דיון: מסך ה- m505 H-)

דיון: מסך ה- m505 H-)

אולי נחליט פעם אחת ויחידה על גורלו של מסך ה-m505 עוד ב-IOL כשמישהו הזכיר את ה-m505, שירשרו הודעות מפה ועד להודעה חדשה. בואו נעשה את זה פעם אחת אחרונה (אני מקווה), שכל אחד יכתוב מה הוא חושב על המסך ויתן ציון מ- (הגרוע ביותר) 1..10 (הטוב ביותר) אפשר להוסיף קישורים לכתבות, ביקורות וכמובן לציין אם אתם עובדים עם ההאק, מתי בכלל אתם מכבים את המסך וכו` הציון שלי הוא 7 - למסך 90 - לפאלם אני לא מצליח לעבוד איתו ללא התאורה, ניסיתי, אבל באמת שלא סה``כ אני חושב שעם כל החסרונות בפאלם החדש, אין בארץ חלופה טובה יותר, מבחינת הגודל, השימוש, העברית שעובדת ותמיכת התוכנות קישורים 1. ביקורת של ג`יולי - אני חושב שזו אחת הביקורות המוצלחות בעולם על המכשיר, בסה``כ המסקנות שלנו די דומות.

qwertyx

New member
הציון שלי למסך ה 505 - *7*

לה? אין לי כח עוד פעם לפרטץץץ פשוט מסך לא משהו. אכזבה גדולה. צעידה אחורה מבחינת איכות ובהירות הצבע לעומת ה IIIC, תאורה חלשה ביותר שמקשה עבודה בתנאי עבודה רגילים, שלא לדבר על חדרים חשוכים. אז כן, נכון, יש צבע... אבל זה מה זה דהוי.... 6.8, עיגלתי ל 7. אולי בפאלם הבא. בינתיים, אם חדש, CLIE.

Amiram_e

New member
פאלס צבעוני

חברים , לא יעזור לכם כלום. אתם שייכים לקטגוריית השכנוע העצמי!!! אין כמו פאלם IIIC. אנ לא מבין את כולם. קונים כי זה הכי חדש, משלמים כמעט 3000 דקלים למוצר שהוא בעצם פשרה. ממש לא מבין אתכם. נו באמת...אין חלופה? מה כולם הולכים עם הפאלם כל הזמן בכיס? אני שם את ה IIIC שלי בתיק ומוציא אותו מתי שאני צריך. מה כל כך חשוב גודל ומשקל? רק בגלל הדאווינים. הכל בולשיט. קודם כל חשוב שהמכשיר יהיה מספק מבחינת ביצועים. המסך קריא. מה רע ב 256 צבעים? כל המשחקים נראים נהדר. בסך הכל אנחנו שוכחים שזה מכשיר עבודה. תהנו עמירם

יש פה דיון בכלל ?

המסך אצלי מקבל 95, ואני רוצה להסביר: נכון שהוא קצת חשוך, ונכון שבמשרד, תחת אורות הניאון, קשה לי לא לראות את עצמי משתקף במסך, אבל מחשב כף יד, בהגדרתו, נועד לשמש אותנו כשאנחנו מחוץ למשרד, רחוק מה-PC ומהמחשב הנייד, ולכן נכון היה לבחור מסך שיתאים לתנאי חוץ. לגבי ההשוואות לדגמים מתחרים: אני לא רוצה להשוות למה שלא בהישג ידי (Sony). אני לא מוכן לשלם 3000 שקל (Visor) על יומן אלקטרוני (ה-505 עלה לי 2400 ש``ח ב-12 תשלומים). אני לא מוכן להסתובב עם משקולת בכיס (iPaq, IIIc) ואני נאמן לפאלם. עוד הערה קטנה לגבי הגעגועים שצוינו למסך של IIIc: אני זוכר את היום שבו ראיתי לראשונה את ה-IIIc. המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש הייתה למה יש כזה מרווח ענקי בין פיקסל לפיקסל. אז נכון שהבעייה קיימת בכל המסכים שסובלים ממחסור בפיקסלים (160 * 160), אבל בהחלט יש שיפור בפאלם החדש. לסיכום: המכשיר מקבל 90 (10 נקודות פחות על אי התאימות לעטים ולאביזרים של סדרת ה-5) יום LCD נעים לכולם, איל וובר.

עמי חלק

New member
4 לא 40 !

כי זה מספר הימים שלקח לי לנסות לעבוד איתו עד שהחזרתי אותו לחנות ! הייתי מצפה מPALM למוצר יותר איכותי. חצי מהזמן (לא בחוץ) צריך להשתמש בתאורה (האק) בחצי הזמן השני צריך לדאוג להטעין את הסוללה כי החצי הקודם כמעט רוקן אותה... חבל, אבל, העתיד נראה יותר ברור.

kenderkin

New member
טוב אז אני משוחד קצת (הרבה)...

נכון, לאחר שהיה לי במשך זמן רב את הדגם הראשון שיצא ל 3COM החלפתי ל 505לאחר שכמו כולנו חיכיתי וציפיתילפאלם הצבעוני החדש. כן, התאכזבתי במקצת מאיכות הצבע שהינו פחות חי ממה שאנו מורגלים ומצפים לו מפאלם אבל זה לא גרם לי לאכזבה עמוקה מהמוצר עצמו. אני נהנה מאוד להשתמש בו בחוץ (גם כשאני מחכה ברמזור אדום...) והאפשרות להשתמש בו באור שמש מפצה לדעתי על איכות המסך. יש לי חבר עם 3C והוא לא יכול לעשות כלום עם הפאלם בשמש אלא אם כן הוא מצל עליו בידיים רגליים או מה שבא ליד. אם משקללים נתונים אחרים אני עדיין משוכנע שזה דגם נהדר וזהו. חבר`ה בחייכם, הכל שטויות וכל הסערה הציבורית הזו סביב איכות המסך של 505לדעתי היא סערה בכוס תה. רואי.

Amiram_e

New member
אור השמש

השאלה היא אם םמכשיר הפאלם נועד על מנת לעבוד במדבר ,או במשרד. איך הצבע נראה כאשר אתה יושב במשרד באור יום רגיל? או לחליפין פלורסנט?

לדעתי המכשיר נועד לעבוד הן

בתנאי מדבריות גובי והן בתנאי קניון עזריאלי. הבעיה היא שבתנאי קניון עזריאלי אתה מקבל צבעים אנמיים וללא אור אחורי, חבל לך על הזמן מה שנקרא.

kenderkin

New member
טוב אז אולי זה לא טלויזיה...

אבל לי כיף איתו וזהו... הויכוח כבר עבר את גבול הטעם הטוב לדעתי וכרגע הוא נסוב על "דיסוננס קוגנטיבי". עזבו שטויות, שכל אחד יעשה את החושבים שלו! רואי.

למעלה