דיון-משקל

דיון-משקל

עד כמה אתם חושבים שבן אדם יכול לשקול בישביל לעלות על סוס כאילו אם בן אדם מבוגר בא לשיעור והוא נראה כבד אז מה החווה שלכם עושה??!?! הייתי בחווה שיש משקל כזה וטאם אתה מעל 90 קילו אתה לא עולה למזלי אני לא 90 קילו חחח

אבו-דני

New member
90 קג'? סימבד סוחב 2 בקלות בעליה

--- אפילו קאונטר למרחק של 3-4 קג' עם הפסקות קלות

©oliv©

New member
אני חושבת שאצלנו אם הסוסים סוחבים

יותר מ100 קילו הם מתמוטתים (ככה כותבים את זה?) אז אני חושבת שעד 100 קילו אפשר לעלות על סוס.

אמ.. זה לוי בסוס...

יש סוסים חלושים ויש סוסים חזקים, יש סוסים שבקושר ויש שלא, יש סוסים עם מבנה יותר מאסיבי ויש עם מבנה עדין..... זה תלוי בסוס...עד כמה שידוע לי יש סוסים שיכולים לסחוב אפילו את אריאל שרון....(יש לו חווה לא?)

ORIKA

New member
150 ק"ג

גילי "החמודי" שוקל כך והוא רוכב לו בקלילות על הסוס אני לא בטוחה אם לסוס זה בא באותה קלילות אבל נקווה. אני זוכרת שפעם אחת הוא הגיע לכפר ביאליק כשעוד רכבתי שם ומשה נתן לו איזה סוס לרכב עליו והוא רכב עליו במשך שעה בלי שום בעיות ואז כשהוא קרר אותו הסוס פתאום נעצר ונפל במקום...גילי התגלגל הצידה והסוס ישר התרומם חזרה אז הכל נגמר בשלום. ת'אמת זה היה ממש מצחיק לראות את גילי מתגלגל אבל מסכן הסוס ישר בדקנו שהוא בסדר ולא קרה לו כלום,טיפלנו בו והוא חזר לתא בריא ושלם.

נראה לי שעד מאה קילו...

בנאדם ששוקל יותר מזה רק ישבור לסוס את הגב....!

animals lover

New member
גם לי נראה שעד 100-יש לי שאלה...

כמה ק"ג יכול חמור לסחוב על הגב?

אממ הסוס שלי גדול וחזק.. ולדעתי....

הוא מסוגל להחזיק עליו 150 ק"ג ואולי אפילו יותר.. אבל אני לא מתכוונת לנסות ולברר... כי אני לא רוצה לשבור לו את הגב..

טוי בוי

New member
את ממש סוטרת את עצמך!

אני מבינה שאת לא רוצה לנסות ליתר ביטחון... אבל את לא רוצה לנסות כידי "לא לשבור לו את הגב" אז זה ממש סוטר את זה שהוא יכול לשאת 150 קג לפי מה שאמרת לדעתך...

krin88

New member
היא לא סותרת את עצמה...

היא אומרת שלדעתה, הסוס שלה יהיה מסוגל לסחוב 150 קילו... זה לא יהיה לו נעים אבל הוא יהיה מסוגל... אבל היא לא רוצה לאמץ את הסוס שלה ולא רוצה לפגוע בו.... הבנת?

למעלה