דיון מעניין כנסו

דיון מעניין כנסו

המדים השחורים החדשים! מה דעתכם מצד אחד זה יפה (לטעמי לפחות) וגם אנחנו מצליחים עם זה למרות שאני לא מאמין בדברים כאלה ומצד שני זה פוגע בזהות של הקבוצה. אני אישית חושב שאפשר להמשיך עם זה עוד קצת אבל ממש קצת...

drorBIN

New member
לא נחמד בכלל

אבל אם נמשיך ככה מצדי שישחקו באפור. אבל הירוק זה הקבוצה, לא סימפטי.

lemmacantor

New member
לחזור לירוק או לבן ירוק

אני לא מאמין בכל מיני אמונות תפלות. זה בולשיט אחד גדול.

Benn Is Kane

New member
חולצה יפה מאוד.

אבל זה לא מכבי חיפה. מכבי חיפה צריכה לשחק בירון או בלבן (אנשים קצת שוכחים שחיפה, בשנות ה-90, לבשה בעיקר לבן, ולא ירוק. הירוק נכנס בעונת 98, כשהייתה עונת מעבר בין לבין, כשלבשנו את חולצת הפסים). אני אוהב מאוד את החולצה, ואני כנראה אקנה אותה כי היא מאוד יפה, אבל לא בשביל לעלות ולשחק איתה.

I T A 1 2 3

New member
לפי דעתי

צריך לשחק בבית בירוק ובחוץ בשחור. אני לא אוהב את הלבן, פשוט מדי

ירוק!

הקבוצה התחילה לשחק טוב בגלל שהם התחברו והאמינו בעמצמם ולא בגלל החולצה השחורה.

nosferatu zodd

New member
השחור פוגע לכם בזהות הקבוצה?

מה עם העובדה שהשנה אתם משחקים עם אדום על החולצה, זה לא פוגע לכם "בזהות"? אני לא מאמין גדול בכל תורת ה"נאחס" אבל אולי אנשים במועדון יורידו קודם את האדום בגירסא הירוקה של החולצה? מה שמצחיק בכל העניין הוא שאם אני לא טועה בחולצה השחורה הסמל של "לוטו" הוא לבן ולא אדום, חומר למחשבה...

Cade Foster

New member
להבדיל אלפי הבדלות

השחור הוא 95% מהתלבושת, האדום הוא בדיוק אחוז אחד...

פחחחח תזכיר מתי פעם אחרונה מחאה של הקהל

החיפאי הזיזה לו? ואני מדבר על התקופה שהוא נהיה בעלים בלעדי ולא ספונסר מהצד ככה, כמו בשנות השמונים.

אסִי

New member
זה כבר לא עניין של מחאה

זאת הזהות של הקבוצה. זה הצבע שלה, הסמל שלה, הקהל שלה. על דבר כזה, אנשים עלולים לפגוע לא רק ברכוש. והיום הזה לא רחוק אגב.

GuyN2

New member
זה בגלל האוהדים לא?

האוהדים הם אלה שהתחילו להניף דגלים שחורים ביציע בנוסף לירוק לבן

אסִי

New member
אין קשר לאוהדים

מכבי חיפה הכניסה את הצבע השחור לפני כמה שנים, זה היה בהתחלה לגרביים, אחר כך במכנסיים גם כן, אבל בחולצה זה כבר מוגזם. השחור הוא רק תוספת, זה לא אומר שאפשר לשחק עם תלבושת שחורה לגמרי, אין פה טיפת ירוק חוץ מהסמל. והקהל כולה עשה מופעים עם דגלים בצבעים שחור, ירוק ולבן. זה לא אומר כלום.

GuyN2

New member
אבל הם ראו שהאוהדים מתלהבים מהשחור

וגם הוציאו צעיפים שחורים לגמרי אז הם החליטו לנסות גם תלבושת שחורה לגמרי ככה אני חושב... גם אני בעד הירוק לבן נטו שחור זה צבע בולט אצל הפועל חיפה, כמו הלבן אצלנו זה כאילו הפועל חיפה יתחילו לשחק עם לבן למרות שהם כבר לא בליגה שלנו

למעלה