דיון: מה הלאה?

fliperit

New member
דיון: מה הלאה?

עכשיו כולנו רוכבים, ונהנים מזה, מתקדמים, מתחרים ו(חלקנו) מנצחים... אבל מה בעתיד? עד לפני לא הרבה זמן ראיתי את עצמי ממשיכה ברכיבה כמקצוע (אימון והדרכה). היום אני כבר ממש לא רואה את עצמי מתמקצעת בזה. אין בזה מספיק כסף, זה עבודה קשה, ולהפוך תחביב למקצוע הרבה פעמים מוריד מהכיף. אני כרגע רוכבת ונהנת, עם מדריך שנעים לי איתו, והוא לאו דווקא המאמן הכי דגול בארץ...עד לא מזמן רכבתי עם מאמת מהטובות ביותר בארץ, שהיה לי כיף איתה, אבל השיעורים היו בעיקר בשביל להתקדם.עכשיו הגישה שלי שונה לגמרי...היום אני רואה את עצמי מקסימום מתחרה כ"נונ-פרו", כתחביב מהצד... איך זה אצלכם?

2eye

New member
המממ דיון נחמד D:

כרגע, רוכבים בשביל להשתפר, האמת שבתקופה האחרונה עובדים אינטסיבי מאוד, אני מקווה להתחיל להצליח יותר, כי יש בזה יותר הנאה, וגם כל פעם שמשהו שהיה קשה, נעשה לקל, אתה מרגיש התגאות בעצמך. אני חושב שבעתיד רחוק, אחרי צבא, אני לא אמשיך לרכב אינטסיבי, הכל שאלה של איך ילך. אפשר בתוך ממש אחרי צבא, בשביל להרוויח קצת לעבוד בחווה, אולי אפילו להפך למדריך, אבל אני לא רואה אותי מנהל אורווה, אבל, אולי... כרגע אני יותר חושב על זה כתחביב, כי אני רק בן 13, אין לי מה לחשוב על מקצוע כבר... אני מקווה להישאר קשור לעולם, אפילו אם זה אומר להחזיק סוס, ולרכב סתם פעמיים בשבוע, בשביל ההנאה.

fliperit

New member
../images/Emo13.gif

אני בגילך הייתי בטוחה שזה מה שאני אעשה כשאני אהיה גדולה. ככל שהתבגרתי, וככל שנכנסתי לענף התחרותי הבנתי שזה יהיה תחביב ולא יותר...

2eye

New member
הממ, אני פשוט רואה ומכיר אנשים

שהיו טובים, וניסו להתמקצע, בתור רוכב לא הלך, בתוך מאמן צריך קשרים, מקום טוב, וזה גם המון עבודה, זה גם בשבת....

שירלי317

New member
דיון מעניין..

האמת שלא יצא לי יותר מדי לחשוב על זה בזמן האחרון.. העל העתיד, אני יותר מדי עסוקה ומותשת מההווה כרגע. אבל ברמת העקרון, החלום שלי, שמשותף לאמא שלי מה שמוסיף להסתברות שהוא יתגשם בסופו של דבר, הוא לעבור למושב, משק גדול.. וחווה קטנה. עניין שיכול להצליח, כנראה שמזה אני לא אתעשר.. אבל עם עוד דברים קטנים מהצד.. אני חושבת שאני אוכל לחיות בכבוד ולהנות מזה. מבחינת הרכיבה, כמובן להוציא תעודת מדריך, להתחרות קצת כשנחזור למוטב, אבל בעיקר להתקדם מבחינה אישית, בינינו שתינו, העיקר להנות. אני לא רואה את עצמי באליפות עולם מתמקצעת כמתחרה ברמה גבוהה, אבל בהחלט מתחרה קצת בשביל העניין והכיף, לא יותר מזה. מצדי, תנו לי לגור לבד באמצע כלום, רחוק מכל ציויליזציה, רק אני והחיות, בלי תחרויות בלי שום דבר.. לא צריך כסף לא צריך כלום, מגדלים הכל לבד, חופרים באר או מוצאים נחל.. בקתה קטנה מעץ ואני מסודרת.. מישהו מכיר מקום פנוי?

אוהו כמה חשבתי על זה../images/Emo9.gif

ולא בשביל הדיון, אלא בשביל לתכנן מה אני הולכת לעשות במהלך החיים שלי אחרי שאני אגדל (ואצא לעולם הגדול
). וטאני עונה רק בתחום הסוסים. אני רואה את עצמי לומדת הדרכה והופכת להיות מדריכה לרכיבה מערבית. אחרי שאני ממש אגדל החלטתי לבנות חווה, ואני נחושה דעתי ולא אוותר על זה!!! לחיות עם סוסים ולטפל בסוסים ובקיצור חווה זה החלום שלי. אם לא חווה אז הכי פחות, סוס פרטי. אני גם אהיה וטרינארית במחלקת חיות גדולות, ואנסה להתמחות בענייני סוסים. בקשר ללהתחרות, בינתיים אני רק מדימיינת, אבל נראה לי שאני אתחיל להתחרות מתישהו.

למעלה