דיון מתגים!

מה?????

מה זאת אומרת בכל צד מושכה??? מה כאילו המושכות נמצאות לסוס בתוך הפה?!?!?! ולמה בווסטרן מנוף???בווסטרן יש גם שבור חלק ויש גם טווסטד וויר ויש...ויש...ויש....ויש גם את המנוף!! נו אז מה?! גם באינגליש יש את כל השבור חלק וגם באינגליש יש מנוף! ונראה לי שבשניהם המתג עצמו (יענו החלק שממש בתוך הפה) פחות או יותר כמעט אותו הדבר!! אז זה לא שבור חלק כמו באינגליש ומנוף כמו בווסטרן! כאילו ממש לא!!!!

דיון מתגים!

איזה מתג אתם חושבים שמתאים לאיזה סגנון רכיבה? ולמה? תגידו איזה מתגים יש והשמות שלהם...

אממ....

זה יותר קשור לרמה מאשר לסגנון רכיבה.... כאילו כשעובדים עם הסוס אז מתחילים עם מתג עדין (שבור חלק או משהו כזה) אחר כך כשהסוס כבר לא מגיב אל המתג הזה אז עוברים למתג יותר אלים(טווסטד) וככה כל פעם כשהסוס כבר לא מגיב עוברים למתג יותר אלים ויותר עלים עד שמגיעים למתגי מנוף למניהם..שגם בהם יש רמות אלימות שונות וגם איתם עוברים מהעדין יותר לאלים יותר....

i love rama

New member
שבור פשוט...... ונראה לי שיש גם....

משהו עם חלק..... לא בטוחה...

i love rama

New member
כתבת שבור חלק או משהו כזה אז

חשבתי שהתכוונת לשבור פשוט......... זכר לשרשור תמונות

©oliv©

New member
לפי דעתי...

אין דבר כזה מתג שמתאים לסוג רכיבה מסויים!!! כי למרות שבאינגליש לא משתמשים במנופים... הם היו יכולים כן להשתמש!!!!! לאינגליש מתאים יותר השבור חלק....בגלל שבאינגליש תמיש יש מגע עם הפה ואם היה להם מנוף אז זה היה כואב לסוס בפה! בווסטרן משתמשים בהתחלה במתג שבור חלק..לאחר שהפה של הסוס לא מגיב לשבור חלק אז עוברים לטוויסטד וואיל...ולאחר מכן עוברים למנופים! יש מנופים יותר חריפים ופחות חריפים! אני ראיתי פעם אחת מתג מה זה חריף...כזה ארוך עם סלסולים כלפי מעלה...שזה רק לאנשים מתקדמים...שיודעים לשלוט בידיים שלהם! יש מנוף שבור חלק...יש עם סיבובי מתכת כאלה...לא יודעת איך להסביר ויש את הקורקשן שאלה כבר היותר חריפים...מתגים שלא זזים בפה של הסוס.( אני חושבת).

Sweet SuGaR

New member
אוקיי אנשים! הקמור בישראל! חחח

סתם מצאתי תמונה של גל שירי רוכב עם הקמור.... פפ נראה לי... בכל מקרה זה נראה קצת אכזרי...

למעלה