דיון מעניין!

דיון מעניין!

טוב משעמם לי ואני רוצה לדעת על חוות שאתם מכירים וממליצים לכולנו! אז כל מי שרוצה להמליץ על חווה שירשום את סגנון הרכיבה, מיקומה המדוייק, האזור בה היא נמצאת, שם מנהל החווה ואת מספר הטלפון שלה. טוב אז אני מתחילה: חוות אביב-נמצאת בינוב שבאזור תל אביב.רכיבת אינגליש-דרסז'. שם המנהלת:אביבה. מס' טל:050551442(אני ממליצה מאוד!) חוות הפסגה-נמצאת במושב עופר, שבערך 10 דקות מחיפה. רכיבהת אינגליש-דרסז'. שם המנהלת:דניאלה גרוס(רוכבת ברמת גרנד פרי!) מס' טל:049541430(מומלץ בחום!!)

i love INDIANA

New member
חוות איתן

נמצאת בקיבוץ אילות שזה ממש צמוד לאילת.... כל מי שנוסע לאילת מוזמן... פרטים נוספים על החוה ועל חוות נוספות תמצאו באתר שלי...

לביוטיהיפה!!!

היייייייי קוראים לי גנית ואני היתי ממליצה לך על החווה שאני רוכבת בא החווה נימצאת ב"דני היי" אבל אנחנו אכשב אוברים לבית חנניה אם אותם מדרכים הכי נכמדים בעולם אילן פישמן ויעל עם הסוסים אזראו,גינגר,טקילה,ואוד... בית חנניה נימצאת 10 דקות מקיסריה!!! ומלמדים שם אינגליש. בייייייייי

מסתומרת?

אצל אביבה טוב מאוד! אתמול אני העברתי את הסוסה שלי לשם! איזה חווה טובה זאת! אביבה סיפרה לי שהיא בונה עוד שתי תאים למי שמעוניין! התאים גדולים ומרווחים, מנקים את התאים יום יום יסודי מאוד, שלוש פעמים ביום מקבלים אוכל, וגם אביבה כל יום מוציאה את הסוסים שלא עובדים באותו יום ועושה להם לונג' חצי שעה מינימום(תלוי בסוס) וגם אחרי זה מוציאה אותם לבד לרוץ במנז' שעה בערך... אז למי שמעוניין הפרטים של אביבה בהודעה הראשונה שלי בשרשור הזה..!

למעלה