כן היה איזה חלום אחד, אני רכבתי על סוס שחור עם כוכב על המצח, בלי אוכף, בלי רסם, בלי כלום, באחו ירוק מלא דשא ועצים ובריכת מים קטנה שבה שתינו ונחתי עליו ונרדמתי ואז התעוררתי באמת...
"ולעיתים, בטרם אקיץ משנת הלילה, אני מדמה לעצמי שאני נמצא עדיין בבסתן-הפירות באחזת בירטויק, עומד עם ידידי הנושנים תחת עצי התפוח." "הקסם השחור והנפלא שלנו!" "קסם שחור מסכן שלי! אמר אדוני יום אחד סוסי הטוב, אתה הצלת את חיי גבירתך! כן אתה הצלת את חייה! דברים אלה גרמו לי אושר רב. נודע לי שהרופא אמר,כי אלו היינו מתעכבים יותר בדרך, היינו מגיעים מאחר כדי להציל את חייה של הגברת. ג'ון אמר לאדוננו כי מעולם לא ראה סוס דוהר מהר כל כך, כפי שדהרתי אני אותו לילה." ציטותים מ"הקסם השחור" הספר האהוב עלי!!!

צדק8

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אני שומרת תמונות (דיי הרבה), ת'רוזטה היחידה שלי^__^ (מהתחרות היחידה שהייתי בה..
) כתומה כוסית של 5, לוח שנה מדהים בטרוף, פסלון חמדמד של סוס שעומד על שני רגליים אחוריות ו..מממ...אין לי עיתונים או מבחני דראסג'...אבל יש לי כל מני אתרים בפייבוריט... ממממ...מי שיודע, יודע שאני רוכבת. ומי שלא סימן שהוא לא מכיר אותי
. ממ..אני מניחה שרוב האנשים יודעים... לא חשוב לי יותר מדיי.. הייתי רוצה שהילדים שלי יעשו מה שהכי טוב בשבילם. ואם זה לרכב על סוסים או כל דבר אחר אני אתמוך בהם. אם הם ירצו לרכב - בשמחה. ואם לא אז לא. יש לי המו-ן חלומות..מממ..אני בעיקר חולמת על גאלופים בים עם כפיר... אני אדבר עם סוס..או אם כל אחד אחר... כפיר יודע להקשיב נהדר.

mkuzi

New member
תשובה... ../images/Emo150.gif

אני שומר את כל מה שקיבלתי מהחוה-רוזטות,תעודות... לפעמים גם כשאני מוצא כתבות אז אני שומר בהתחלה אבל אם אני מוצא שאין לי מה במיוחד לעשות אם זה אז אני זורק... אני לא מספר לכל מי שאני פוגש שאני רוכב על סוסים אלא רק מי שמתעניין בסוסים ובי... ברור שאני רוצה שילדיי (אם יהיו כאלה...) יהיו מעורבים ברכיבה ויואהבו בע"ח בידיוק כמוני!!! אני חושב שכשאני אהיה עצוב אני קודם כל אלך לדבר אם מישהו כי אני עלול להוציא את זה על הסוס...

TiKi PooH

New member
צ'וובות... |קוויטר|../images/Emo80.gif

מה אתם שומרים שקשור לסוסים? רוזטות? הלוואי והיו גביעים? הלוואי והיו כתבות? כן עיתונים? כן תמונות? כן מבחני דרסאג'? ווסטרנית..... ממממ שומרת גם כל דבר אחר אני חושבת.... יש לי אפילו כפיות לעירבוב משקאות חריפים שהיו לנו במלון בטורקיה, ויש עליהן ראש של סוס, אז שמרתי.... :)
האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/רוכבים על סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים? מממממממממממ כן, אני מציינת שאני אוהבת ורוכבת על סוסים
כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו? יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן... ) חחחזה נשמע מאוד רחוק, אבל אני כמעט בטוחה שכן... אם זה מה שהם ייאהבו..
האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים : וואו...כן, יש לי חלומות על סוסים... אממממ די הרבה דווקא. אני הרבה חולמת שאני רוכבת על סוס שחור / על הקוויטר בלי אוכף וכל זה, עם אהוב ליבי (שיר הרומנטית..יא רייט) על שפת הים בשקיעה....
חחח טוב נו.. חלום. ואם אני הרבה עם הסוסים אני חצי ערה אבל חולמת עליהם עדיין..חחח כמו במחנה רכיבה..הייינו כל כך הרבה על הסוסים, ובלילה שהלכנו לישון כולם דיברו איתי והייתי חצי ישנה, אז דמיינתי אותנו על הסוסים, והתחלתי לעצור את הקוויטר מתוך שנה, ותיקתקתי לו עם הפה...
באמצע הבנתי שאני חולמת, ואז עוד פעם זה התחיל..זה היה מוזר ממש...
(זה יצא ארווווווווך |מתגעגע-למזיע|)
תדמיינו שאתם עצובים... ממש עצובים! רוצים לדבר עם מישהו אבל לא יכולים... כי אתם בחווה... מה תעשו? משהו שקשור לסוסים או שפשוט תדברו עם חבר/ה? אפעם לא יצא לי להיות ממש עצובה בחווה...! אולי מהורהרת, תוהה, מפוחדת (?!) אבל לא יצא לי להיות עצובה בחווה..החווה עושה לי טוב...
בכל אופן, אני כמעט בטוחה שאני אכנס אל הקוויטר ואני אחבק אותו המון המון.... אז אני בטוח אפסיק להיות עצובה.

טוב...../images/Emo75.gif

אז מה אני רואה פה
שירוש חזרה ובקטן,קטן.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו שעת חירפון מחר אין לי לימודים כי אני עוזרת באורווה לילה טוב לוב יו אול!!!!!!!!!!!

ווינגז

New member
התשובות שלי../images/Emo42.gif

מה אתם שומרים שקשור לסוסים? זאת אומרת מה? רוזטות?
גביעים?
כתבות?
עיתונים?
תמונות?
מבחני דרסאג'?
האם חשוב לכם שידעו שאתם אוהבים סוסים/רוכבים על סוסים/חיים סוסים? יעני אם נגיד ישאלו אותכם מה אתם עושים בחיים... תציינו את הסוסים? ברור!!! זה החיים שלי!!! אני לא אגש לבנאדם ברחוב ואגיד לו בלי שהוא ישאל אותי שאני רוכבת על סוסים, למרות שבשמחה הייתי אומרת
כשיהיו לכם ילדים האם תרצו שהם ירכבו? יהיו מעורבים בסוסים כמוכם? (אם יהיה לכם כסף כמובן... ) ברוררר! כמה שיותר מעורבים.... שירכבו, יגדלו או פשוט יתנדבו באיזו חווה... האם יש לכם חלומות על סוסים? אם כן ספרו על אחד שאתם ממש זוכרים אמ... יש לי כמה... יש ליד החווה שלנו שדות... וחלמתי שאני דוהרת בלי אוכף בשדות, ופתאום אני רואה סוסה שחורה לגמרי עם רעמה וזנב בצבע לבן שוכבת בין הכותנה (אני יודעת שזה לא הגיוני) ולסוסה יש סייחה... ואני זוכרת שחלמתי שירדתי מהסוס והלכתי לבדוק עם הן בסדר, ושבסוף לקחתי אותן איתי, וגידלתי אותן (אני יודעת שזה חלום טיפשי.... אבל זה מה שחלמתי) תדמיינו שאתם עצובים... ממש עצובים! רוצים לדבר עם מישהו אבל לא יכולים... כי אתם בחווה... מה תעשו? משהו שקשור לסוסים או שפשוט תדברו עם חבר/ה? כשאני עצובה (וכבר קרה לי שהייתי ממש עצובה אחרי שווינדי מת) נכנסתי לתא של ג'ז והייתי לידו וליטפתי אותו, וחיבקתי אותו.... ואחרי זה לקחתי אותו ושטפתי אותו טוב טוב, וכל הזמן הוא הסתכל עליי בעיניים המקסימות שלו....

למעלה