דיון מוזיקה קטן

QaF it

New member
דיון מוזיקה קטן

שלום לכולם. this is Lihi speaking, שקופצת לפה די הרבה אבל כותבת קצת פחות וכל פעם הפורום הזה עושה לה מיקסד-פילינגז. אני מאוד אוהבת להיכנס לפה, להתעדכן בדברים שהם לא ספויילרים שקורים פה, וסתם לקרוא הגיגים משעשעים ביותר של כותבים מוצלחים פה. כמו תמיד, חייב לקרות משהו "היסטרי" כדי שאני אכתוב פה (זה כואב מדי אחרת), והוא אכן קרה. הפרסומת החדשה ל-FOX. אחלה סרטון, אבל בתור פרסומת הייתי אומרת "מה קשור?!". בכל אופן, אחד הדברים שאהבתי הוא השיר שברקע - special needs של placebo. בעקבות הפרסומת וחברה שמעריכה את הלהקה, התחלתי ההיפך-מלהעלות (מי אמר לא PC? :))) שירים שלהם, והגעתי למסקנה מרחיקת לכת! (לא ממש...) השירים שלהם הם ממש כאלה שמתאימים לסיום של פרקי הסדרה! אני ממש יכולה "לראות" את זה! זה באמת מדהים. אם בא לכם לשמוע עוד שיר או שניים שלהם (מלבד זה של הפרסומת, שכל פעם שאני שומעת אותו בטלוויזיה משהו בי אומר לי שכרגע הסתיים פרק של הג"ש, ואיכשהו פיספסתי את זה), ולהחליט בעצמכם אז אני אמליץ על sleeping with ghosts (זה גם השם של האלבום האחרון שלהם), ועל pure morning שמתאים דווקא לסוף טוב כזה... :) מבטיחה לנסות להתמיד יותר בכתיבה, ולהישאר פה גם כאקטיבית, ליהי

tulchi

New member
למעשה

היו בסדרה שני שירים של Placebo הראשון היה Taste in Men בפרק של ורמונט והשני היה Without You I'm Nothing (עם דייויד בואי) בפרק 219 כשבריאן וג'סטין במקלחת ביחד.
על ה

QaF it

New member
זה די פשוט, האמת (=

מיקסד פילינגז כי זה מאוד כיף לשקוע בכל טירוף ה-queer as folk הזה, אבל מצד שני - אין לי במה להזין אותו, וזה יכול להיות מתסכל. ואני כל כך הרבה זמן (לפחות מאז שהסתיימה העונה השניה) לא מעורה במה שקורה שמה, שאני מרגישה לא קשורה בעליל. מן מחשבה כזאת של אם אני לא יכולה לדעת ה-כל, על ה-כל, ולראות כל פרק הכי מוקדם שאפשר באיכות הכי טובה, כבר עדיף לי "לא לדעת" מזה וזהו, כל הסיפור סתם יבאס אותי, וזה אכן מה שקורה. אני חושבת שזה שילוב של פרפקציוניזם והדחקה, והם לא לא הולכים טוב ביחד (רק תראו! אני בכלל לא ידעתי שלגייל יש סרט קנדי אהוב! הא!( וכואב כי כל עוד אני לא כותבת, אני לא מחוייבת לכלום (לא שאם אני כובת אני *כן* חייבת משהו למישהו, אבל ככה בדיוק מתחילים התמכרות מחדש! P:), וכשאני מתחילה עם זה, אני רק מגלה כמה שאני לא יודעת כלום, וזה מעציב. בוקר טוב all, ליהי, שתפסה את עצמה כותבת מן משפטי חלום מוזרים מרב עייפות שאין לה מושג מה הייתה הפואנטה שלהם, וממש בשורה הזאת היא תפסה עוד אחד (הוא כבר נמחק, אין דאגה)!

למעלה