דיון מעניין וחשוב.

דיון מעניין וחשוב.

יש לי הרגשה שזה הולך להיזכר כדיון אולי הכי פופולרי מאז שאני כותב. יש 3 מפלגות : העבודה, ליכוד וקדימה. מה דעתכם שנגיד מהיום מפלגת קדימה עבודה ליכוד? אני חושב שכן ,צריך להגיד מפלגת קדימה עבודה ליכוד. כוונתי שנפסיק להתייחס אליהן כאל יישויות נפרדות, אלא כאל יישות אחת. אז מהיום אומרים מפלגת קדימה עבודה ליכוד, מה אתם אומרים?

אני לא דורש כלום

אני רק דורש שיפסיקו לעבוד על העם הזה בעיינים, ושנהיה קצת בישבילנו יותר פיקחים,ודיברתי על מפלגות לא על ביבי. ואני מבקש, תתייחס למה שכתבתי בהודעתי הראשונה. תודה.

Fleddermaus

New member
התייחסתי ../images/Emo13.gif

אם אתה תומך בדבר כזה, אתה אומר בעצם שתומכי נתניהו הם תומכי ברק, ושמי שמצביע לרשימה של אולמרט ייקבל גם את ריבלין ברשימה. זו תגובה לעניין, חבל שאתה סתם מנסה לתקוף.

התחכמת*../images/Emo151.gif

אני חוזר שוב ומדגיש לא כתבתי תומכי נתניהו או ברק, ולא הזכרתי תשמות האלו אתה לא קולט?! כתבתי העבודה קדימה ליכוד.

Fleddermaus

New member
נו, ומי הם העבודה, קדימה, ליכוד?

או שאתה רוצה להחליף גם את הנפשות הפועלות. לא, לדעתי זה רעיון גרוע מאוד.

Fleddermaus

New member
כמו שאמרתי

כי אתה לא יכול לדרוש מתומכי העבודה, אנשי שמאל, לתת את קולם לאנשי הליכוד, מהימין. תאר לך רשימה לכמסת, שבראשה אומד אולמרט, אחריו ברק, אחריו נתניהו, אחריו ליבני, אחריו פייגלין....נראה לך הגיוני? אתה יוצר מפלגה נטולת דרך. איך מעבירים מהלכים שלטוניים כך?

הדיון ממשיך להתפתח,

כתבתי אנשי שמאל, איך אתה מסיק שהם אנשי שמאל? מה עושה אותם לאנשי שמאל? עצם ההצבעה לעבודה עושה אותם לשמאל? אולי העובדה היא לא מפלגת שמאל? כתבת שהליכוד היא מפלגת ימין, במה היא מפלגת ימין? ושוב על תיכנס איתי לפרסונות ורשימות עכשיו, זה לא ה-עיינין. כתבת מפלגה נטולת דרך? למה נטולת דרך?

Fleddermaus

New member
תשווה בין מצע העבודה למצע הליכוד.

מפלגת העבודה מגדירה עצמה מפלגת שמאל. הליכוד-מפלגת ימין. מה יוצא? מפלגה עם כל כך הרבה סכסוכים פנימיים שאין שום הסכמה ואי אפשר להעביר כלום.

למה הכוונה

"מגדירה את עצמה" ואני מגדיר את עצמי "קומניסט" נו ואני באמת קומניסט? אתה תאמין שאני קומניסט? אני לא כאן בעיינין של הגדרות חביבי. מפלגת העבודה היא לא מפלגת שמאל. ומפלגת הליכוד לא מפלגת ימין. הנה שוב אין הבדל.

doresh shalom

New member
היכולת שלך לא להבין/להתעלם מרמזים ../images/Emo41.gif

מדהימה אותי כל פעם מחדש...

למעלה