דיון - מה אתם מעדיפים?

stu lennon

New member
אתה צודק..

שלא תחשוב
אני קונה אלבומים שלהם.. אבל עם בא לך שיר כמה שירים מסוימים או סתם אין לי כסף כדי לקנות אני לא ירוץ לחנות.. אתה מבין מה אני אומר?

100police

New member
כן... עכשיו יותר ברור

אני בדרך כלל פשוט מוריד מנגינת MIDI של השיר+כתוביות, *מקסימום* מוריד, שומע וישר מוחק.

אלרוס

New member
אבל באמת למה להוריד?

במיוחד כשיש אלבומים כל כך יפים, מאור, לך ותקנה את האלבום הלבן... או את אביי רואד... (אבל בשביל מרתה את האלבום הלבן)

מאור 87

New member
אבל המחירים! המחירים!

למה המחירים כ"כ יקרים? זו להקה שכבר לא פועלת ולא מוציאה אלבומים חדשים, ולמרות זאת, המחירים הם כאילו שהלהקה היא להקה שפועלת עד היום. רק לשם השוואה - דיסקים של אבבא עולים כ-55 ש"ח לדיסק, ואילו דיסקים של הביטלס עולים כ-90 ש"ח!

The Walrus

New member
כמה דברים...

לא הרבה יודעים את זה, אבל גם אני בן 12 :) האמת עוד חודש אני יהיה בן 12... אני בונה על היומולדת שלי לקבל כמה דיסקים... ואת הDVD של BACK IN THE US קניתי מכסף שהרווחתי בעצמי... ואני מוריד קצת, לא הרבה... הדיסקים שלהם יקרים בגלל הערך שלהם. הDVD של ארה"ב עולה כל כך הרבה, למרות שהוא בסאונד מונו, בשחור לבן, באיכות לא משהו, וכן הלאה בגלל שלחומר בתוכו יש ערך היסטורי גדול. אלא חומרים משנות השישים שכמעט ולא תועדו, והDVD כולל קטעים שצולמו במצלמה ביתית בידי איזה זוג אחים מעריצים, ונראה שהם היחידים שעדיין מחזיקים בחומרים כאלה... לכן זה יקר!

The Mad Hatter

New member
עם כל אהבתי לjulia ו-i will

(וגם קצת למרתה. אני יודעת לנגן את זה בפסנתר..P:)- אני מכורה קשות לcan't buy me love ואפילו לא יודעת מאיפה זה נחת עלי. :( אז זהו. can't buy me love.

Another Girl

New member
בעע לא מבינה איך אתם מעדיפים את

I will כשיש את מרתה ובאק אין דה...

stu lennon

New member
../images/Emo32.gif

מישהו יודע מאיפה הדיסק המפורסם עם כל האלבומים של הביטלס יצא?? גם לי יש אותו וגם אני קיבלתי אותו מחבר והוא קיבל אותו מקרוב משפחה שלו.. מי עשה את זה ומתי??

מאור 87

New member
נצל"ש: קומונת אבבא!!

הרשיתי לעצמי לעשות פרסומת קטנה..
אתם מוזמנים לקומונה שנפתחה על "אבבא" - הלהקה המצליחה ביותר בעולם, אחרי הביטלס! קומונת "אבבא"

למעלה